המתמודד - הקרבות הגדולים ביותר

kalay

New member
המתמודד - הקרבות הגדולים ביותר

לכבוד שבוע המתמודד, סקר קטן. בשביל הנוחיות של כולם תעתיקו קודם את השאלה ואז תכתבו את התשובה. ועוד משהו, תנסו שלא כל התשובות יהיו הגמר, הגמר, הגמר. ותנמקו קצת. 1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? (מבחינת המתמודד שניצח). 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? (כמו השאלה הקודמת). ושאלה לסיום..... 6. מכל 16 המתמודדים, מי המתמודד שחשבתם שהכי מגיע לו לזכות?

kalay

New member
אני עונה....

1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? אין מה לעשות, הגמר. עד הסיבוב האחרון היה ממש קשה לנחש מי ינצח. 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? הקרב שבו ג'סי מנצח את אנתוני בנוק-אאוט חצי דקה לסיום הקרב. 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? הקרב מהסיבוב הראשון של חואן נגד לא זוכר מי היה שם. קרב שנראה ברמה של ילדים בני 5. 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? (מבחינת המתמודד שניצח). שג'וסי מפסיד לסרג'יו. לא יודע למה, אהבתי איך שהוא נלחם. 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? (כמו השאלה הקודמת). הקרב שאלפונסו מדיח את אחמד. זה די ברור למה, אחרי שאחמד היה כל כך בטוח בניצחונו. 6. מכל 16 המתמודדים, מי המתמודד שחשבתם שהכי מגיע לו לזכות? ג'סי. הוא נתן נוק-אאוט אחד לאנתוני וכמעט עוד אחד לסרג'יו. רציתי שהוא ינצח.

hagayx

New member
גם אני עונה..

לא יודע מה לענות על כל השאלות אבל לשאלה האחרונה...ג'ואי!!!!!!!!!! (בכלל בקרב שלו נגר פיטר, הוא היה צריך לזכות!!!)

QueenIlona

New member
עונה...

1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? מותח? מממ היו מלא מותחים אל אני אגיד הקרב בין אישה סמית' לאחמד קאדור כי כל הזמן, מאז שהגיעו לשם הם הקניטו אחד את השני והם ממש עיצבנו ושנאו אחד את השני, אז חשבתי שזה יהיה קרב מעניין. 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? הכי מפתיע לדעתי הקרב בין ג'ואי גילברט וג'ימי לנג. כי כולם חשבו שג'ואי החוליה החלשה, וכמעט אף 1 לא האמין שהוא ינצח. אה והקרב הראשון בין אלפונסו גומז לפיטר מנפרדו ג'וניור. כי לפיטר היה דירוג עולמי, ולא כולם האמינו שאלפונסו ינצח. 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? לא חושבת שהיה קרב משעמם. אם כבר אז הקרב בין חואן דה לה רוסה ובן טאריק, כי ממש לא היה אכפת לי מי ינצח. 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? הקרב בין ג'סי ברינקי לאנתוני בונסנטה. אנטוני הוא הפייבוריט שלי, וכל הקרב הוא היה ממש טוב, פשוט לא האמנתי שפתאום הוא נפל והפסיד בנוק אאוט. היה עצוב. <אצלי זה מבחינת המתמודד שהפסיד> 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? הקרב הין אנתוני בונסנטה לבין ברנט קופר. אנתוני ניצח!, מגיע לו. חתיך.
6. מכל 16 המתמודדים, מי המתמודד שחשבתם שהכי מגיע לו לזכות? אנתוני בונסטנה. ואם לא אנתוני אני שמחה שסרג'יו מורה ניצח. מגיע לו. ולסיום. אנתוני בונסנטה החתיך.

orhe

New member
תשובות

1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? אלפונסו- פיטר, סיבוב 1 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? ג'סי- אנתוני. הייתי בטוח אנתוני לוקח ואז בא הנוקאואט. 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? את האמת, לא היה. אבל חואן- טארק די איכזב. 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? (מבחינת המתמודד שניצח) פיטר- אלפונסו, בכל הקרבות ולאורך כל הטורניר הייתי בעד אלפונסו. 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? (כמו השאלה הקודמת). הקרב הראשון בתוכנית- פיטר- אלפונסו, וגם הקרב בין סרג'יו לאישה וג'סי- אנתוני. ושאלה לסיום..... 6. מכל 16 המתמודדים, מי המתמודד שחשבתם שהכי מגיע לו לזכות? הכי רציתי אלפונסו. הכי הגיע, סרג'יו.

aviv lu 606

New member
עונה

1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? האחרון של הגמר 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? שג'סי המזדיין ניצח בנוק אווט את אנטוני זה היה גם ממש לא פייר 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? לא היה כזה 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? (מבחינת המתמודד שניצח). ג'סי שניצח את אנטוני 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? (כמו השאלה הקודמת). הגמר כי היה מגיעה לסרג'יו למנרות שגם מנפרדו בין אלה שרציתי שיגיע להכי טובים(הייתי בעד סרחיו אלפונסו אנטוני ופיטר)

aviv lu 606

New member
ותשובה לסיום פשוט לא ראיתי ת'שאלה

ושאלה לסיום..... 6. מכל 16 המתמודדים, מי המתמודד שחשבתם שהכי מגיע לו לזכות? בלי ספק לסרג'יו אחריו אלפונסו ואחריו אנטוני

Evolution17

New member
שלי

1. מהו לדעתכם הקרב הכי מותח? אלפונזו-פיטר בסיבוב הראשון והשני 2. מהו לדעתכם הקרב הכי מפתיע? ללא ספק ג'ואי נגד ג'ימי לאנג היה הכי מפתיע, הפציה של ג'ואי, וההתגבות והאומץ שהלך שם בקרב 3. מהו לדעתכם הקרב הכי משעמם? הקרב היבש בין טארק וחואן, שנראה לא מקצועי לגמרי. 4. מהו הקרב שהכי ביאס אתכם? (מבחינת המתמודד שניצח).היו 2 האחד אנתוני נגד ג'סי, והשני מיגל נגד מנפרדו 5. מהו הקרב שהכי שימח אותכם? (כמו השאלה הקודמת).אישה-סרג'יו, הקרב שאישה שתופס-מעצמו-יותר-מידי עף מהטורניר. 6. הנצחון מגיע בהחלט לסרג'יו. טוב אולי גם לאנתוני...

C o C i T o

New member
לפי דעתי...

לפי דעתי הקרב הכי גדול הוא הגמר..:] סרג'יו מורה נגד פיטר מנפרדו לפיטר לא היה מגיע להיות שם!!! יש לו מלא מזל הוא לא ניצל את המזל המרובה שלו כמו שצריך!!! גם החזירו אותו גם הוא התמודד נגד מישהו עם פציעה ברגל....וגם אבא שלו היה איתו כמעט לאורך כל הטורניר

דעתי

1. הקרב הכי מותח - ג'סי ברינקלי נגד אנתוני בונסנטה... קרב מותח עד הסוף עם טוויס מפתיע 2. הקרב הכי מפתיע - טארק נגד חואן - איך העכברון המקסיקני הזה לקח את מתאגרף מנוסה בכזו קלות? 3. הקרב הכי משעמם - בונסנטה נגד ברנט קופר.... טוב, אנתוני פשוט סיים איתו צ'יק צ'ק.. לא היה פייט בכלל... 4. קרב הגמר ביאס אותי בגלל שדי קיוויתי שמנפרדו יקח... הקרבות שלו היו יותר טובים ולדעתי הוא מתאגרף יותר טוב... 5. הכי שימח - אישה נגד אחמד... חיכיתי שהשחצן הזה יעוף... רק בגלל השחצנות והזלזול שלו 6. המתמודד שלדעתי היה מגיע לו לזכות - פיטר מנפרדו... לוחם איטלקי גדול!!

למעלה