המתמודד שאלה חשובה....

המתמודד שאלה חשובה....

ראיתי היום את הקרב והייתי על דמעות
כל כך כאב לי על ג'ואי! למישהו יש מושג מה קרה איתו? מה מצבו? האם הוא התאושש מהקרב ולא היו נזקים קיצוניים?

Aviad1987

New member
כן היה אינטנסיבי מאוד היום

אני לא יודע מה קורה איתו אני רק מניח שהוא בסדר.. :|

KO74

New member
מישהו יודע מה מספר הפרק?

היה קרב מעולה, פיטר נתן קרב מעולה בהתחלה ובסיבוב האחרון ג'ואי ממש סבל אבל נתן קרב מעולה בכל זאת

../images/Emo45.gifהיה קרב טעון מאודדדד

לא רציתי שפיטר יפסיד ושמחתי על התוצאות אבל גם לי כאב על ג'ואי ואני מעריך אותו מאודדדד על הנחישות!! הוא היה ענק! איך הוא נלחם עם השפר בצלעות ועוד רצה להילחם אחרי שנפתחה לו הגבה!... האמת אין סיבה שהוא לא יהיה בסדר... עשו לו תפרים בגבה... ובצלעות השבר יעבור... לא?

lim02

New member
זה היה קרב טעון מאוד......

מסכן.. הוא ממש פוצץ לו את הגוף, שבר לו צלע וגם את העין.. אין לי מושג מה דחף אותו להמשיך בקרב כל פעם מחדש.. איך?..

אני לא יודע אם זה הכסף כמו שזה

הנחישות והאהבה לאיגרוף... אולי אני אשמע נאיבי... אבל לתחרות כזו באים אנשים שקודם אוהבים את האיגרוף והיו רוצים להתקדם בזה... אחרי זה בא עניין הכסף שכל בן אדם נורמלי היה רוצה...

kalay

New member
אבל במקרה הזה...

הוא היה פצוע קשה והוא המשיך להילחם לא בגלל שהוא אוהב איגרוף אלא בגלל שהוא חשב על המטרה שהוא רוצה להשיג בתחרות הזאת. במקרה הזה כסף.

lim02

New member
לא בטוח..

אני חושבת שהוא באמת אוהב אגרוף.. שזה היה המניע שלו, הוא פשוט רצה להראות שהוא יכול לגבור על אחד מהמתאגרפים הטובים לא?

אמממ אני חושב שהוא פשוט רצה

להתקדם ולהילחם ולהמשיך ולא משנה מול מי הוא עומד וד"א פיטר מנפרדו (כמה שהוא הפייבוריט שלי) לא ניראה לוחם כ"כ טוב.. אלפונסו ניראה יותר רולה
ד"א פיטר לא מזכיא לכם את אושרי כהן?

lim02

New member
חח טיפה.. יש דמיון.. טיפונתתתת

ודרך אגב אני אהבתי את "בייבי פייס" איך קראו לו? שכחתיי.. הוא היה שוויצר.. חח אבל מה לעשות? דרך אגב, שימו לב שכמעט כל המתארגפים הטובים הם לטינים ושחורים.

איכס אחמדדדד

כ"כ שמחתי שהוא עף!!!! התבעסתי שהוא חזר ואח"כ שמחתי שהוא עף שובבבבבבב אוף הוא היה בלתי נסבלללללל

lim02

New member
חח כן

לא סבלתי אותו שהוא היה בתוכנית כי הוא היה ממש שוויצר.. אבל שהוא הלך התגעגעתי לפנים שלו.. חח

למעלה