המתמודד

Adriano4u

New member
המתמודד

מישהו ראה את הפרק אתמול? היה פרק מצוין, חבל שחואן הלך הבייתה וג'ואי נלחם ממש טוב. מי שרוצה לדעת מי חוזר שירד למעטה
. אחמד יחזור.

n l m

New member
לא חבל בכלל

הנמושה הפחדן הזה ("זה יהרוס לי את הרקורד, אני רוצה לעזוב כל עוד אין לי הפסדים")אני הייתי מציע לו לא לחזור לזירת האגרוף אחריי אותו פרק, אף אחד לא ייקח אותו ברגע זה שהוא פרש הוא הרס לעצמו את הקריירה חוץ מזה מבין כל המנצחים הוא היה הכי גרוע אז היו מפילים אותו בכל מקרה חבל באמת שטאריק בחר בחואן פרק קודם ולא בג'ימי כי אז ג'ימי היה מנצח ומקבל מקום בגמר ושבוע אחריי זה ג'ואי היה מנצח ומתקדם הלאה שניים הרבה יותר ראויים מהילד הזה והוא עוד העז להתנשא מעל ג'ואי שבוע שעבר כמה אירוני

kalay

New member
LOL?

לא ראית אותו? הוא מפספס אגרופים. הוא נלחם כמו עיוור. אם כבר לאנתוני מגיע למרות שהוא יצא זבל. הוא פשוט הכי טוב שם.

r o n c h i

New member
יש משו..

הוא באמת ממש טוב... מצד אחד הוא יצא זבל.. אבל אני יכולה להבין אותו כי הוא עשה את זה בשביל הילדים שלו ואני יודעת שכשלי יהיו ילדים אני יעשה הכל בשבילם.. באמת מגיע לו.. פאק.. הוא הביא נוק אאוט....

kalay

New member
חוץ מהנוק אאוט

הוא מרוכז. הוא בכושר מצוין. הוא לא חושב כל הזמן על הכבוד והאגו שלו (אישה, לדוגמא), הוא מפריד בין החברים לבין הקרב.

למעלה