'המתנדבים' - קווים ל...דמותנו!

'המתנדבים' - קווים ל...דמותנו!

מה לעשות, אנחנו אנשים שונים...ויש כמה דברים שמייחדים אותנו, למשל : 1. אנחנו קבוצת האנשים היחידה במדינה(בעצם חוץ מהמורעלים) שמנסה להיכנס לצה"ל ולא לצאת ממנו! - וגם חלקנו מנסים בכל הכוח להתקבל לקרבי, במקום לצאת מקרבי. 2. אנחנו היחידים שהצבא נחמד אלינו(לפחות לפני הגיוס) ושולחים לנו איזה אחראית מתנדבים חמודה שתעזור לנו בהכל. 3. אנחנו כאלה שנכנסו איזה 10 פעמים לחדר שבו ישבו לפחות 3 קצינים ודנו בינם לבין עצמם איך אנחנו מרגישים...(תמוהה קצת לא?). 4. אנחנו היחידים בצבא שעוברים "טירונות" מפרכת של 4 ימים!! (רק לחשוב על זה כואב לי הגוף, איך יקרעו אותנו בהרצאות). 5. אנחנו (א) לא נושאים נשק. (ב) לא עוברים קורסים. (ויש גם ג') [ תזכירו לי מה יוצא לנו מזה שאנחנו מתגייסים?! ] 6. אנחנו היחידים שיכולים לבחור כמעט איזה תפקיד שאנחנו רוצים ממיליון תפקידים. (יש גם יתרונות כנראה). 7. אנחנו היחידים שמקבלים תעודה נכספת שכל אדם בארץ היה מת להשיג! (אם ראיתם ב"שידור חוקר" היו כאלה ששילמו 20 אלף שקל לתעודת פטור!!!) ו-אנחנו מחזירים להם אותה!!!! 8. אנחנו היחידים שיכולים לארגן לעצמנו איזה רשימת פטורים ולהביא "הוכחות" לכך וייאלצו להאמין לנו (על זה אני ירחיב בפעם אחרת). 9. משהחלטנו שאנחנו מתנדבים, אנחנו צריכים להתחיל לפתח קשר טוב עם הרופאת משפחה (ח'ברה, גימלים בעת הצורך, תתחילו ללכת אליה כל יום - תמציאו מחלות). 10. חשוב מאוד - אנחנו היחידים שיש להם את הפורום הזה! [ חחח :) ]

Dawson girl

New member
חחחח אהבתי ../images/Emo9.gif

חמוד ביותר, קבל ח''ח

סנטה

New member
יופי הוצאת שם רע למתנדבים...

" אנחנו היחידים שעושים שכונה מהצבא וכל השאר נדפקים " אגב אני לא מתנדב - סתם נכנסתי להציץ בפורום ואני מוריד את הכובע בפני המתנדבים - כל הכבוד ובהצלחה .

כלל וּכלל לא! דווקא מטרטרים אותנו!!

אתם יודעים בכלל מה מתנדבים עוברים? הם צריכים לרוץ אחריי הצבא חודשים כשהם במצב של חוסר ודאות בכלל. שנה שלמה בנאדם צריך לחכות לדעת אם בכלל מאשרים לו להתנדב. חייל רגיל מתייצב פעמים-שלוש וזהו אני הייתי צריך להיות אצל מיליון רופאים ו-2 מיליון זימונים ולוועדות!! וזה עוד בכלל לפני הגיוס!!! (בהודעה הקודמת ניסתי להראות בהומור את מה שאנחנו עוברים)

newKiticat

New member
ואם נדמה לאנשים

שמקבלים משהו באופן אוטמטי אז טועים. קורסים- זכותו של כל חייל, זה דבר שצריך להלחם עליו! אנחנו בתור מתנדבים יכולים להיות משובצים למעשה בכל יחידה, ולכן מתייחסים אלינו כמובנים מאליו. אנחנו לא תופסים תקן, ותמיד אפשר להפטר מאיתנו. תמיד חיים במצב של להוכיח את עצמך...

newKiticat

New member
זאת אומרת

שבגלל שאתה מתנדב, ואתה לא היית מלש"ב רגיל שציפו לו וזה כבר חקוק שהוא בצבא, אתה מתנדב. השירות שלך מלכתחילה היה נתון בספק. אתה צריך להוכיח את עצמך בתפקיד, להראות שהגיוס המיוחד שלך היה שווה את זה אחרי הכל.

Dizen

New member
שגיא!! ../images/Emo24.gif

אתה בטח לא מזהה
אבל תודה בכל מקרה
מזל טוב על הקורס

סיונתו

New member
../images/Emo13.gifנחמד נחמד...

חח אני גם חדשה פה.... תפרט לי על הגימלים.....

סיונתו

New member
לא נכון- את לא רואה יאיר לפיד ../images/Emo8.gif

וואי ממש התלהבתי מהסמיילים האלה...

Dizen

New member
../images/Emo45.gif אהבתי ביותר../images/Emo70.gif

יועבר למאמרים... והדבר שהכי אהבתי בכל העניין- כל אחד מהסעיפים אפשר לשנות, אם רק מתעקשים מספיק
אה, וכמובן שאהבתי את סעיף 10

chris benua

New member
הערות

קודם כל פנתר שחור... יוצא מזה שאנחנו מתגייסים בזה שאנחנו מקבלים כבוד מהמדינה!!! ושנית מי מינה אותך להיות הדבר של המתנדבים?

מה אתה קופץ?!

זה היה בהומור, רשמתי גם. אני לא דובר של המתנדבים, אני מתנדב ומה שרשמתי שם ברובו נכון(וכמו שאמרתי, הקצנתי את זה) הבנת?!

chris benua

New member
סתם בצחוק צחקתי איתך!!!

סתם בצחוק צחקתי איתך.. רציתי לבדוק את התגובה שלך לראות אם תשוויץ בזה שאתה הדובר של המתנדבים....

למעלה