המתנה הזויה לניתוח...

sivic101

New member
המתנה הזויה לניתוח...

הי יקרות, זו sivic10 (נאלצתי להירשם מחדש לתפוז בגלל עניין טכני אז החלפתי את הניק).
ההודעה האחרונה שלי בפורום היתה בנובמבר 2013...הכרזתי פה בשמחה שהחלטתי לעבור ניתוח במאיר אחרי שנים של סבל, הייתי בטרום ניתוח ומאז אני מחכה לתאריך (!).
כבר חמישה חודשים עברו ואני מחכה לתאריך ! שאני מנדנדת להם התשובה היא שאין להם מושג מתי יהיה תורי ויתרה מכך, אדע מתי תורי רק מספר ימים לפני כי הם כל יום רביעי קובעים את התורים לשבוע שאחרי.
למה יש את כל הסחבת הזו? אני משתגעת כבר... הכל כואב לי, הכל מרגיש לי דבוק שם בבטן. עוברים עלי ימים קשים, זקוקה לפורקן...

שוקלת ללכת לד"ר שיינמן לפרטי. אשלם כמה שצריך, על אף שזה מטריף אותי שכך מתנהלים הדברים.
רציתי להתייעץ: איך אני מתחילה? האם הוא מבצע לפרסקופיה באסותא (אני במכבי)? ואם לא, אז היכן?

תודה מראש
ותודה שאתן כאן.

anat187

New member
היי

קודם כל שיהיה בהצלחה!!!

אני נותחתי ע"י שינמן לפני חודשיים דרך ביטוח הפניקס והמושלם.

נותחתי במדיקל סנטר(אחלה מקום!!!) אבל לדעתי מנתח גם באסותא..

אם את רוצה אוכל לתת את הטלפון שלו- את מגיעה לפגישת ייעוץ(גם עליה את מקבלת החזר) ,ומשם הוא יסביר לך הלאה...

בהצלחה!

sivic101

New member
תודה ענת

לצערי אין לי ביטוח פרטי (יצאתי סתומה...)
אני אקבע איתו פגישה פרטית ואתקדם משם...

פז08

New member
הי לך
מבינה את התסכול שלך.....

אכן 5 חודשים זה המון, ועוד מבלי לראות את האופק..... ככה זה בציבורי. זה החסרון....
החדשות הטובות הן שדר שינמן מקבל מטופלות מכבי לניתוח פרטי באסותא (מכבי מגן זהב, בהשתתפות עצמית). אני נותחתי דרך ביטוח פרטי באסותא והיה מצוין. לדעתי תנאי האשפוז שם אף טובים יותר מבתי חולים פרטיים אחרים.....
על הייעוץ עצמו אין החזר ממכבי.....
הוא מקבל פרטי בכפר סבא בימים ראשון ורביעי אחר הצהריין. תשלחי לי מסר ואתן לך פרטי התקשרות עמו. בהצלחה!!

למעלה