המתנה מ ד ה י מ ה

המתנה מ ד ה י מ ה

חברה, אני חייב לספר לכם משהו. אתמול אמא שלי נזכרה ששרית ולימור נתנו לה דיסק בשבילי בצילומים של מיכל זוארץ. והייתי בטוח שזה דיסק עם שירים או משהו דומה, כשהכנסתי את זה למחשב ופתחתי את זה התמוגגתי והיו לי דמעות בעיניים. אתם לא יודעים כמה ערך יש למתנה הזו בשבילי תודה רבה אני מבטיח ללמוד את כל השמות עד המפגש הבא. זו מזכרת מדהימה! מעבר לזה עצם העובדה שהגעתם לתכנית זה אומר המון בשבילי, וכל מי שראה את התכנית (והרבה מאוד ראו) פירגנו לכולנו על זה. באופן אישי אני חייב להודות שבזכותכם הייתי הרבה יותר נרגש וזורח בתכנית, מה שהיה די ברור לעין לדעתי. בקיצור אני אוהב את כולכם ומעכשיו חובה להגיע לכל תכנית!!! מת עליכם, אתם הפורום הכי הכי שיש! אגב-שמתם לב כמה מפרגנים לנו בעמוד הראשי? אגב2- המעריץ צנובר לא ניראה לכם צעיר מדי בסרט? נשיקות ומזל טוב לכל חוגגי החודש! ממני Y.

יאיאייאייי

יוסיי!! בוווווווווווביי!!! געגעתיי איזה חאמודדד!! הייתה הכייי תותחחח במיכל זוארץ!

yaelala14

New member
יוסייי איזה כיף שנכנסת

אני לא הייתי בצליומים..הייתי חולה..
..אבל ראיתי את התוכנית בבית וזה היה ממש יפה..כולם התקשרו אליי להגיד ש:יוסי אזולאי מופיע בשישי עם מיכל"..טוב כאילו שלא ידעתי..
...ו..ערב טוב..

יוסיייי ../images/Emo24.gif

איזה כיף שנכנסתתת
טוב קודם כל אני רוצה להבהיר שהמתנה זה מכולם חחח ושמחה שאהבת... עשינו את זה מכל הלב...
ואתה נתת הופעה יפההה חבל על הזמן...
ובטח שנגיע לכל תוכנית
ובקשר לדוד הוא נתן ת'תמונה הזאת אבל הוא לא כ"כ קטן, זאת תמונה מלפני כמה שנים חחח
אוהבת...

אורטל 31

New member
יוסססססססססססססססי!../images/Emo24.gif

יוסססססססססססי:) אתה כזה מדהים! כ"כ אוהבבבבבבבבים!#%

adiii1

New member
יוסייייי

אתה כל-כך חמוד ומקסיםםםם אני לא כל-כך יודעת על מה מדובר אבל אני שמחה שאהבת ת'מתנה הייתי רוצה לבוא אבל לא ידעתי=\ לא נורא פעם הבאה... מתה עליך

ניר86

New member
נשמההה

אהלןןן כיף שנכנסת כמו תמיד ...אנחנו מאחוריך לאורך כל הדרך לאן שלא תלך אנחנו איתך ! מאמינים , תומכים ואוהבים והכי חשוב מעריכים בלי סוף !!! תודה על המזל"ט חחחח שבת שלום ושבוע טוב ! נ.ב - כבר יומיים בערך שאני לא מצליח לכתוב הודעה בפורום הוא כל הזמן נתקע היו בעיות בתפוז ובכלל לא הצלחתי להיכנס לפורום אז אני שמח שסוף סוף זה הסתדר !!

moranush86

New member
יוס

שמחה שאהבת!! הקרדט כמובן לשריתוששש שיזמה ויצרה... טוב זה לא סוד שאתה תותחח בתכניות טלוויזיה

mori17

New member
../images/Emo140.gif אוהבים אותךךךךךךךך

לא יכולתי לבוא ובטוח הפסדתי שוב
אבל ראיתי בטלויזיה והיית תותח
הרעיון של שרית וכל הכבוד לה
אנחנו איתך תמיד
מורי

צנובר

New member
מה צעיר, מה?

החלטתי להראות לכם מי הכי צעיר בפורום, אז נכון שזאת תמונה מלפני חמישים (50) שנה!!! כשעוד צילמו בשחור לבן. בכל מקרה, מאד רציתי לבוא להקלטה, אבל יום חמישי זה יום קשה בעבודה, ולא הצלחתי. לא נורא, בפעם הבאה. דוד

9B9

New member
תמיד איתך!!

לאורך כל הדרך!..תמיד כאן בשבילך!..וכרגיל היית מקסים בתוכנית

ומה אני אגיד?

אני שארגנתי את זה, לא יכולתי להגיע! לפחות נהנתם,זה הכי חשוב. ושיש לכם חוויות. ושרית החמודה כל הכבוד.. שתהיה לכולכם שבת שלום!

יוסייייי

איזה יופי שנכנסת... ברור שנבוא לכל תוכנית שתגיע!! והיה ממש כיףף רק חבל שאח שלי פידח אותי ודיבר במשך כל הצילומים עם אמא שלך וסיפר לה שטויות..וצריכים לארגן מפגשים פעם ב..

הוא אמר לה..

שכל החדר שלי פוסטרים שלו (וזה לא נכון יש לי רק פוסטר 1 שלו והוא לא תלוי) ושאני משוגעת עליו ושאני רוצה לבוא אלייה לשבת אז היא אמרה (אמא שלו) שאני מוזמנת חחח איזה פדחןן רציתי לקבור את עצמי ומי שלא זוכר אח שלי היה הפדחן (מהשורה העליונה) שצרח בכוונה כמו מעריצה נלהבת..ובכלל אחרי הצילומים הוא פידח אותי טוטאלית!!

mori17

New member
חחחח

איזה מצחיק אח שלך
אני מניחה שהוא קטן ממך לא?
מתרגילים
מורי

למעלה