המתנה של היום

צופיתי 2

New member
המתנה של היום ../images/Emo77.gif

מתוך "המתנה של היום "אני מאושר שהעתיד לא בטוח. כך זה צריך להיות." חלק מהרגעים הכי יפים בחיים הם הרגעים הכי לא צפויים: החבר הוותיק שפוגשים במקרה, או החבר החדש שמתגלה לנו כשאף אחד מאיתנו לא ממש מצפה לזה; הצעצוע בתחתית הקופסה שאנו מגלים מחדש ואוהבים מחדש; הספר, הפרח, קרן האור שהיינו במקום הנכון ובזמן הנכון בכדי שנשים לב אליו ונעריך אותו. חשוב לחלום ולתכנן, לעבוד לקראת מטרות, לסמן את אבני הדרך שאנו עוברים במסע של החיים. אבל לא פחות חשוב לפתוח את עצמנו לשמחות הלא צפויות שמחכות לנו כל יום. האם אני מוכן היום לצפות ללא צפוי?

אהבתי את המתנה צופיתי../images/Emo24.gif

ואפילו מאד מסכימה איתך/ה, (עם המתנה הזו) גמני חושבת שכדאי ורצוי שתהיה לנו תכנית כל יום ביומו, בדיוק כמו שמציעה התכנית אבל יש עוד כמה דברים על הדרך. זה מזכיר לי למשל, כשאני אמורה לנסוע מחוץ לעיר. אז נאמר שהמטרה שלי היא להגיע לביקור מתל אביב לחיפה, אבל בדרך יש גם שקיעה/זריחה מדהימה, נופים של ים והרים שאפשר ליהנות מהם לא פחות מהביקור הצפוי... אהבתי

צופיתי 2

New member
../images/Emo140.gif

אני מקבלת את הקטעים האלה מתורגמים מאנגלית, מחברה. אשתדל להעביר לכאן כל פעם שמגיע אלי קטע חדש. זה מאתר של 12 הצעדים.

בנועם

New member
היי צופית ../images/Emo140.gif

אוהבים אותך :) אםשר אולי לקבל לינק אל האתר של 12 הצעדים? (אפילו אם הוא באנגלית?) תודה לך, גם אם כן וגם אם לא :)

שטול1

New member
ויש גם בלשון הקודש

נועם למה לשבור את השיניים גם ככה קשה לנו מספיק http://znzibar.bon.co.il/Front/Tools/homepage.asp או בקיצור זנזיבר בגוגל צר לי על חוסר השליטה בטכנולוגיה הגענו ממקום שלא היו דברים כאלה אבל לא התמכרנו ביום אחד אז אנחנו עושים זאת צעד אחר צעד אוהבים שטול

NUNA10

New member
../images/Emo125.gif חדשות חמות ../images/Emo125.gif

פגיעה ישירה של קסאם בקניון באשקלון . יום רביעי, 14 במאי 2008, 17:58 לפחות שלושה בני אדם נפצעו מפגיעת הקסאם בקניון "חוצות" בעיר. על פי דיווחים ראשוניים, תקרת הקניון קרסה ובמקום יש לכודים לפחות שלושה בני אדם נפצעו באורח בינוני עד קשה מפגיעת רקטת קסאם בקניון "חוצות" במרכז העיר אשקלון. מגן דוד אדום הכריז על ארוע רב נפגעים. על פי דיווחים ראשוניים מהמקום, פגע בקומה העליונה של הקניון, שהיא קומת משרדים. חלק מתקרת הקניון קרסה בחלקה ויש לכודים במקום. הפגיעה התרחשה ככל הנראה בסמוך לסניף קופת חולים. בשבוע האחרון נהרגו שני אזרחים מפגיעות ישירות של קסאם. שולי כץ נהרגה ביום ראשון מקסאם שנורה אל קיבוץ ישע. ג'ימי קדושים, תןשב כפר עזה, נהרג ביום שישי, אף הוא מפגיעה ישירה של רקטה.

למעלה