המתנחלים בחברון:

ידוע ולא חדש, הקיצוניות

שלהם והחיים שהם בוחריםלהם רק מזינים את הקיצוניות, אילו אחד המקומות שצריך לפנות במסגרת תוכנית הפרדה כוללת בין יהודים לפלשתינים, עיר אבות או לא...

יובל

בטלוויזיה הראו כי בזמן שהמתנחלת מקללת, עומד לידה קלגס במדים של צה"ל ומגן עליה כדי שתוכל להתנהג בגזענות, וזה מספר את כל הסיפור. כל ההתנחלויות נעשו על דעת שליטי מדינת ישראל ובתמיכתם הכספית החוקית והצבאית. הם פועלים בשרות מדינת ישראל, בדיוק כפי שאל קעיאדה פועל בשרות ארצות הברית. אך העיוורון שלך מכוון, וכבר הסברתי שמקורו הפרורים שאתה זוכה משולחן הפריץ.

Wing Chan

New member
"פועל בשירות ארצות הברית" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מת על קונספירציות בשקל

הנה עוד כמה...

האמריקאים הפילו את התאומים כדי להשתלט על העולם.... היהודים שיתפו פעולה עם הנאצים כדי לשדוד אדמות של מוסלמים בשירות האימפריאליזם המערבי... היהודים יצרו את הפוגרומים בהם כדי להשתמש בהם כתירוץ להקמת הציונות... האמריקאים כבשו את יפן וגרמניה והקימה שם ממשלת בובות כדי להשתלט על יותר הון ולעשוק את העניים והמדוכאים.... תראו באיזו קלות אני ממציא קונספרציות...
תפקיד צה"ל להגן על יהודים, לא משנה מה, תאמים לי גם חיילים ששומרים עליהם זוכים מהמתנחלים שם קריאות ונאצות כמו "נאצי" "בוגד", ואחרים, זה עדיין לא מונע מהחיילים לספוג אותם ולהמשיך לשמור על הפסיכים האלה, אין מה לעשות. לא כל ההתנחלויות הן כאלה ובטח ובטח לא כל המתנחלים. ההתנחלויות לא "פועלות בשירות", לא שלנו ולא של אף אחד, הן הוקמו על ידינו מתוך מחשבה מסויימת בעוד המציאות היתה אחרת ולכן צריך לפנות את רובן. שוב פעם, להגיד שאל קעידה פועלת בשירות ארה"ב נשמע כמו תעמולה מרושת שטנית ולחלוטין לא מבוססת. זה בדיוק כמו להגיד שהנאציזם פעל בשירות הציונות כמו שאומרים כל מיני איסלמיסטים קיצוניים באיראן.

מפי הסוס

"תפקיד צה"ל להגן על יהודים, לא משנה מה, תאמים לי גם חיילים ששומרים עליהם זוכים מהמתנחלים שם קריאות ונאצות כמו "נאצי" "בוגד", ואחרים, זה עדיין לא מונע מהחיילים לספוג אותם ולהמשיך לשמור על הפסיכים האלה, אין מה לעשות." הנה אתה עצמך מודה כי אין זה משנה מה מתנחלים אלו יעשו: ישדדו אדמות, יעקרו מטעי עצי זית וכרמים, יערכו פוגרומים, כל שנה בפורים. תפקידו של הצבא להגן על המתנחלים המבצעים כל מעשה פשע. מדוע זה קורה? משום שהם משרתים את המטרה של סיפוח שטחים כבושים, לא צריך להיות גאון כדי להבין אמת פשוטה זו. האם יש שאלה כי מתנחלים אלו וההגנה שהם זוכים דוחפת פלסטינים למעשי נקמה בצורה של טרור אישי? צריך להיות טיפש כדי לא להבין זאת. היש איפה שאלה מי אחראי הן לטרור המלכתי, הן של המתנחלים והן של הפלסטינים? מדוע צריך קונספירציות כאשר אתה עצמך מודה בכך? באותה מידה, בעיני תומכי האימפריאליזם האמריקאי כובש עיראק, תפקידו של הצבא להמשיך לכבוש בכל צורה, ואם לשם כך יש להשתמש באל קעיאדה, הרי זה מה שיש לעשות, להמשיך ולשמור עליהם שהם יעשו את המלאכה. מדוע צריך קונספירציה, די ללמוד את מלחמת אפגניסטן כדי לדעת מיהו בן לאדן, ומי הצמיח את ארגון אל קעיאדה. לכל היותר אתה יכול לטעון כי אל קעיאדה יצא מהשליטה של מקימיו. אולם העובדה כי בכל פעם שיש התקרבות בין העדות השונות בעיראק, בניגוד למדיניות של ארה"ב החותרת לפלג את עיראק, אל קעיאדה פועל בפעולת טרור, מלמדת את מי הוא משרת גם כיום. המעניין בפרשת התאומים הוא מי היו הטייסים שביצעו את הפיגוע ומדוע הם למדו לטוס בבסיס צבאי של הסי.איי. אי? מדוע לאחר הפיגוע, כאשר ממשלת ארצות הברית קרקעה את כל הטיסות, בטענה כי הכוונה למנוע שחשודים ימלטו, בוש ציווה לאסוף את כל בני משפחת בן לאדן בארצות הברית ולהטיסם לסעודיה. מדוע בוש לא פעל למנוע את הפיגוע כאשר קיבל ידיעות משרותי הביון הצרפתי והישראלי על פיגוע העומד להתרחש?

שוב פספסת ושמת מילים בפי...כרגיל...

מה שאני אמרתי זה שהחיילים שומרים על מתנחלי חברון שאין לי ספק שצריך לפנות אותם משם גם כאשר הם עצמם החיילים מותקפים, בין אם פיזית או מילולית וזה קורה לא מעט. את השאר והפרשנות המוטעית אתה הוספת... נכון, כל עוד הממשלה לא מקבלת החלטה לפנות את מתנחלי חברון, והם חלק מהעם היהודי ואזרחי ישראל מתוקף היותם יהודים, פסיכים ככל שיהיו היא חייבת להגן עליהם ומי שבפועל עושה זאת בין אם הם אוהבים את זה או לא הם החיילים. מי שאחראי על הטרור הפלשתיני הם אך ורק הפלשתינים, מי שאחראי על פעולות המתנחלים, והטרור שחל'ק מאד זעיר ושולי מפעיל הם המתנחלים עצמם, מי שאחראי למנוע את זו המדינה, והיא עושה זאת בינתיים בהצלחה יחסית, יש מחלקה יהודית לא קטנה לשב"כ והם עובדים יופי. ארה"ב לא הצמיחה את אל קעידה, ארה"ב כן חימשה ואימנה כוחות מקומיים שנלחמו בסובייטים מסיבות כאלה ואחרות אך משם ל"הקמת אל קעידה" המרחק הוא עצום, אין שום קשר, זה שבין לאדן היא בכוחות שחומשו על ידי ארה,ב במלחמת אפגניסטאן לא מעיד על שום דבר, ממש כמו שהקשרים אם בכלל היו בין סבו של בוש לרייך השלישי לא מעידים על כלום. הטייסים של 11/9 לא התאמנו בשום "בסיס של הCIA" הם התאמנו בבסיס אזרחי ומרוחק לאחר שקיבלו ויזה אמריקאית שנבעה מרשלנות וטמטום אמריקאי, לא היה שום דבר גדול מאחורי זה, כמו שמאחורי כל מיני קונספירציות דימיוניות לא עומד כלום אלא אמת אחת מאד פשוטה שבאמת לא קשורה לכלום, לעיתים היא באמת רק מיקרית וסתמית. גם לישראל היו את כל הסימנים לתהיה מלחמה ב73', אז?, מה עמד מאחורי זה? איזו תוכנית קונספירטיבית גרנדיוזית? ממש לא, "סתם" טיפשות, יוהרה, שאננות ורשלנות, לא יותר, איך זה הגיוני?, מי אמר שזה חייב להיות הגיוני?

איפי1

New member
הסרטון ערוך...

בוודאי לא סיפרו לך שלפני כן הערבים התגרו במתנחלים, ירקו עליהם ואף הרימו עליהם ידיים... אבל ככה זה אצלכם. לוקחים את התקשורת כמקור אמין מדרגה ראשונה.

Wing Chan

New member
גועל נפש, מה חדש.

חבורת קיצונים שממזמן כבר היה צריך לבעוט לכול הרוחות.

השנאה מעוורת את עיניכם

הסתכלתי בסרט ומה ראיתי? ה"התעללות האיומה" מתבטאת בזה שהמתנחלת קוראת לפלסטינית "שרמוטה" מספר פעמים. יסלחו לי עדיני הנפש, אבל אין שום סעיף בחוק שאוסר לקרוא למישהו "שרמוטה" (חוץ מלעובד ציבור) וממש לא ברור לי על מה ולמה עצרו אותה. כל זה בכלל לא קשור לכך שגם אני סבור שצריך לפנות את המתנחלים הפנאטיים האלו מלב חברון כי יש צורך להפריד בין העמים ולא לערבב אותם זה בזה.

למעלה