המתנחלים העקורים - נמחקו מהתקשורת

ab138

New member
המתנחלים העקורים - נמחקו מהתקשורת

הפכו 15000 ישראלים לפליטים בארצם ואין ושם דיווח על כך התקשורת החליטה לחסל אותם מסדר היום אבל הפשע עוד נמשך ומתגבר עם ההונאה הגדולה שמבצעת סל"ע במגורשים ובזכויותיהם. אנישם אלו נשארו חסרי כול וישאור חסרי כול שנים רבות. הם לא יקבלו בפועל דבר ורק יטרטרו אותם ממשרד למשרד. זהו חיסול פוליטי של אוכלוסיה שלימה בישראל!
 

ab138

New member
הרבנים האכילו אותם אופיום ...

אומרים שהדת היא אופיום להמונים. משהו מרגיע את האדם ונותן לו לחיות בשלווה לא מציאותית. לצערי כל ההתנהלות של המתישבים האומללים מוכיחה את הדבר הזה. יורקים עליהם והם לא מגיבים. שודדים אותם והם בהלם ושתיקה נותנים להם לחיות כהומלסים - והם ברוגע ותקווה. אם היו באים לפנות ככה שכונה בבת ים היו יורים חופשי בחיילים והיו שורפים חצי מדינה זו תגובה טבעית למהלך טרנספר פושע כזה. וכאן אנו רואים אנשים כצאן לטבח כמו בשואה ... ממש מזוויע.
 
אני הייתי מתפנה מהבית שלי

שהוא בבת ים במקרה, בלי אלימות. כשאמרתי שאל תנסה להעיר את ליבם, התכוונתי לאנשים שפה. כי לא מזיז לאף אחד מחוץ למעגל, אותם אנשים שהיו איתם בשנה וחצי האחרונות, אותם אנשים שדאגו שלא יעיפו אותם מהבית, אותם אנשים שבאמת אכפת להם. לא רק מהאנשים שחושבים כמוהם. גם דואגים להם עכשיו, כי אנחנו לא נחכה שהמחריבים יבואו ויעזרו, ולא, אנחנו לא מורידים את הראש מי שרוצה לזכור שהוא אח מוזמן, אבל לאף אחד לא אכפת, כל אחד דואג לסדר יום שלו, חוץ מכמה אנשים בודדים בעם הזה. אמונה היא לא אופיום. אנחנו פיכחים לחלוטין, פשוט אנחנו לא צריכים להתחנן כדי שידאגו לנו. ואנחנו חולמים ומאמינים בתהליכים שיתגשמו לאט לאט. החינוך שחינך פה הרבה אנשים לחשוב רק על עצמם פושט את הרגל, או פשט אותו מזמן. לנו יש ערכים... ומצטערים, אנחנו לא נוותר עליהם אם משהו לא מוצא חן בעינינו. אולי נלמד להכיר יותר טוב ונדע ממי להזהר ומי לא, ונראה לי ש"ההתנתקות" הזו, רק הזכירה לנו עם מי יש לנו עסק או מי בעצם, לא רוצה אותנו בעסק. אז הכל, אבל הכל, עד אלימות. (אני אמנם גרה בבת ים, אבל לא נראה לי שהייתי שם יותר מדי בזמן האחרון ואני כנראה, הרבה יותר משוייכת לציבור גוש קטיף מלבת ים...) הדברים מבולגנים לגמרי, מצטערת, זה בגלל השעה... מקווה שהובנתי.
 
שטויות

ראשית, אתם לא 15,000, אלא בקושי שליש מזה. נציגיכם בימין הקיצוני ניפחו את המספר לשמונת אלפים וגם הוא מופרז לגמרי. שנית, לא הפכתם לפליטים. פליטים הם אנשים שאין להם איפה לגור. אתכם פיצו במאות אלפי דולרים כדי שתקנו בתים איפה שתרצו. מי שרצה לעבור כקהילה, הצליח לעשות את זה (פאת שדה, למשל, עברה כולה למושב מבקיעים). ישובים כמו נצר חזני, שבפרינציפ הודיעו שלא ידברו עם מנהלת סל"ע, יכולים עכשיו לבוא בטענות רק אל עצמם. מי שדפק את ראשון בקיר ה"עקרונות" שלא יבוא בטענות על כך שנפתח לו הראש. משפחתי ואני התפנינו לפני שנים מימית. לקחנו פיצויים והלכנו לבנות בית חדש. לא באנו בטענות לאף אחד כי הבנו שזה מחיר הכרחי על מנת להשקיט את הגבול הארוך והמסוכן ביור עד אז, עם הגדולה במדינות ערב. והנה מה שחושבים עליכם אחרי שטרחתם להתנתק מכל דבר שהוא ישראלי ולהכריז על מדינת היהודים (ולא המדינה היהודית, כדאי שתבינו את ההבדל) כעל גרמניה הנאצית. אולי כדאי שתקראו ותבינו למה.
 

לביא4

New member
המציאות שונה לגמרי

לפני כחודש היתה כתבה בידיעות אחרונות של סוף השבוע כתבו שם על המחדלים של המדינה, פיצויים למפונים קיימים רק על הנייר, קראווילות בנויות בצורה פגומה, והסיפור של ימית שונה לגמרי מהנוכחי, הפיגוע של הבוקר, הקסאמים משבוע שעבר ורצח בירושלים מדברים בעד עצמם. יש לנו בעיה מהותית במדינה, לא לומדים מהניסיון, הסכמי אוסלו הצמיחו אינתיפאדה רוויית דמים והרס כלכלי ושוב חוזרים על טעויות.
 

hornyman73

New member
שטויות

בחיים לא שמעתי כאלה שטויות. ימנים, הפסדתם. בחרתם שרון. שרון הבין מה שאתם לא מבינים. כנראה שגם לעולם לא תבינו. יש לכם בעיה קשה מאד בהבנה.
 

T a u r u s

New member
האומנם?

בגוש קטיף ובצפון השומרון התגוררו כ-2,000 משפחות. מעל שבע נפשות במשפחה? חמישה ילדים במשפחה ממוצעת? או שהמשפסר הוא פשוט לא 15000?
 
למעלה