המתנסיאדה בירושלים

נעממהה

New member
המתנסיאדה בירושלים

זה היה לפני יותר משבוע, כן. אבל הייתי צריכה שיעבור קצת זמן... בכלליות, היה באמת יפה ומאורגן למופת!! עמדו בזמנים (הכל יחסי..) והיה מסודר מאוד. כמובן שהיה ארוך, אבל ככה זה בתחרויות שכל אחד מופיע באופן אינדיבידואלי... בהתחלה התחרו דרגות 1 ו-2 במקביל (אלה דרגות שנקבעו בשביל התחרות), אחר כך הייתה הפסקה עם הרבה דיבורים, חלוקת מדליות לדרגות הנמוכות והופעות, ואז התחרו שאר הדרגות אחת אחרי השנייה. והרמה.. לדעתי הייתה טובה מאוד למתעמלות של עממי!! בעיקר בלט הניקיון של הבנות בתנועה.. הלוואי וכל המתעמלות בארץ היו ככה. עולות שמונה בנות, בערך בנות עשר להערכתי, ואחת אחרי השניה ועושות באופן מושלם ובלי הבדל כמעט את התרגילים. והיו הרבה קבוצות שזה היה ככה! אין לי מושג איך השופטים הסתדרו... גם בדרגות הנמוכות, בנות בכיתה א' וב', עשו יפה מאוד את כל התרגילים. אולי זה מובן מאליו, אבל מבחינתי זה בלט מאוד. חוצמזה, שעולם ההתעמלות בארץ לא גדול במיוחד, והיה נחמד לפגוש אנשים שלא ראיתי הרבה זמן.. מבחינת הקבוצה שלנו.. היה טוב, וטוב שהיה.. זו הייתה הפעם הראשונה שלנו, ולא ממש ידענו למה להכין את הבנות. התוצאות היו בהתאם. לא שאני מצטערת שיצאנו, אבל שנה הבאה בע"ה יהיה יותר טוב. לסיכום, אנחנו צריכים להיות די גאים במה שהיה שם! אולי שנה הבאה תשתתפו?

תודה רבה על העדכון

מעניין לקרוא, ונחמד לראות שנהניתם. אני שמעתי דברים אחרים (פחות טובים) על התחרות הזאת. שמחתי לקרוא שמקפידים על הניקיון התנועתי. מה שקצת צורם לי, זה שרק 8 בנות מכל קבוצה (8 בנות מכל קבוצת גיל/מכל דרגה של כל קבוצה) באות לתחרות. אני מבינה שזה מפאת קוצר זמן, וריבוי משתתפים, אבל עדין, כל הרעיון זה לעשות מפגש לקבוצות עממיות, אז למה בעממי צריך לקחת רק 8 בנות? מה אומרים לשאר הילדות בקבוצה שלא נבחרו להשתתף בתחרות?

נעממהה

New member
אפשר להגיד שהייתי עדינה..

ולא אמרתי שנהננו... אני לא אכתוב את הדברים הפחות טובים.. צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. בסך הכל היה יפה!

אמא לה3

New member
לדעתי זה נפלא!

מסגרת "תחרותית" כזו לבנות עממי זה רעיון ענק! אני גם מקווה להצטרף בשנה הבאה עם הבנות שלי, הרמה עממית ואני מניחה שיש הרבה שימחה בתחרות עצמה...כייף גדול. ונעמה, דוקא כן הייתי רוצה לשמוע על הדברים הפחות טובים כדי שהתמונה שלי על התחרות תהיה שלמה...

נעממהה

New member
אני אפרט יותר..

נראה לי שלא ממש הסברתי את עצמי טוב. אני אעשה הפרדה בין ההבט הכללי וההבט האישי. מהבחינה הכללית היה יחסית טוב מאוד, מהבחינה האישית... פחות. מבחינה כללית, הארגון היה טוב והרמה גבוהה. היו המון דברים יפים ומשמחים לראות!! היה ארוך, אבל ככה זה. מבחינה אישית, הרגשנו קצת כישלון. הרגשנו לא שייכים לשם מבחינת רמה ומנטליות. לכן לא אמרתי שאני לא מצטערת שנסענו אבל גם אי אפשר להגיד שנהננו. היו גם המון דברים שתלויים במתנס שלנו..הפקנו המון לקחים לשנה הבאה. הדברים הפחות טובים.. זה לא דברים ענקיים, באמת שלא. סתם דוגמא, היו קבוצות שלא ממש התייחסו לדרגות וזה די עיצבן. למשל אם דרגה אחת הייתה מיועדת לגן עד ב', היו קבוצות שהביאו בנות בכיתה ד' בטענה שהם "מתחילות"..הרגשנו שזה היה מאוד לא בסדר, כי אם הולכים ככה אז גם אנחנו יכולנו לעשות התאמות משלנו. אני למשל לא השתתפתי כי לפי הגיל הייתי חייבת להיות בדרגה חמש אבל גם אמרו שצריך ארבע בנות בשביל להתחרות בדרגה ולא היו לנו ארבע. לפי ה"השיטה" יכולתי להצטרף לדרגה ארבע. בכל מקרה, אני לא יודעת כמה המארגנים של התחרות יכלו לשלוט בזה. עוד משהו. הקטע באמצע היה יפה, אבל הייתי מורידה כמה הופעות ונאומים כי בשלב מסויים זה התחיל להתיש, במיוחד כשידענו שיש עוד כמה שעות טובות של תחרות בדרך. היו גם איזה פיקשוש עם החימומים על מכשיר מסויים, אבל זה לא היה משהו מגמתי. בסך הכל אני לא יודעת כמה יכולנו לבקש יותר.. נועה, מעניין אותי מה את שמעת.

נעממהה

New member
תיקון...

כתבתי "לא אמרתי שאני לא מצטערת שנסענו" אבל כן אמרתי. אני לא מצטערת שנסענו.

למעלה