המתעמלות שלכן מתישהו הביאו לכן מתנה כלשהי .?

INBAR1232

New member
המתעמלות שלכן מתישהו הביאו לכן מתנה כלשהי .?

המתעמלות שלכן מתישהו הביאו לכן מתנה כלשהי .? אם זה ליומולדת או סתם סוף שנה ? אם כן רציתי לדעת מה ... :)

אמא לה3

New member
בטח!

וזה אפילו מתחלק לתקופות... היתה תקופה שקיבלתי המון נרות מסוגים שונים ותקופה שקיבלתי המון עציצים להולדת ביתי הבכורה קיבלתי כסא אוכל לתינוקות ויש לי תיקייה ענקית שבה אני שומרת כל ציור/מכתב שקיבלתי ממתעמלות לאורך השנים. עם הזמן השתכללתי וכל סוף שנה /מחנה אימונים אני קונה סין ספר זיכרונות וכל מתעמלת כותבת לי כמה מילים, אלו מכתבי ההמלצה הטובים ביותר שאפשר לבקש.

gymhaifa

New member
מתנות

בדרכ ביום ההולדת שלי קבוצת הבוגרות "מפתיעות" אותי עם בלונים ועוגה... בסוף השנה יש כמה קבוצות שמתארגנות עם מתנה קבוצתית ויש עוד כמה ילדים שמביאים מתנה אישית. ציורים.... יש לי המון, בעיקר מקבוצת הגן והכיתות הצעירות. זה נעים, לדעת שילדה ישבה וציירה במיוחד בשבילך. בסוף השנה אני קונה מתנות למדריכות הצעירות שעובדות אצלי כותבת להן מכתב תודה יפה עם תמונה שלהן והבנות. ואם כבר שירשור מתנות, אז זה מזכיר לי את המתנות שלי לסוף שנה לכל ילדה... כל ילדה מקבלת קולז' עם תמונות מכל מיני אירועים שהיו בהתעמלות- תחרויות, גימנסטרדות, ימי כיף ועוד. בשנה שעברה שמתי באמצע הקולז' מערכת שעות שיהיה להם לשנת הלימודים.

אמא לה3

New member
הקולאז' עם המערכת זה רעיון מדהים!

אני הכנתי להן: דיסקים עם תמונות שלהן משנת האימונים, הכנתי תמונות אישיות שלהן מתעמלות על תעודה רישמית ונחמדה, שנה אחת הכנתי תמונות קבוצתיות ושנה אחת הכנתי....תמונה של הצוות. לנבחרת שלי הכנתי תיק גב עם כל מיני פיצ'פקעס בפנים (קוקיות, סידות, מגבונים, חבל קפיצה)... השנה אני מכינה לכל מתעמלת בחוגים/בנבחרת פוסטר אישי שלה מתעמלת...נקווה שיצא יפה, עלויות אפסיות.

gymhaifa

New member
היי

אשמח לשמוע על הפוסטר האישי... איך, איפה, כמה וכו'... אם תרצי אפשר גם למייל- gymhaifa1 @ gmail .com (בלי הרווחים ) תודה

INBAR1232

New member
גם אני הייתי רוצה לדעת איפה

אני גם אשמח מאוד לדעת איך איפה וכמה !!! =) [email protected] אגב, יש לנו מאמנת עכשיו שמתגייסת עוד שבועיים ואני וחברה שלי קונות לה כוס עם ממתקים ובלונים בצבע ירוק לבן (המדים) ומאמנת עכשיו טסה לחו''ל ואנו קונות לה כרית לראש בטיסה !

Tammie

New member
אפילו אני, שאני לא מאמנת הרבה שנים כמו אמאלה3

קיבלתי כבר כמה וכמה מתנות. בכלליות, יש אצלנו מסורת שכל שנה המתעמלות מתארגנות וקונות למאמנות ומדריכות משהו קטן, אז ככה קיבלתי כמה מתנות נוחמדות ובעיקר הרבה ברכות מקסימות. מעבר לזה, קיבלתי דברים גם ממתעמלות באופן אישי יותר, ממתעמלות שהכינו בסוף שנה, או מתעמלות שעזבו. זה באמת אחד הדברים הכי משמחים לקבל מתנה/ברכה ממתעמלת שנגעת בה. זה אחד הדברים הכי מחממים את הלב לטעמי :)

INBAR1232

New member
אז ככה , זה מה שאני יזמתי מהנבחרת !

אקיי אז ככה , בסוף שנה שעברה גייסתי כסף מהנבחרת שלנו והכנתי חולצות לנבחרת עם התמונה (אני יצרף תמונה יותר מאוחר לפורום) וביחד עם זה גם למאמנות מגיע משהו ... אז הכנתי להן גופייה (כל אחת בצבע שהיא אוהבת ) וכתוב מאחורה "מאמנת מספר 1 !" וגם הבאנו לכל אחת מאפינס (שהכנו) ובלון ,ולב שוקולד :) השנה יש למאמנת שלנו יומולדת בקרוב מאוד אני עובדת על זה כבר במשך 5 חודשים ! אפילו יותר !ואנחנו צכינים לה ככה:אלבום עם מלא תמונות מהנבחרת שהיא לא מכירה וצילמתי באימון כלשהו וגם ביום גיבוש שהכנתי , וברכות מהנבחרת ומעוד קבוצות ... לוח מודעות עם תמונות שלה ותזכורות ,שוקולדים,ברכה מיוחדת מאוד ! ,אבא שלי התנדב להכין לה טבעת (הוא תכשיטן ) , כמובן שאנו נביא לה עוגה , וזר לראש =) והכנו גם מצגת עם תמונות שלה שיצאה מדהים באמת ! אההה ועוד דבר קטן , מסגרנו תמונה שלה מהמון תמונות קטנות ! אני חושבת שהיא תתרגש ! אנו מביאות לה את זה ב3.1

אני רוצה להיות המאמנת שלך!!!

איזה יפה! וואו, כמה מתנות. אחת אחת מתנות מדליקות ויפות. אני בטוחה שהמאמנת תתרגש ביותר ותזכור את זה להרבה זמן. יהיה לה יום הולדת שמח ביותר. כל הכבוד לך!

אמא לה3

New member
יפה!!!!

כל הכבוד לכן על ההשקעה, יש לכן מאמנת ברת מזל. נשמע מדהים, בהצלחה

המתנות שאני קיבלתי

רוב הפעמים הביאו לי מתנות רגילות: תכשיטים, ערכות טיפוח, בגדים, בגדי גוף, פסלים וחפצי נוי, מגבת רקומה, דובים, ממתקים, עוגה זרי פרחים וכיו'ב. מתוך אלה אני אישית הכי אוהבת זר פרחים. המתנות הכי מדליקות ומיוחדות שקיבלתי הן: מתקן לפתקים+פתקים, עם חריטה של חמשיר אישי; פוסטר של מתעמלת ממוסגר עם הקדשה; שיר ארוך יצירתי ומצחיק שנכתב בשבילי, על גבי תמונה של מתעמלת, ממוסגר במסגרת תמונה; עוגה עם כיתוב אישי עליה ודקורציה של מתעמלת; אנסה להיזכר בעוד דברים...

למעלה