המתפשטים הצעירים

קוואנט

New member
המתפשטים הצעירים

במתחם הנודיסטי, "פשוטי העם" בפסטיבל "בומבמלה" הגיל הממוצע של המתפשטים לא היה תמיד גבוה. חלק לא קטן מן המשתתפים היו בנות ובני נוער, חלקם גם בגילאים 15 ו-16. מה דעתכם על הנודיסטים הצעירים הללו? האם גיל 15 הוא גיל צעיר מדי או שאין ממש בעיה, וכל מי שמתאים לו - שיילך עירום ומאושר? האם ב"בומבמלה", שמשווק את עצמו כפסטיבל של חופש, כל גיל יכול להיות חופשי מבגדים, או שגם בפסטיבל חופש שכזה, יש דברים שצריך לחכות איתם? רק כדי לחדד את הסוגייה, חשבו מה הייתם אומרים, לו המתפשטים הצעירים - בת 16 ובן ה-15 היו הילדים או האחים שלכם.
קוואנט, שחוזר לשגרה אחרי שבוע חופש

itzik1118

New member
המתפשטים הצעירים

שלום קוואנט.לא שמעת ? העולם שייך לצעירים.בקשר לגיל המוקדם לכאורה אז זה לא חדש.הנוער מגלה את עצמו,ההורמונים משתוללים והתוצאה כאמור אינה חדשה רק נראית לעין לא מעודכנת.כבר לפני שנים ניתן היה לראות בחופים מבודדים בני נוער בגילים הנ"ל במצבים דומים וזאת אומר מניסיון של שוהה בחוף סידני עלי.כמובן וטוב שכך איננו יכולים להביא אותן/ם אלינו למפגשים משום כללי העמותה אולם כפי שידוע לך אם מבוגר מגיע עם בן/בת משפחה קטין/נה זה בהתאם לכללים.ממש כמו שכולם יכולים לראות מהנעשה החופים לנטוריסטים בחו"ל.

sl 3977

New member
לדעתי

אין שום בעיה שנערים ונערות בני 15 16 ומעלה יכנסו למתחם פשוטי העם או ישתתפו במפגשי העמותה הנטוריסטית הישראלית או ברגרופינג ועוד כמה שאלות מי עוזר לנטוריסטים חדשים להיקלט במפגשי העמותה או ברגרופינג מה עושים במקרה שמישהו מפר את כללי ההתנהגות במפגשים הנטוריסטים ושמבקשים ממנו לעזוב את המפגש הוא מסרב או מתנהג בצורה שמסכנת את יתר המשתתפים? אני שואל זאת מתוך סקרנות כי באופן טבעי אני בן אדם מאוד סקרן האם יש הסעות מאורגנות בתשלום או לא בתשלום למפגשי העמותה הנטוריסטית או הרגרופינג? שיהיה לכולנו צהריים טובים

klj

New member
איזה כיף ופתיחות הלואי בזמן שלי שהיה כך

גיגי19

New member
נכון יש בעיה בנודיסטיות. הפתרון.

לסגור את הנודיסטיות בארץ. בין כה בישראל כולנו מוקצים, כל הנודיסטים שימו לב: הייתי למשל בקנדה, טסנו באל על לטורונטו, עשינו טיול נודיסטי , המשכנו למפלי הניאגרה. משם חוויה מעולה בניו יורק. ומשם חזרנו לארץ. שם נודיסטיות זה לגיטימי. הלאה טורונטו. אגב את המסלול הזה אי אפשר לעשות עם אייר קנדה, רק עם אל על אפשר לחזור מניו יורק. כשהטיסה היתה טורונטו. שלכם גיגי 19.

klj

New member
לצערי בארץ המלחמות אין חופש

נודיזים זהו חופש להביע את עצמך לא משנה מי ומה אתה מה הגובה או המשקל ראיתם לא מזמן את יומנה של נודיסטית? ערוץ שמונה היה שווה וכן גם היא לא הכי רזה שבעולם ולמה לסגור את הנודיזים בארץ ? לא מקובל עלי סליחה אנו מכל הגילאים צריכים להקים לנו מקום משלנו הרי עירומים באנו לארץ ונמות עירומים אז מה הבעיה ואם סגרת את הנודיזים בארץ אתה חושב שלכלום יש אפשרות לטוס עד קנדה כדי להיות חופשי ומאושר?

ionuke5

New member
מה? הייתי בטוח שאסור מתחת לגיל 18

אני די בטוח שהיה אסור להכנס לשם מתחת לגיל 18, אני הייתי הולך אם היה מותר, אבסל אני זוכר שעברנו על החוקים ואסור מתחת לגיל 18.... חבל...תכלס מה הבעיה בזה שילדים בני 15 ו16 יהיו בחוף נודיסטים? רק שיהיו שם שהם מבינים מה הקטע, ולא בגלל שהם רוצים להציץ אנשים ולהתלהב שהם היו שם.

icy rain drop

New member
אני נכנסתי לשם בגיל 17 אם אינני טועה

לא הרגשתי שאני צעירה מדי לזה. בכלל למה צריך להיות לזה גיל? כל עוד זה נעשה מהסיבות הנכונות.

כי יש כאלה שחושבים שלילד אין רצונות

וכל מה שמישהו שיכנע ילד לעשות הוא למעשה כפה עליו. זו אותה דעה שלא מרשה לך לקיים יחסי מין עם בחורה בת 17 ו-11 חודשים.

icy rain drop

New member
אני דוקא יכולה לקיים יחסי מין עם מי שארצה :]

אני בחורה אם הילד רוצה למה לא בעצם? אם הוא מתבייש, לגיטימי. אבל אם לא?

Kitsune

New member
חחחח...

אני לא זוכר, יכול להיות שהחוק אכן נוטה לטובתך (או שלא)... אך תמיד שומעים על איזו בחורה (בגירה) שנזרקה קצת להרהר על משמעות החיים מאחורי סורגים לאחר ששכבה עם איזה קטין. למרות שלא זכור לי דבר כזה בארץ... אבל בטח היה מתישהו. תמיד בארצות האנגלוסקסיות נכנסת איזו מורה לכלא לאחר ששכבה עם התלמיד בן ה-13 שלה.

icy rain drop

New member
הנח לי לרענן את זיכרונך ../images/Emo8.gif

כאן בארצנו הקטנטונת שכבה אישה בת 27 עם קטין בן 14 החוק מתיר זאת. הכיצד? היא תוכל להיות מואשמת אך ורק במעשה מגונה ורק אם היא היתה בעמדת סמכות כלפי הילד היות ולא... היא יצאה חפה מכל פשע

Kitsune

New member
או במילים אחרות...

לאישה מותר להיות פדופילית אבל לגבר אסור...
צר לי על הבוטות אבל זה פשוט כך! איזו מדינה יש לנו... אני חושב שיש מדינות שבהן גם נשים נשלחות לכלא על דבר כזה... בא לי לנסות לתסבך את זה אפילו יותר: ומה אם הוא\היא באמצע תהליך לשינוי מין והקטין\ה הוא אינטרסקס (בעל איברים זכריים ונקביים)? מה החוק אומר במצב כזה? P; ממש בדיחה של חוק... ועוד רק בגלל שהוא מנוסח בלשון זכר (אם אני זוכר טוב מהעיתון)... מגבלות השפה העברית. בכל מקרה לא אכנס לנושא יותר ממה שכבר נכנסנו... דעתי היא שכל אדם בכל גיל יכול להיכנס עירום לאתר נטוריסטי אך אחריות הבגירים לא להתעסק עם קטינים... בדיוק כמו בכל מקום אחר...

icy rain drop

New member
הבעיה היא שיש בחוק דיבורים על

חדירות לאיברים של המותקף / מוטרד וכו

צודקת. לאישה אסור לקיים מין תחת גיל מסויים

לגבר מותר הכל. אישה אסור לשדל לזנות. ילד בן 5 מותר לשדל לזנות. חוק עקום. למטפלת במוסד סיעודי אסור להביא ביד לאף מטופל כי זו 'התעללות מינית'. להשאיר אנשים שנכוץ לא נותנת להם לאונן עשרות שנים בלי פורקן מיני זו לא התעללות. לרופא שיניים אסור להתחיל עם המטופלות שלו. זו הטרדה מינית, כאילו שהן תלויות בו כמו ברופא פסיכיאטר של מחלקה סגורה. לעיתונאי מותר להתליך עם נשים שהוא מסקר. כאילו שאין להן שום תלות בו. כאילו שדוגמנית, זמרת ופוליטיקאית ממש לא תלויות בכל פיפס של כל עיתונאי.

למעלה