המתקפה בעיראק- הקשר הישראלי

המתקפה בעיראק- הקשר הישראלי

ערב טוב לכם ידידי וגם אלה שלא. מתוקף חובתי ההסטורית אני גאה להציג לכם חשיפה חדשה ומרעישה. בעודני צופה להנאתי בהתעמלות אומנותית כאשר מסביבי פרושים מנעמי תבל (פיצוחים מדושי), מכשיר הטלפון הסלולרי שברשותי החל להפריע את מנוחתי ולקרוע לנתחים את האווירה הסוראליסטית ששררה באוויר. על הקו היה באותו זמן המקור המוסמך ביותר שלי, X נקרא לו. X טען כי עלה על סקופ חדש, שבוודאי ידיר שינה מעיניכם. בשל הזכות שניתנה לי, אחשוף את הסקופ בפניכם: ובכן, למעלה משנה עברה מאז אסון התאומים, ועדיין ארה"ב לא הכתה בעיראק. חוסר תגובה פחדני זה של ארה"ב בוודאי גרר כמה הרמות גבה בקרביכם, זה די מוזר שארה"ב הגדולה והחזקה לא מגיבה לאחר שאיבדה 3,000 מבנייה. אקצר במילים ואגש ישר לעניין: ההשתהות בעניין העיראקי נובעת מסיבה אחת פשוטה. האמריקאים עד כה ניסו לתקוף בעיראק, וכידוע, בדרכם לעיראק הם צריכים לעבור מעל שמי ישראל. עד כה הם ערכו מספר נסיונות, וכולם נכשלו. האמריקאים שלחו עד כה 5 פעמים את מפציציהם, ובשלב מסויים, מעל שמי ישראל, נעלמו המטוסים לפתע מהרדאר. נעלמו כלא היו, בדיוק בעוברם מעל שמי ישראל. מבוהל כחייה רדופה, ניסה הנשיא בוש להבין מה פשר ההעלמות המסתורית של מטוסיו מעל ישראל. הוא כמעט סבר בטעות שישראל מפילה בזדון מטוסים אמריקאים, אך ישראל הכחישה כל קשר. האמריקאים לא האמינו, וכבר עמדו לשלוח כוחות יבשה למלחמה בישראל, שהייתה מביאה לסופה של המדינה. אך מספר רגעים לפני המתקפה הגורלית, התקשר X ידידינו הקט לנשיא, וסיפר לו חדשה מרעישה. בפגישתו עם בוש, חשף X מחקרים סודיים שנערכו, מחקרים אשר הצביעו על לחות חומצית קטלנית באוויר, אשר גורמת למעטפת המטוסים, שטסים במהירות רבה מדיי מעל ישראל, פשוט להתפורר. הוא טען שבמהירות מסויימת, הלחות החומצית הזו מעכלת את מעטפת המטוס וגורמת לו להתפרק לרסיסים. כך יוצא, שמטוסים הטסים במהירות רגילה מסתפקים במקלחת לחות ירוקה ודביקה, אך מטוסי הקרב האמריקאים נעלמים באוויר על טייסיהם. בוש דרש מידע באופן מיידי על אופי הלחות הקטלנית הזו. X חשף בפניו עובדה שגרמה לפניו להתעוות ויצרה עוד 3 סנטרים חדשים סטייל-שרון-טל על פניו. הלחות הזו, מקורה בהפרשות של אדם בכיר ביותר במערכת ביה"ס מקיף אריאל, אשר מעמדו גבוה ביותר בסולם הניהול של ביה"ס. מפאת כבודו, אמנע מלהציג את שמו, אך אני בטוח שאתם כבר יודעים מי הבנאדם אשר מפריש ריח ניחוח כה חזק, עד שמנהל הקו-אופ באריאל מסכים לתת לו הנחה של 95% על כל הדאורדורנטים במלאי... בכל פעם שהאדם הזה מזיע, ולו בדרגה הנמוכה ביותר, משתחררת לאוויר לחות קטלנית, אשר בגובה מסויים באטמוספירה, היא מתפשטת ומכסה את אזור המזרח התיכון כולו. המטוסים האמריקאים הללו, המנסים לבצע גיחות התקפה לעיראק, נתקלים בשכבת הלחות הזו ונמסים באוויר. לכן, המלצתו של X הייתה לדחות את המתקפה לחורף, לחודשים פברואר-מרץ, בהם הגשם והעננים ינקו מעט את האוויר והמטוסים האמריקאים יוכלו לטוס בבטחה לעבר מטרתם. תיעוד זה שהובא כאן, מצביע שוב על העובדה שלא רק שביה"ס מקיף אריאל נותן יד לטרור האיסלאמי, הוא גם מונע בזדון וברשעות מחרידה כל סוג של תגובה כנגד הטרור הזה. לכן, הביטו הערב לשמיים, שאו עיניכם בפעם הבאה שתשמעו מטוס קרב עובר, ונסו לאתר אותו. בטוח אני שתוך שניות המטוס יעלם מעיניכם כלא היה, ודעו, דעו שבית ספרכם התמים מונע מכם לישון בשקט בלילות. לילה טוב.

lighter

New member
../images/Emo6.gifפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בנאדם-זה פשוט קורע מצחוק... פחחחחחחחחחחחחחח
ע-נ-ק

למעלה