המ. היי..

Broken Smile1

New member
המ. היי..

אני חדשה^^ יש לי כמה שאלות לגביי אקסל.. הוא היה נשוי לא? הוא היה מכה את אשתו? אני אשמח לתמונות ומידע [בעברית אם אפשר] על חיי הנישואין שלו. תודה^^

SomebodyElse

New member
ברוכה הבאה..

אקסל אכן היה נשוי, לארין אוורלי [או משהו כזה], שזאת אותה אחת שהוא כתב לה את סוויט צ'יילד. הם היו חברים די הרבה זמן, וקראתי שהוא פשוט בא אליה לילה אחד ואמר שאם היא לא מתחתנת איתו באותו לילה, הוא מתאבד. אז הם התחתנו, והיו נשואים משהו כמו חודש, והתגרשו. בכל אופן, אחרי כמה שנים ארין וסטפני סימור [מי שהייתה החברה של אקסל אחרי ארין] תבעו יחד את אקסל על זה שהוא היכה אותן. נדמה לי שסטפני הייתה זאת שהתחילה את התביעה וארין הצטרפה אליה, אבל אולי אני מתבלבלת וזה היה הפוך. בכל מקרה, אקסל טען בחזרה שהיא זאת שהכתה אותו
. בסוף זה יושב מחוץ לבית המשפט.

Cloudy Now

New member
ברוכה :)

הוא היה נשוי פעמיים ו...זאת שמעליי הרחיבה מצויין :)

Beautiful Scar

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif

הכינוי שלך מוכר לי מאיפשהו >< אני בתאל=] 14, עפולה [לצערי] ומה שמך? (-:

l u d

New member
ברוכה הבאה

כמו שאמרו לך אקסל היה נשוי פעמיים: הראשונה הייתה ארין אוורלי. אחרי שהם התגרשו היא טענה שהוא היה נועל אותה ערומה בארון, ואחר כך היה מוציא אותה משם ואונס אותה (מניאק!!!!!). השנייה הייתה סטפני סימור, אבל לה הוא לא היה עושה כלום.

l u d

New member
הוא היה נשוי.

הם היו נשואים בערך שלוש שנים והתגרשו ב-94'. אז הוא הכיר את ג'ניפר משהו (לא זוכרת ת'שם משפחה), זאת הבלונדה במופיעה ב- since i don't have you

SomebodyElse

New member
אני עדיין חושבת שהם לא היו נשואים,

רק חברים. אבל הם גרו ביחד והוא רצה לאמץ את הבן שלה דילן.

l u d

New member
אוקיי צדקת

קראתי את זה שוב, וכנראה פספסתי ת'שורה שרשמו שהיא עזבה את אקסל לטובת מישהו אחר ואיתו היא התחתנה.

למעלה