המ..

המ..

Venice Queen.. למישהו יש מושג על מה הוא מדבר? |: המעבר באמצע ושני החלקים הדי נפרדים נראים לי לא קשורים כאלה בכלל... תודה. :)

פרשנות מאד אישית משלי

גם בעקבות ראיונות שקראתי...הקטע הזה מדבר על החזרה אל הדת של חברי הלהקה(או חלקם).

BloodSugarCrazy

New member
טוב, אז ככה...

השיר הוא שיר פרידה לגלוריה גיינור, שהייתה חברה קרובה של הלהקה ומתה מסרטן בזמן שהם הקליטו את האלבום. היא עזרה בעיקר לאנתוני לצאת מהסמים אחרי תקופת OHM, ומאז הם היו חברים טובים. השיר הוא פשוט שני קטעים שהוא כתב עליה מחוברים לטרק אחד.

othersider

New member
טוב לדעת../images/Emo70.gif

תודה על המידע
השיר הזה תמיד היה תעלומה בשבילי...הוא יוצא דופן...

BloodSugarCrazy

New member
יש מצב..

אולי זה לא שם המפשחה הנכון, אבל לפחות זה מסביר למה זה נשמע לי הגיוני כשכתבתי את זה..

backstreet girl

New member
אם כבר מדברים על פרשנות של שירים

אני אנצל את השירשור במקום לפתוח הודעה חדשה ואשאל על מה מדבר השיר my friends? בעיקר השורה-thay want to give her 7 years for being sad.

../images/Emo41.gif

thay want to give her 7 years for being sad. - אני לא יודעת למי הכוונה פה... אבל 7 years for being sad זה שנכתב השיר 7 שנים אחרי שהלל נפטר.

BloodSugarCrazy

New member
לא בדיוק...

השיר נכתב על החברים של אנתוני, שרובם היו נרקומנים וסוחרי סמים באותה התקופה. השורה הספציפית הזו כתובה על החברה שלו לשעבר, גם כן נרקומנית, שהתקשרה אליו ממעצר כדי שיביא לה סמים לכלא. העמידו אותה למשפט על אחזקת סמים ונתנו לה 7 שנים בפנים, והשורה "רוצים לתת לה 7 שנים על זה שהיא עצובה" מראה משהו על היחס של אנתוני לעצמו ולשימוש בסמים. אין קשר להילל במקרה הזה.

BloodSugarCrazy

New member
קראתי

לא יודעת אם יצא לי כבר לספר, אבל הרומן שלי עם רד הוט נמשך כבר 13 שנה, מאז שאני בת 6. רק בתקופת קליפורניקיישן זה נהיה ממש רציני בינינו, אבל עדיין, זה כבר 5 שנים. קיצר, לפני שנתיים נתקלתי בביוגרפיה של אנתוני באינטרנט, מקיפה ומפורטת ומלאה פרטים ונתמכת בעדויות, ממש רצינית. היא כבר ירדה מהרשת אבל יש לי עותק מודפס שלה, זה משהו בסדר גודל של SCAR TISSUE, והיא מספקת הרבה פרטים על הלהקה ואנתוני בעיקר. מעבר לזה, כשאוהבים אז אוהבים- יש לי הרבה חברים באינטרנט שגם כן אוהבים אותם, השתתפתי בפורומים שלהם בחו"ל, אני מכירה כמה אנשים שפגשו אותם, ולפני שנה וחצי בערך חברה שלי ממקסיקו ניהלה עם אנתוני סמול טוק עליי... פסגת השאיפות שלי ממש.

למעלה