אורית א.ס.
New member
הןפ הופ טראללה - עברה לה עוד שנה...
לא, לא, לא, אני לא מתכוונת ליום ההולדת - לזה יש עוד כמה ימים. אני מתכוונת שעברה לה שנה מאז שנותחתי
ו....אני ממש ממש לא רזה................ אבל רזיתי בערך 20 קילו (כן, אני יודעת שזה היה מזמן), וכמה חודשים טובים נשארתי לי באותו מצב (וזה אך ורק בגללי - לרעתי, לזכותי - שני הדברים גם יחד).......... ואני שמחה שבכל החודשים הללו לא שמנתי, כי ניסיתי לחיות.......... ניסיתי להפנים אכילת כמויות פחותות מהכמויות הקודמות. לפעמים זה הלך ולפעמים לא כל כך. היום, אחרי כמה חודשים באותו משקל - אני רוצה להמשיך ולרזות. קשה לי מאד לדמיין את עצמי מגיעה לצורה ולמשקל של רונית ושכמותה......... כי מעולם לא הייתי רזה על באמת. אבל גם בשביל להיות מלאה יש לי להוריד עוד 35-40 ק"ג. לא, אני לא רוצה לעשות את הכל בחודש או בחצי שנה. אני מאד רוצה להצליח לרזות כ-20 ק"ג בשנה. איך עושים?????????? זו חלק מהמחשבה. אבל אני מנסה. אז........ איך קוראים לזה?????????? חשבון נפש???? סיכום תקופה?? הצהרת כוונות.......... מה שזה לא יהיה זה זה. יום טוב לכולנו אורית
לא, לא, לא, אני לא מתכוונת ליום ההולדת - לזה יש עוד כמה ימים. אני מתכוונת שעברה לה שנה מאז שנותחתי