הןפ הופ טראללה - עברה לה עוד שנה...

הןפ הופ טראללה - עברה לה עוד שנה...

לא, לא, לא, אני לא מתכוונת ליום ההולדת - לזה יש עוד כמה ימים. אני מתכוונת שעברה לה שנה מאז שנותחתי
ו....אני ממש ממש לא רזה................ אבל רזיתי בערך 20 קילו (כן, אני יודעת שזה היה מזמן), וכמה חודשים טובים נשארתי לי באותו מצב (וזה אך ורק בגללי - לרעתי, לזכותי - שני הדברים גם יחד).......... ואני שמחה שבכל החודשים הללו לא שמנתי, כי ניסיתי לחיות.......... ניסיתי להפנים אכילת כמויות פחותות מהכמויות הקודמות. לפעמים זה הלך ולפעמים לא כל כך. היום, אחרי כמה חודשים באותו משקל - אני רוצה להמשיך ולרזות. קשה לי מאד לדמיין את עצמי מגיעה לצורה ולמשקל של רונית ושכמותה......... כי מעולם לא הייתי רזה על באמת. אבל גם בשביל להיות מלאה יש לי להוריד עוד 35-40 ק"ג. לא, אני לא רוצה לעשות את הכל בחודש או בחצי שנה. אני מאד רוצה להצליח לרזות כ-20 ק"ג בשנה. איך עושים?????????? זו חלק מהמחשבה. אבל אני מנסה. אז........ איך קוראים לזה?????????? חשבון נפש???? סיכום תקופה?? הצהרת כוונות.......... מה שזה לא יהיה זה זה. יום טוב לכולנו אורית

רונה 29

New member
אורית- כל הכבוד על ההישג !../images/Emo140.gif

לפי דעתי , מנותח שיורד בצורה הדרגתית במשקל , כמוך אורית, יש לו סיכוי טוב יותר לשמור על ההישגים לתקופה ארוכה יותר ( אם לא לתמיד..) ממנותח שיורד בצורה דרסטית ומהירה. קבלי ח"ח על 20 הק"ג ואני בטוחה שאליהם יצטרפו עוד ק"ג מיותרים בהמשך הדרך.......אין צורך למהר ,התוצאות לא יאחרו להגיע
.

gal33

New member
אורית, מזל-טוב! ../images/Emo65.gif כל הכבוד,

ראשית, השנה הסתיימה ב 20 פחות ולא 20 יותר, ועל כך, הידד, היאח! שנית, השנה הסתיימה בשנה בה פעלת ועשית למען עצמך, גופך ונפשך כפי שכל חיי לא פעלת! שלישית, קצב הירידה המומלץ הוא בין 2 קילו ל- 4 בחודש. דהיינו בין 24 ל- 48 ק"ג בשנה (כמובן שזה תלוי בהרבה פרמטרים). ניתן להגיד שאת עומדת ביעד (20, 24 חודש חודשיים, באמת...). אני חושבת שיעד של 20 ק"ג בשנה הקרובה, הוא יעד ריאלי ביותר, שמן הסתם תזכי לעמוד בו בהצלחה. חיזקי ואימצי! גל

שרה16

New member
היי אורית../images/Emo172.gif

לעמוד פה,מול כל פני האומה,ולשתף אותנו בהגיגייך,זה ההישג הראוי לציון! לאמוד בצורה מפוכחת בלי כחל ושרק,את ההיישגים והלבטים...את הקשיים והשאיפות...בשביל זה צריך הרבה בגרות ואומץ! ועל זה מגיע לך תשואות! מי כמוני יודעת כמה קשה לשמור על ההישגים וההישג האמיתי הוא ויהיה ,השמירה על המשקל החדש שלא יעלה. יום טוב!

רונית-1

New member
אורית כל הכבוד ומזל טוב יקרה

לפי האני מאמין שלי המשפט הזה אומר הכל: " קשה לי מאד לדמיין את עצמי מגיעה לצורה ולמשקל של רונית ושכמותה......... כי מעולם לא הייתי רזה על באמת". ואחלק את המשפט לשניים. כשאת אומרת קשה לי לדמיין את עצמי... זה לרועץ בהשגת היעד שלך. למרות שאת טוענת שאת עדיין רוצה לרדת במשקל את תקועה יחסית, ההישג יגיע בשינוי החשיבה דמייני את עצמך מגיעה ליעד שלך לאיך תרגישי איך תתנהגי מה יהיו השינויים שיחולו בחייך בחיי במשפחה שלך וכדומה, הסתכלי על גופך במראה מה היית רוצה לראות שם חישבי מה עלייך לעשות כדי להגיע לזה ועל מה תוותרי כדי להגיע, קבעי לך יעדים יומיים שבועיים חודשיים. 20 ק"ג קביעת יעד שנתי זה טוב אבל מאד רחוק מה שנותן לך המון זמן בו את לא ממש עם יעד ברור. לכן קביעת יעדים קטנים שמצליחים לנו גורמת להרגשה טובה של הצלחה ונותנת מוטיבציה להמשיך. החלק השני של המשפט "מעולם לא הייתי רזה באמת", אומר שאת מחפשת לגיטימציה לרצון שלך לא להיות רזה. אין הכרח להיות רזה, הכל תלוי בך ובמה שאת רוצה. כשתחושי בנוח עם גופך ועם המשקל שלך,כשאת תהיי מרוצה ממה שניבט אלייך מהמראה, זה היעד שלך ושל כולנו. ההצלחה שלי באה כתוצאה מחשיבה חיובית וקביעת יעד מראש שאמר אני עושה את הניתוח במטרה להיות רזה, רזה באמת. היעד הזה כבר נכבש ונשאר יעד קבוע שאומר לא לעלות במשקל, שעליו אני שומרת לא בקנאות מרובה וממש קל לי יחסית. כמובן שיש יעדים אחרים... אולי אספר על זה פעם. בהצלחה בהמשך יקירה אם אגיד לך שאני אוהבת אותך עם כל הקילואים שלך, האם זה יספק אותך?
רוני המתגעגעת נשיקות לכל המשפחה וחיבוקי ענק לאיתי

היי אורית...

אני כ"כ מבינה אותך כי גם אני באותו מצב שנה אחרי הניתוח וירדתי 23 ק"ג ודי קיוותי לרדת יותר וגם אני מעולם לא הייתי רזה וכדי להיות מלאונת יש לי להוריד גם עוד 30 ק,ג לפחות...תראי כמה הרבה דברים משותפים לנו... ומה עשיתי בנושא??? לפני שבועיים , בדיוק שנה לניתוח עשיתי ניפוח לטעבת וכעת אני במצב של ירידה אם כי לצערי אני לא מרגישה כ"כ טוב אולם מכיון שאני כן מצליחה לרדת אני מוכנה להרגיש קצת לא טוב העיקר לרדת. התיסכול שלך הוא גם מנת חלקי ואני החלטתי להילחם בו ובעצירה במשקל ... המון המוני עידודים וחיבוקים ממני אל תתתיאשי ובהצלחה יעל

BEIGEL

New member
למה ניפחת לראשונה רק אחרי שנה??

למרות שראית שקצב הירידה שלך לא היה משהו.. זה גם ממש מוזר .. כי אני עכשיו בידיוק חצי שנה לניתוח והורדתי 27 ק"ג אז אני ממש לא מבינה את זה- בלי חאס וחלילה לפגוע בך-כי העיקר שירדת במשקל -וזו המטרה הכי חשובה! שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך!

rose1971

New member
החיפזון מהשטן

את הקילוגרמים שלנו לא העלנו בשנה אחת כך שגם להוריד אותם לא בריא בשנה אחת אני חצי שנה אחרי הניתוח והורדתי 12 קילו כך שבשנה אם אני אמשיך באותו הקצב זה יהיה גם בסביבות ה 20 קילו אחד הדברים היפים זה שאת למדת להשאר באותו המקום באותו המשקל ולא לעלות לא להרגיש קדושה מעונה שמונעת מעצמה את הכל רק בשביל לרדת מהר איזון זה המילה הכי חשובה שאנחנו צרכים ללמוד ונשמע שאת עושה את זה נפלא אז המשיכי לחשוב חיובי וגם תמשיכי בדרך הזאת שלך בהצלחה ורד

למעלה