הנאה באלימות?!

goto

New member
הנאה באלימות?! ../images/Emo7.gif

לסהר שלום! ברצוני לשטף אתך במקרה מצער שקרה לי. התמול בלילה נקלעתי לקטטה שלא מרצוני. הבעיה שלאחר שנכנסתי אלה נהגתי באלימות, אלימות קשה. למעשה זו הפעם הראשונה בחיי שנהגתי באלימות כלפי אנשים אחרים, אני פשוט לא יכול לפגוע בזבוב. הקטטה החלה כאשר קבוצה של כ-10 נערים התגרתה בי וניסה ואף הצליחה לגרור אותי למריבה.אני בחור גדול וחזק שיודע לפעול עם הגוף שלו וברגע מסוים איבדתי שליטה והתלתי להכות בהם ללא רחם. מה שכואב לי כאן זה שנהנתי כול מכה שהכנסתי בהם ורציתי עוד. יחד עם זאת חוויתי חוויה מוזרה שקשה לי להבין אותה. בזמן שהלמתי בבחור אחד פנתה אלי נערה אחת שראתה את המקרה וצעקה לי שאני יפסיק. היא אחזה בידי והתחננה שהפסיק לפגוע בבחור. מה שהיה לי מוזר זה שני רמות התודעה שהיתי בהם באותו הרגע: מצד אחד אוחז בידה העדינה של הנערה ומצד שני בועט באכזריות בבחור. כששמתי לב למצב זה עזבתי ופשוט הלכתי. על פי מה שהתברר לי שהנער הזה נפגע קשה. אני יצאתי ללא פגע כמעט. לא ברור לי מה עבר עלי.

אני חושבת שבכל אחד קיים יצר כזה

ולא, אני לחלוטין לא מצדיקה אלימות, אבל כשאני קוראת את מה שאתה כותב, אני יכולה בהחלט להבין אותך. גם אני, יחד עם כל המופנמות והביישנות שלי, אני יודעת שבפנים בוערים בי יצרים תוקפניים. והרבה פעמים אני בקושי מתאפקת מלהכניס אגרוף למישהו שפוגע בי או משהו כזה. זה אולי נדוש להגיד את זה, אבל מה שעוזר לי לפרוק את היצר הזה זה - ספורט. למשל, הרבה פעמים כשאני עצבנית, אני הולכת לשחות ובמקרים כאלה, אני ממש מכלה את זעמי על המים, חותרת בכל הכח ומשקיעה את כל האנרגיות שלי בשחייה. ויש עוד דרכים להוציא את יצר האלימות בדרך שלא תפגע באנשים אחרים. וכל אחד יכול למצוא את הדרך שמתאימה לו.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
ל- goto

אירוע כזה יכול לזעזע, לערער את התפיסה שלך לגבי עצמך. אך יש לי את ההרגשה שאתה לא מאמץ אופן התנהגות כזה לעתיד וכך תדע אולי אם תרצה להימנע מכניסה למצבים בהם תחשף לפיתוי להכות מלכתחילה. ואדם הוא באמת יצור מורכב ויש לו הרבה שם בתוכו, ולא הכל מתיישב בהרמוניה ביחד.

למעלה