הנאה מינית ממערכת פנטזיונית ממושכת לאורך שנים

ababcd

New member
הנאה מינית ממערכת פנטזיונית ממושכת לאורך שנים

שלום רונית.אני בגיל 35 ורווק.מטופל בכדורים נוגדי דיכאון וחרדה.מישתכר בכוחות עצמי,מחזיק דירה וגם קטנוע.שירתתי גם בצה"ל.העיניין הוא שאני מורגל כל חיי לחיות לבד ללא חברים,ללא בילויים,וכל צורת החיים שלי מיתמקדת בסיפוק צרכים בסיסיים וקיומיים בלבד.אין לי חברים,אין לי תחומי עיניין מפותחים וגם אני חסר אמביציות.במשך שנים רבות כ-20 שנה אני מורגל לפנטז ולספק את צרכיי באוננות ולא בקשר ממשי עם בת זוג.אינני ביישן אלא שאני לא יודע בדיוק איך אמור להיתנהל קשר,אין לי תחומי עיניין ואני די מקובע.חי בפנטזיות על כל מני סיטואציות שונות אבל מעולם לא הייתי בקשר ממשי אלא אולי במגע רופף פה ושם בסיטואציות שונות בחיים.ניסיתי לעבור טיפול פסיכולוגי אבל לשוא חשתי כי סתם זמני וכספי בוזבזו לריק.אינני נהנה מפעילויות ,טיולים וכיוצ"ב.חי במעין בדלת אמות.לא מרגיש שאני יכול להיתאהב ולתת מעצמי ממש למישהו תוך ויתור על נוחיותי וכך שנה ועוד שנה עוברת.אני כמעט בטוח שאני ללא תקנה.מה דעתך?.עוד ברצוני להוסיף שאני עובד פשוט ואין לי אפשרויות כלכליות רבות.

שאלתך הופנתה לרותה המנהלת האדמיניסטרטיבית של

מרפאת דר' רונית אלוני. היא תשמח לתת לך אינפורמציה לגבי אפשרויות הטיפול. תשובתה תופיע כאן במהלך הימים הקרובים.

רותה 1

New member
הפנייה שלך היא צעד ראשון

שלום לך. לפי מה שאתה מספר , צורת החיים שלך הסתגלה לחסר בתחומים רבים הכוללים קרבת אנשים, יצירת קשר, אינטימיות גם בתחום החברתי וגם בזוגי. אם פנית לעזרה בפורום זה - הרי שאתה אולי עומד לפני הצעד הראשון בו תוכל לעזור לעצמך דרך אנשים מקצועיים. כמו שאומר הסלוגן של לי ראובני שהתארחה כאן לא מזמן :"אפשר לעזור לאדם אם הוא מסכים לעזור לעצמו". ולכן צעד זה עשוי להביא אותך להגיע לאבחון ראשוני. משם אפשר יהיה לעזור לך בהתחשב באישיות שלך, בעבר שלך, בכוחות שלך ובצרכים המיידים שלך - ותקבל תכנית טיפול. גם הנושא הכספי יילקח בחשבון ותוכל לשמוע את מסלולי התשלומים הרבים שיש במרפאה. אתה מוזמן להתקשר ולשמע יותר פרטים: 03-5222111.

ababcd

New member
תודה,רותה, לתשובתך.

אני אתקשר.ראיתי את דף האיבחון הראשוני ורואה אני שעלותו די גבוהה {כ-1000 ש"ח}.למה זה?

שלום לך,

אני מסכימה שעצם החיפוש אחר פתרון הוא כבר חלק מהפתרון עצמו. בעיני אין תשובה אחת, אבל לא הייתי הולכת להתחיל 'בכוח' לחפש חברים או התעסקויות, אלא קודם כל מטפלת בעצמי. האם אתה מרגיש טוב בתוך הגוף שלך? האם אתה סובל מתופעות פיזיות שונות? יש מרידיאן- ערוץ אנגיה- שלפי הרפואה הסינית כשהוא חסום יש קשיי תקשורת וחוסר חשק למערכות יחסים. פתיחה שלו יכולה להיות התחלה טובה לשינוי. חשוב לדעת כי גם ברפואה המשלימה יש הרבה איך לעזור לך, וחלקה ניתנת בתשלום סמלי בקופ"ח או במכללות לרפואה משלימה או דרך הביטוח בריאות פרטי, אם יש לך כזה. (ורותה, אני מניחה שהחתימה אליה כיוונת היתה שלי, לא?)

ababcd

New member
תודה לך על תגובתך

שלום לך שרון.אני בתור אחד שעבר טיפול פסיכולוגי בעבר הרחוק ופסיכיאטרי תרופתי בעבר הקרוב אני יכול לומר שחש אני כי מיציתי את עצמי איכשהו.אני מרגיש נוח וטוב עם עצמי רק נזקק בצורה טיבעית לקשר אמיתי אלא שנוח לי בדפוס חיים כזה של שנים רבות מאוד של לחיות ולהפיק הנאה רבה ממערכת פנטזיונית ייחודית שמביאה אותי לסיפוק מהיר ללא הצורך בלטרטר את עצמי רבות ולעשות לעצמי את החיים קשים.אני סבור שאני אדם די פתוח בעבודה למשל או בדברים שהם הכרחיים אבל תמיד שיש לי אפשרות אחרת אני נגרר אל תוך עצמי ואל תוך מצבי פנטזיה שגורמים לסיפוק עצום ומיידי אבל בתוך תוכי יודע אני שזה לא הדבר הממשי כי הממש זה להיות עם בת זוג ומאידך גיסא אני לא בנוי ליציאות,בילויים,ביזבוזים מיוחדים וחש אני שלא ממש יש לי מה להציע חוץ מאשר שיחה אינטליגנטית אינפורמטיבית.הייתי אומר שחיי הם די חד גוניים.היו תקופות שסבלתי מהתקפי דיכאון וחרדות.כיום בעקבות טיפול תרופתי זה לא מורגש אבל החד גוניות ,האפרוריות וחוסר העיניין קיימים עדיין.מה אגיד?! אני בעצם נמצא במין מבוי סתום.

אני מאמינה באמת ובתמים שהתחנה הבאה שלך

כדאי שתהיה טיפול כלשהו במגע. המגע האנושי הוא המסלק אפרוריות, משקיט חרדות ובכלל עושה תיקון לחלק מהחסרים שאנחנו סוחבים מהילדות. נדמה לי שאם תמצא מטפל מעולה, תופתע מעוצמות הטיפול ומהשפעתו המהירה עליך. (איני מטפלת בגברים, אבל אם אתה מאיזור הצפון/ המרכז אוכל להמליץ לך על מטפל טוב).

adex

New member
../images/Emo163.gif

ababcd

New member
אני מוכן לקרוא על מטפל\ת כזה\ו

אבל אני מניח שהעלות היא גבוהה.אני גר במרכז.אני מוכן לקרוא פרטים בעיניין ואז אולי להחליט.

נסה לדבר עם אופיר שלונסקי או עם

ליעד ברקאי. תוכל למצוא אותם בספר טלפונים או בגוגל (אם תתקל בבעיה אנסה לעזור לך). אני בספק אם יש טעם לקרוא על הנושא, יש טעם להתנסות בו חד פעמית. כל טיפול עולה כסף, והתשלום שבהתחלה מאיים מתגלה לא פעם כמעל ומעבר ל'מצדיק את עצמו'. היתה לי מטופלת שלא רצתה טיפול כי אין לה כסף, ואחרי חודש שהיא לא הלכה לעבודה מסיבות בריאותיות היא הזמינה אותי. טיפול יחיד פתר את אותה בעיה (בחילות והקאות של הריון) שבגללה היא פסספה משכורת שלמה. מיותר לציין שהטיפול היה מוזל פי עשרות מהמשכורת שלה. לא חבל? עם זאת, יש טיפולים אשר באופן ממשי הינם מוזלים יותר במכללות לרפואה משלימה (ע"י סטודנטים), וכן אם יש לך ביטוח בריאות פרטי תוכל לקבל החזר כמעט מלא תמורת קבלה. אבל כפי שאמרתי לא פעם- אפשר לעזור רק למי שרוצה לעזור לעצמו. אתה רוצה?

למעלה