הנאו אמר את דברו !

natyh

New member
הנאו אמר את דברו !

אני מזכיר הנאו עבר מחיובי לשלילי ב 17 לחודש .
11 ימים והנה מערכת קלה .
עקבתי אחרי המערכת הרבה תמונות , מפות כלומר , העלתי לקב שלנו בפייס , לא מפרסם את שמה ולא מזמין לשם אף אחד בניגוד לאחרים כאן.
קבוצה שאינה מיועדת לחובבי מזג אויר בכלל אלא לחובבי ספורט קצה או מטיילים ואחרים שצריך להציל מעצמם ...
אישית גם אני הייתי כזה פעם ולמזלי הצילו אותי עכשיו תורי להציל אחרים .
אין גרוע יותר מהאגו וההתעקשות הזו של אחרים לא אבל אני כן אצליח ..לא עובד ניסיתי ...
קצת נסחפתי סטיתי מהנושא שורה תחתונה ריז מצא אלגוריתם מדהים מוריד את הכובע , עובד יופי למרות שחסרים לי עוד תיקוני חיזוי אבל גם כך עובד .
אבל כעת מסתבר כי ההוריקנים וסערת השמש יסדרו לנו חורף סביר כאן בארץ ושוב חורף מאוחר יחסית למערב אירופה .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5034858,00.html

iouziel

New member
אגב NAO

נראה שהוא עושה תנודה עכשיו משלילי לחיובי (ממינוס חצי בערך לחצי). נדמה לי שיניב היה אומר שתנודה כזאת תביא איזה אפיק. אבל מתי ובאיזה עומק?

natyh

New member
מתי די ברור

בין 10-12 יום הפעם 11 יום בדיוק .
אני לא זוכר בדיוק אם ההגדרה היאנחצית.האפס או אק מעבר מחיובי לשלילי אבל ניתן לבדוק במפות את האפיק המשוחרר ויבדק .
איזו עוצמה לא יודע לענות כי למיטב הבמתי העוצמה לא קשורה לנאן אלא לפרצטרים נוספים כגון עונה בשנה , למיטב זכרוני התנודות מביאות.לכאן מערכות.חריפות בין דצמבר לפברואר השיא בפברואר ,התנודה רק יודעת.להגיד כי משהו בדרך. ולא מעבר לכך.

natigr

New member
איפה קראת שיהיה כאן חורף סביר וחורף מאוחר במערב אירופה?

למעלה