הנאחס הכללי והפרטי

הנאחס הכללי והפרטי

לא התאוששנו מהידיעה על הפיגוע המשולש אתמול, והנה דיווח על פיגוע בעזה. למזלי, בעלי עדיין בדרך לעזה, ועוד לא הגיע לבסיס
(=חצי נחמה) אחרי מערכה של שבועיים, שבה כפיר משלשל קשות, (והדביק את ספיר, את סבתא, את סבא, ואת הבן דוד, ששוב הדביק את סבתא) פיתח דימום מהרקטום מרוב שלשול (לא דימום מהמעיים), פיתח צריבה קשה בעור הישבן, ואיבד את השמנמנות המתוקה שלו - אחרי כל זה הוא עדיין משלשל, אבל כנראה שהוא מרגיש קצת יותר טוב, כי הוא חזר לחייך
והיום התחלתי אני להקיא
אז אנחנו אורזים את הפקלעות ועוברים לגור אצל סבתא לפחות עד שכח העזר (=בעלי) יחזור ממילואים. נקווה שיהיה שקט. עכשיו הפרסומות. (ובעניין זה
ענק לטלעד שכמו ביום חמישי גם אתמול המשיכה לשדר את "בקר" ובקושי רב העבירה את השידור לחברת החדשות, שגם הייתה לחלוטין לא מאורגנת)

גם אני יצאתי אתמול מדעתי!!

כשזפזפתי כל הזמן וחיכיתי לראות מתי הם יאותו להתעורר ולהתחיל לשדר! זה פשוט בזיון! תרגישו טוב ותהנו ב"בית הבראה"

ובכל זאת חיוך ופנינים

1.ספיר הודיעה לי שהברבי בן שלה רוצה להתערם. כשביקשתי הסבר היא הסבירה שהוא רוצה להתערם כדי לעשות אמבטיה. (=להיות עירום). 2.כפיר מסתכל מעבר לכתף שלי בטלויזיה, ומנסה לפלרטט עם המנחה החתיכה שם, כשהוא משגר אליה את החיוכים הכי מתוקים שלו, ומשתמש בכל הקסם שהוא יכול לגייס. גברים...

רותי&ע

New member
../images/Emo13.gif לספיר ו- ../images/Emo13.gif לכפיר

כבר בגיל כזה הוא מתחיל ?

למעלה