הנאציזם חי או מת ,זה השאלה

הנאציזם חי או מת ,זה השאלה

שלום חברים זה כבר זמן למאת שאני גולש ומנסה למדוד הטמפרהטורה של הנאציזם בעולם . מסכנתי ,אנו יושבים על חבית T.N.T שיכול ליהות יותר גרוע מהאיום האירני , מדוע האירנים זה מקומי הנאציזם הוא עולמי . כפי שלמדתי 2/3 מהתנעות אינן נקראות לעצמם נאו נאצי הלה בשם אחר אבל דוגלות בראיון הנאצי ,הנטישמיות ,שנאה לשחורים , אסיאתים . תמונות רבות הורדתי מזעזעות ,לא רק באירופה גם לצערי בU.S.A בנוסף לקלו קלוקס קלאן שהולכים יד ביד עם הנאו נאצים התמונה היא מ2005 מצעד של נאו נאצים בברלין שימו לב לסמל המחליף צלב קרס ? מה דעתכם סבא אריה

Jitter

New member
הבורות והטיפשות עדיין שוררים בעולם

אני רק מקווה שעם התפתחות התחבורה והתקשורת בעולם - יותר אנשים יחשפו ליותר תרבויות ויבינו שהשנאה שלהם היא מיותרת ולא מוצדקת.

מדאיג מאד - נקווה לטוב

קשה לראות את הסמל בתמונה סבא אריה, יש לך אולי תמונה ברורה יותר? תודה רבה סבא אריה, שותפה לדאגתך!

אבירן171

New member
תלוי איפה

בארצות הברית ובישראל הם כמעט לא קיימים. מה שאומרים על הKKK שהם אנטישמים זה לא נכון, האידיאולוגיה יחידה שלהם זה שהלבן הוא מעל הכל וצריך לשעבד את השחור, גם דבר מטומטם לדעתי מאחר שהם טוענים ככה רק בגלל ההפסד במלחמת האזרחים שגרם להם להפסיד כסף, מה שגם שהמלחמה הייתה לפני 300 שנה... בקשר לנאצים, אין להם כמעט מקום מאחר וארצות הברית דוגלת בחופש, שוויון ללא הפליות וגזענות ולכן הם מחסלים אותם בשקט וסוגרים להם את המקומות. וכן, מאותה סיבה שארצות הברית דוגלת בחופש הבחירה, יכול הנשיא שלה להיות נשיא ללא הפליות גזע, דת ומעמד, ולכן גם נשיא יהודי יכול להיבחר, רק מה, היהודים עשו טעות גדולה, ואני אסיר תודה שעשו אותה, בכך שהראו לאמריקאים, שאם יבחר נשיא יהודי הוא ידאג יותר לישראל מאשר לאמריקה, והאמריקאים לא אוהבים להתעסק בעולם, הם מעדפים להתעסק בעצמם ורק במדינה שלהם, וזאת הסיבה שאין לנשיא יהודי סיכוי לקבל קולות. אבירן..

אבירן שלום ידידי

אני מבין שאתה שולט בהנגלית אשמח,לצערי אני לא . אני מציע לך שתתרכז עבור הפורום מה שקורה בארצות דוברות אנגלית ותדווח לנו . באופן כללי אני מסכים איתך שהשילטון אמריקאי נלחם נגד התופעה השלילית של הנאצזם למרות שהיא הארץ הדמוקראטית הגדולה ,עם כול החופש שלהם תודה לך בכבוד רב אוס סבא אריה הגב ידידי בגלל התופעה הזאת אני מתאמן בקראטה - אי הפשר לדעת

masorti

New member
אני במקומך לא הייתי מסתמך עליו...

בפרט בהתחשב בטענתו שמלחמת האזרחים בארה"ב התרחשה לפני 300 שנה. כמדומני ששנת 1865 היתה לפני כ- 140 שנה בלבד.

תמונה שניה מהעיר ORLANDO -USA

זה לא משנה הזה סמל ולא רואים כול כך טוב הכוונה היא ברורה הם נאו נאצים בתרפוסת אחרת . התמונה היא מהעיר ORLANDO כאן רואים איטב הצלב קרס ,לא הרבה אבל מספיק ברור . סבא אריה

אבירן171

New member
אתה לא מכיר את הסיפור?

פינו אותם תוך כדי שימוש באש חייה, כך זה ברוב ההפגנות. אני זוכר פעם הייתה הפגנה אלימה מול הבית הלבן, שבו הנשיא היה נתון בסכנה ומכיוון שהמפגינים לא נשמעו להוראות, ריססו אותם מהאוויר(מסוקים) וחיילים בM-16 והרגו הרבה מאוד מפגינים. מכאן נלקח חלק מהחומר לסרט "Rules of Engagement"("פקודה לא חוקית", או בפירוש כללי "כללי המפגש(הכוונה להתקלות בכוחות אויב)), אחרי הכל, מותר להפגין, רק שהמפגינים שכחו, שברגע שהם מסכנים חיי חפים מפשע או את השוטרים, לשוטרים או למאבטחים או לחיילים מותר לפתוח באש חייה על מנת להרוג. אני אשמח לאסוף, אדרבא אם תביאו לי חומרים ואני אתרגם לכם אותם(אין לי בעיה אם אנגלית תעופתית או טכנית, אבל יש לי בעיה אם אנגלית גבוה, כזו שמשתמשים בבית המשפט, אני מבין אותה, אבל קשה לי לתרגם). אני גם מחפש מקום שאפשר לקנות בו את העיתון USA Today אבל לא מוצא.. זה מעצבן.. אבירן..

אבירן171

New member
הנה לינק לסרט

לינק לאתר המידע על סרטים\שחקנים\סדרות וכל מה שקשור בהווליווד ועוד. לאתר עצמו קוראים IMDB(Internet Movie Database) Enjoy folks אבירן..

לusatoday יש אתר

במה שונה האתר מהעתון עצמו? (מצ"ב קישור) אגב, אם תסכים, יש לנו כאן בפורום קישור לסרט של מפגש של נאו-נאצים באמריקה, אם יש התפתחויות בנושא בעתונות האמריקאית, נשמח אם תשתף אותנו.

"פאפון מת-תומכיו רק מתרבים"

פאפון מת – תומכיו רק מתרבים אחרי לה-פן, גם רה"מ לשעבר הביע תמיכה במכחיש השואה פאפון, ועורר זעם יהודי עז אור הלר, פריז 3/3/2007 21:36 ארגון הגג של יהודי צרפת, הקרי"ף, זועם על דברים שאמר בסוף השבוע ראש הממשלה הצרפתי לשעבר, ריימונד באר, בהם תמך בפושע המלחמה מוריס פאפון ששלח יהודים לאשוויץ במלחמת העולם השנייה, ובמכחיש השואה, ברונו גולניש, סגנו של מנהיג הימין הקיצוני הצרפתי ז'אן מארי לה-פן. הפושע הנאצי נקבר עם הכבוד למרות המחאות הגורפות, פושע המלחמה הצרפתי, מוריס פאפון, נקבר יחד עם אות הלגיון הכבוד במהלך ראיון, נשאל באר האם זו לא הייתה טעות להשאיר את מוריס פאפון בתפקידו כשר התקציב בממשלה שבראשה עמד בין השנים 1978 ל-1981, זאת בשל העובדה שפאפון, שכיהן כנציב אזור בצרפת במלחמת העולם השנייה, שלח יהודים ברכבות אל מחנה אשוויץ. "כאשר יש לך מחויבות ואחריות למדינה, אתה לא מתפטר", אמר באר. "אנחנו מתפטרים כשמדובר באינטרס לאומי מרכזי. פאפון הוא שעיר לעזאזל. אני יודע שיוצג שאני אנטישמי. שמעתי מאות פעמים שאני מכחיש שואה אבל זה לא מזיז לי." "הלובי היהודי מנהל נגדי קמפיין מאורגן" כשנשאל על חבר עיריית העיר ליון בין השנים 1995 ל-2001, מכחיש השואה ברונו גולנשי, שהועמד לדין פלילי על כך שכפר בקיומם של תאי הגזים ובעובדה ששישה מליון יהודים נרצחו בשואה, אמר ראש הממשלה לשעבר שעמד בראש עיריית ליון באותן השנים: "אני מכיר אותו והוא בן אדם מצוין וחבר מועצה מצוין. מי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול לעשות מה שהוא רוצה". על הזעם שעוררו דבריו בקרב הקהילה היהודית בצרפת אמר באר כי "הלובי היהודי מנהל נגדי קמפיין מאורגן, עם קשרים לשמאל". הקרי"ף, המייצג את 600 אלף היהודים בצרפת, המדינה עם הקהילה היהודית הגדולה באירופה, פרסם הודעה זועמת בה נאמר כי "נראה שבאר הצטרף לימין הקיצוני בהשמעת התנצלות למוריס פאפון וברונו גולניש תוך התקפת 'הלובי היהודי'".

"השואה בשרות התיירות"

השואה בשירות התיירות בלארוס מציעה 'אטרקציה' חדשה כדי למשוך ישראלים: מסלולי טיול באתרים שבהם נרצחו יהודים אלי ברדנשטיין 25/2/2007 21:13 האפשרות שהשואה תהפוך ל"אטרקציה תיירותית" עלולה לעורר חלחלה בקרב רבים, אבל ממשלת בלרוס החליטה ליזום מסלולי "תיירות שואה" מיוחדים, במטרה למשוך מבקרים ישראלים למדינה. בין ה"אטרקציות" המתוכננות בטיול: אתרים בהם נרצחו יהודים ובתי קברות עתיקים. התיירים שיגיעו למדינה ויבקשו להשתתף בסיורים המיוחדים יבקרו בעיירות היהודיות לשעבר, במבני ציבור ששמשו את הקהילה היהודית, במקומות בהם נרצחו רבים מהם וגם בעירו של הצייר המפורסם מארק שאגאל. בבלרוס, הנחשבת לדיקטטורה האחרונה באירופה, התפתחה בעבר תרבות יהודית מפוארת, אך זו נקטעה במלחמת העולם השנייה. במהלך המלחמה נרצחו במדינה כ-300 אלף יהודים - רובם נורו ונקברו בקברי אחים המוניים. רבים אחרים נמלטו למזרח. בחלק מהאתרים הוצבו במהלך השנים אנדרטאות זיכרון לנרצחים. מספר התיירים הישראלים שהגיעו לבלרוס עמד בשנים האחרונות על כ-2,000, רובם עולים חדשים לשעבר שבחרו לנפוש באחד מבתי ההבראה הזולים במדינה. יום בבית הבראה בבלרוס עולה כ-30 דולר, לעומת כ-100 דולר במערב אירופה. על מנת להגדיל את מספר התיירים מישראל, החליטה סוכנות התיירות הממשלתית של בלרוס להציע אטרקציות נוספות, בהן "סיורי שואה" בליווי מדריכים, כמו גם מסעות ציד ודיג וחופשות סקי. סיור בגאיות ההריגה רמת החיים בבלרוס נחשבת לגבוהה מזו של רוב שכנותיה שהשתייכו בעבר לברית המועצות, וזאת על אף היעדר החופש הפוליטי וריכוזיות השלטון במדינה. טיסות ישירות ממריאות מישראל אל הבירה מינסק, ובמדינה אף פועלת שגרירות ישראלית. "אנו מעוניינים להגדיל את מספר התיירים מישראל, ומציעים להם לא רק בתי הבראה זולים בהרבה בהשוואה לאירופה, אלא גם סיורים מאורגנים במקומות היסטוריים של יהדות בלרוס, ביקור בבתי המשפחה, בגאיות הריגה ועוד", הסביר אולג מיכאלוב, מנכ"ל סוכנות התיירות הממלכתית של בלרוס שביקר לאחרונה לישראל. "תיירים יהודים מארה"ב כבר גילו זאת, ובשנים האחרונות אנחנו מקיימים סיורים כאלה עבורם". "עד היום רוב התיירים מישראל היו דוברי רוסית, ואנו מעוניינים גם בישראלים השורשיים שיבקרו במדינה", אמר מיכאלוב ל-nrg מעריב, והבהיר כי אין מה לפחד מביקור בבלרוס. "כיום, מצב הביטחון האישי טוב יותר מאשר ברוסיה, באוקראינה או במדינות הבלטיות. הנושאים האלה מטופלים היטב על ידי הממשלה".

אבירן171

New member
העיתון הרבה יותר נחמד

מה גם שהוא מחולק חינם במטוס XD פשוט יותר נוח לי לקרוא אותו מאשר באינטרנט(כשאני נכנס למחשב זה בדר"כ לא לקרוא מה שאפשר לקרוא על עיתון כי בשבילי זה ביזבוז זמן שלא יחזור). בסדר אני אשתף, בינתיים לא שמעתי משהו מיוחד. קבלו המלצה חמה: Cable News Network(למה שלא הבין אז התכוונתי לCNN, להתחיל לראות את זה, ככה לומדים אנגלית, ואל תחשבו שאני אומר שאני לא אתרגם או אבדוק התפתחויות כי אני אעשה את אלה). אבירן..

אבירן171

New member
קבלו חדשות מרעננות

BAGHDAD — When life gets rough for Usama Sami, he turns to the Americans. Not U.S. troops, mind you, but Susan, Lynette, Gabrielle and the rest of the women from the cast of Desperate Housewives, the hit ABC television series. Sami, 44, says he pulls the first-season DVD set from his home collection and slips into the world of safe American suburbia to escape the violence and stress of the streets outside. "I have an addiction now," says Sami, a Baghdad engineer. "Every day after work, I have to watch these shows." תרגום: בגדד - כשהחיים מקשים על אוסמה סאמי, הוא פונה לאמריקאים, לא לחיילים, להזכיר לך, אלא לסוזן, ליאנט, גבריאל ושאר הנשים מהשחקנים של "עקרות בית נואשות", סידרת הטלויזיה הלוהטת של ABC. סאמי, בן 44, אומר שהוא השיג את העונה הראשונה ב DVD מהאוסף הביתי שלו ונכנס לתוך העולם הבטוח של הפרברים האמריקאים כדי להימלט מהאלימות והלחץ שברחובות. "יש לי תוספת עכשיו", אומר סאמי, מהנדס מבגדאד. "כל יום אחרי העבודה, אני חייב לצפות בפרקים האלו". נו, איך היה לי בתור תרגום ראשון? זה פשוט משהו מעניין שראיתי לאחרונה אז החלטתי לעלות לכם.. נ.ב: הסדרות הם באנגלית עם תרגום בעברית(עוד חלק קטן מהכתבה שלא צירפתי..).. אבירן..

למעלה