הנבוץ קטניות

liba7

New member
הנבוץ קטניות../images/Emo145.gif../images/Emo42.gif

הי, אשמח להתייעץ אתכם בנוגע להנבטת קטניות. ממספרת את השאלות כדי להקל על ההתייחסות. 1) איזה מהקטניות הבאות הכי נכון/מוצלח להנביט. יהיה ממש נחמד אם מישהו יטרח אפילו לדרג לי לפי סדר יורד, מהמוצלח ביותר למוצלח פחות
- חומוס, שעועית (כל הסוגים? כלומר גם שחורות, לבנות, עם ה"עין" וכו'?), עדשים (חומות? כתומות?), סויה. האם יש עוד שלא הזכרתי? 2) איך באמת מנביטים? והאם שיטת ההנבטה זהה לכל סוג של קטניה? 3) אני מניחה שלא כל סוג של קטניה ניתן לאכול חי לאחר הנבטה? איזו אפשר לאכול חי ואיזו חייבים לבשל? 4) את אלו שמבשלים, האם מבשלים אותם באותו אופן כאילו לא היו מונבטים או יש שוני בהליך הבישול שלהם (למשל פחות זמן?)? 5) במידה ומבשלים, מהו למעשה הערך המוסף אשר בהנבטה? 6) באופן כללי, מהו הערך המוסף של ההנבטה? וואו, כמה שאלות.
האם יש למישהו סבלנות ו/או תשובות?
 

liba7

New member
../images/Emo2.gif הכותרת היתה אמורה להיות "הנבטת קטניות"

 
למעלה