הנבזה הקטן יושב במיאמי על חשבוננו ומסית משם .

Harrington

Well-known member
מנהל
אשרי מי שעוקב אחרי פעולות כל אזרח ישראלי במיאמי ודואג להביאן בפני הפורום :). הדבר מלמד גם על האכפתיות העילאית של מביא הדברים וגם על החשיבות הרבה שהוא מייחס לדובר המצהיר שם. אמנם אני פחות שותף לתחושת חשיבות זו, אבל היא בהחלט מעניינת :).

כך או כך, הצהרות אלו הן כמובן הצהרות סרק. מלשכת שר המשפטים יש משמעות מול איזה ראש מערכת הוא מתנהל. לאזרחי ישראל, בין אם יושבים במיאמי ובין אם בבני ברק או בחדרה, זה חסר כל משמעות אמיתית.

Cranio

Well-known member
אשרי מי שעוקב אחרי פעולות כל אזרח ישראלי במיאמי ודואג להביאן בפני הפורום :). הדבר מלמד גם על האכפתיות העילאית של מביא הדברים וגם על החשיבות הרבה שהוא מייחס לדובר המצהיר שם. אמנם אני פחות שותף לתחושת חשיבות זו, אבל היא בהחלט מעניינת :).

כך או כך, הצהרות אלו הן כמובן הצהרות סרק. מלשכת שר המשפטים יש משמעות מול איזה ראש מערכת הוא מתנהל. לאזרחי ישראל, בין אם יושבים במיאמי ובין אם בבני ברק או בחדרה, זה חסר כל משמעות אמיתית.
הרינגטון ה- |טמבל| והמזהם הבלתי נלאה של פוסטים לא שלו.

certified.woke

Well-known member
הרינגטון ה- |טמבל| והמזהם הבלתי נלאה של פוסטים לא שלו.
רגע אחד, Cranio,
זהו פורום.
כל משתתף רשאי להגיב כטוב בעיניו על כל הודעה, גם אם תגובתו לא לענין, לא שייך(*), או אינה אלא ג'יבריש לגלזי (legalese).
הרינגטון חווה טראומה ואין אדם נתפס בשעת צערו (בבא בתרא טז ב)...

(*) "לא שייך" בעברית-חרדית פרושו "לא מתאים"

Harrington

Well-known member
מנהל
הרינגטון חווה טראומה
אתה חוזר על כך שוב ושוב, כלפי הרבה גולשים וציבור גדול בישראל בכלל, שהתנגד למינויו של הליצן עמית לתפקיד הנשיאות. סתם להשכלתך הכללית, אף אחד לא בטראומה מיוחדת :). פשוט מצטערים על הפגיעה במערכת שבוצעה אתמול. הא ותו לא. טראומות זה משהו שאתה ככל הנראה מזוהה איתו (בין השאר בגלל הנאציסטיות הידועה שלך) יותר ממני.

אני בכל אופן, מרגיש מצוין עם המינוי (הצפוי וידוע מראש) של עמית, לא מרגיש שום טראומה מיוחדת, ומחייך היום כאתמול וכהרגלי.

Cranio

Well-known member
רגע אחד, Cranio,
זהו פורום.
כל משתתף רשאי להגיב כטוב בעיניו על כל הודעה, גם אם תגובתו לא לענין, לא שייך(*), או אינה אלא ג'יבריש לגלזי (legalese).
הרינגטון חווה טראומה ואין אדם נתפס בשעת צערו (בבא בתרא טז ב)...

(*) "לא שייך" בעברית-חרדית פרושו "לא מתאים"

סורי, אני לא מטפל ולא מתכוון לטפל בבעיות הנפשיות שלו.

למעלה