הנבחרת הסינית לאוליפיאדה..

נטע104

New member
הנבחרת הסינית לאוליפיאדה..

גברים:

Zou Kai, Chen Yibing, Zhang Chenglong,Teng Haibin, Feng Zei.Alternate Guo Weiyang, Yan Mingyong

נשים:

WAG Yao Jinnan, Sui Lu, Huang Qiushuang, Deng Linlin.
fifth member : one of the three He Kexin, Jiang Yuyuan, Tan Sixin

cubano1

New member
וואו

איזה תהפוכות - טאן סישין היתה הדבר החם הבא לפני שנתיים, ועכשיו נאבקת על מקום בנבחרת...

השמועות אומרות שלהואנג קיושואנג יש קפיצת אמנאר...

נטע104

New member
זה מה שהחוק החדש עושה..

ספיישליסטיות כמו הא קסין לא בטוח יהיו למרות שהיא עדין אחת הטובות במקבילים
וככה גם אחרות מקיילה מרוני, אליסיה סקרמון, סנדרה איזבשה לא כולן יהיו וכולן מועמדות ברורות למדליות אז ברור שיש פה הפסד..
כלומר אם לדוגמא מקיילה לא תהיה באולימפיאדה אז המתעמלת שתנצח בכלל לא הכי טובה אז מה הקטע?!

cubano1

New member
החוק החדש

אני משער שמדובר על החוק שמגביל את הנבחרות לחמישה מתעמלים בלבד + אחד\אחת בכוננות
בשנים שעברו היו שישה + אחד\אחת בכוננות

Mrpops

New member
כן זה חוק חדש קצת שנוי במחלוקת...

חשבתי בהתחלה שנטע התכוונה למגבלת הגיל אבל אז ראיתי את רשימת המתעמלות שהיא ציינה וזה לא הסתדר לי. אני משער שצמצום מספר המתעמלות מ6 ל-5 גורם לכך שבאופן טבעי הוועדות הבוחרות מעדיפות קרב רביסטיות על פני מתמחות (במיוחד מתמחות על מכשיר בודד). זה אכן חבל...אבל מעודד קרב קבוצתי חזק יותר כנראה...ועדיין, במקרה של מקיילה מרוני היא עדיין נחשבת למועמדת חזקה לנבחרת האולימפית האמריקאית. לגבי: He Kexin אני באמת לא מבין איך מתעמלת ברמה הזאת נאבקת על מקומה כשמקומה של : Huang Qiushuang כבר מובטח.

cubano1

New member
he kexin

כנראה טובה רק בשביל המקבילים. הואנג קיושואנג היא קרב רביסטית - משהו שחסר כנראה בסין היום. אני מתאר לעצמי שבגלל זה היא שם - יחד עם השמועות שיש לה אמנאר. הסיניות חלשות מאד בקפיצות

נעממהה

New member
החוק הזה ארור

אני חושבת שהמטרה שלו היא לתת יותר צ'אנס לארצות קטנות עם פחות עומק. להפוך את התחרות לקצת יותר צמודה ופחות צפויה. זה הרי בא יחד עם החוק של 3-3 : שלוש מתחרות עולות על כל מכשיר ושלושת התרגילים נחשבים. המטרה משותפת, גם כאן נראה שהרעיון הוא להוסיף עניין. בגדול זה היה יכול להיות רעיון נחמד, אבל הוא עושה עוול לכמה מתעמלות טובות מהמעצמות של ההתעמלות.
מקיילה מרוני היא הדוגמא הכי טובה לזה. אמרתי את זה כאן כבר לא פעם- אם היא לא תגיע לאולימפיאדה מהסיבות האלה- זה כישלון חרוץ של החוק, והסיכוי שזה יקרה הוא לא כל כך חלש. וזה לא שתגידו שמקיילה היא מסוג המעמלות שנמצאות ברמה גבוה על מכשיר אחד בלבד ולכן לכאורה אפשר לחשוב שלא מגיע לה להגיע לאולימפיאדה (כמו נגיד, כריסטיאן ברקי אצל הגברים) כי בדירוג שעשה האתר THE ALL AROUND היא דורגה כעשירית בעולם בדרגת הקושי שלה בקרב רב!
אנה פבלובה למשל, היא עוד אחת שהיינו אולי זוכים לראות בעוד אולימפיאדה לולא החוק המכעיס הזה. וכולנו יודעים כמה חסרות מתעמלות כמוה היום.

גם החוק של מקסימום שתי מתעמלות מכל מדינה בכל גמר עוד לפעמים מציק לי. אני יודעת שזה טוב בשביל וולריה וכזה, אבל אם מסתכלים על ההתעמלות כספורט, לפעמים היא נפגעת מהרצון ליצור שוויון ועניין.

Mrpops

New member
הסינים הולכים "על בטוח"

אני שמח לראות את Deng LinLin חוזרת לאולימפיאדה שניה. מתעמלת ותיקה מאוד עם רקורד מרשים ביותר מאולימפיאדת בייג'ינג בתחרות הקבוצתית. היא מתעמלת שממש מקדישה את עצמה לקבוצה, עושה את העבודה בשקט בשקט (שכ"כ מאפיין את הסיניות..)
Yao Jinnan - לא מפתיע כמובן שהיא בנבחרת. הכוכבת העולה של סין בשנים האחרונות, מקום שלישי באליפות העולם האחרונה אחרי וויבר וקומובה...(זוכרים מה קרה לה שם? נפלה מהקורה והפסידה את הזהב...אני מניח שהפספוס הזה יגרום לה לרצות להסתער על הזהב באולימפיאדה בתחרות הקרב רב) אני חושב שלמרות גילה הצעיר הסינים סומכים עליה בניגוד ל - Tan Sixin שאכן נחשבה לדבר החם לפני שנתיים אבל כנראה שזיהו אצלה בעיות מנטליות שקשורות לחוסר בטחון שיצר אצלה בעיה של חוסר עקביות בשנה האחרונה.
Sui Lu - מה נשאר להגיד על המתעמלת הסופר מוכשרת הזו? ותיקה מאוד (בת 20). לפני כארבע שנים לא הכניסו אותה לנבחרת האולימפית ועכשיו זאת כנראה ההזדמנות האחרונה שלה להוכיח את עצמה גם בזירה האולימפית. מדובר על מקצוענית אמיתית במכשיר הקורה (אלופת העולם מטוקיו) וכן מומחית גם בקרקע. אני מאמין שיחד עם דנג ליןלין היא תתרום לנבחרת הסינית מהנסיון התחרותי שלה.
Huang Qiushuang - לא כ"כ ברור לי איך היא נכנסה לנבחרת באופן סופי ולא נכללת בין השלושה שנאבקות על המקום החמישי. בכל זאת, אמנם מדובר במתעמלת מוכשרת מאוד אבל היא לא באותה רמה של השלוש הבטוחות...מה שכן, היא בהחלט השתפרה על מכשיר המקבילים ובאליפות העולם בטוקיו זכתה בארד על המכשיר הזה. כנראה שהיא הוכיחה שיפור משמעותי ביכולות שלה בשנה האחרונה כדי לזכות במקום בטוח בנבחרת.

אז הסיניות מציגות את התותחיות הכבדות ביותר שלהן ללונדון...כשהנבחרת הרוסית והאמריקאית כמעט סגורה (מה קורה עם נבחרת רומניה? סגורה סופית? ) אפשר כבר להתחיל לעסוק בספקולציות (קובאנו, אני מניח שאתה כבר מתחיל לחשוב על הסיכום הטרום אולימפי :)? אני ואני משער שרבים אחרים בפורום נשמח מאוד לקרוא אותו...יהיה מעניין.

Itgs

New member
נבחרת עמוקה וטובה

יהיה מאוד מעניין לראות אותן באולימפיאדה.
לדעתי האקס פקטור של הנבחרת זאת סוי לו, שמתמחה בקורה ובקרקע ויכולה לתת ציונים משוגעים במכשירים האלה.
אני דווקא לא מופתע מהבחירה בהואנג קיושואנג לנבחרת. מתעמלת מצוינת בעיני, ששומרת על רמה אחידה (לדעתי כבר שנתיים בין השישה הראשונות באליפות העולם). נכון, היא לא יאו ג'ינאן, אבל אם השמועות נכונות והיא באמת הצליחה להשלים אמנאר, המקום שלה בנבחרת ברור לי לגמרי.
בנוגע לשלוש האחרות, אני מקווה לראות את הא קשין באולימפיאדה עוד פעם. היא מתאמנת על תרגיל מקבילים משוגע, למרות שמזכרוני הקצר, לא מצליח לחשוב במהלך השנה שראיתי אותה עושה אותו בלי ליפול/כמו שצריך. בטח לא ברמה של 2008. עם-זאת, אני חושב שהסינים ירצו להוסיף עומק לנבחרת ויקחו את טן סישין (בסבירות גבוהה) או את ג'יאנג יויואן (שאסור לפסול אותה, מתעמלת מצוינת).
בכל-מקרה עכשיו שאני חושב ברצינות על הנבחרת הסינית, אני לא לגמרי מצליח למצוא מקום לצ'נג פיי. חבל מאוד שנפצעה, ואי אפשר לדעת מה היה קורה אם לא. אבל בכל זאת.

הא קשין

אחלה נבחרת. כולן שם פשוט מעולות. פייט רציני.

לגבי הא קשין: הא קשין מתעמלת מעולה שבמעולות, אולי הכי טובה בעולם, בייחוד במקבילים. שונה לדעתי מכל מתעמלת אחרת, כלומר טובה מכולן בכמה וכמה רמות, לאו דווקא בדרגת הקושי (למרות שגם) אלא בהופעה כולה- הקלילות, הקווים, הטכניקה של הדברים הקטנים כמו הגדולים ועוד ועוד. אבל בכל זאת זיהיתי אצלה בעיה כבר מזמן. היא לפעמים מפשלת במאני טיים. יכולה ליפול על המזרן בגמר מקבילים אולימפי, למרות שבתחרויות אחרות ובאימונים היא לא נופלת אף פעם. אולי בעייה של הכנה מנטלית, התמודדות עם לחץ, משהו כזה. חבל שבמקום לטפל ולחזק אותה בנקודת התורפה, בוחרים פשוט להכניס מתעמלות אחרות.

נטע104

New member
כשיש כ"כ הרבה מבחר

הם יכולים להרשות לעצמם לא לקחת את הא קסין..

למעלה