חוקי ההנבטה
על מנת לייצר תהליך טרום הנבטה יש להשרות השרייה כפולה: 8 שעות במים, שטיפה ושוב 8 שעות במים עם שטיפה. אם ממש אתה רוצה להנביט שיצא נבט ירוק מהקטנייה, יש להנביט או במנבטה קנוייה או כמו שעשינו בגן---על צמר גפן ומים. בכל מקרה-תהליך טרום ההנבטה הוא מספיק לגמרי על מנת לקבל מנבט את המינרלים הויטמינים והאנזימים שלו בשיאם!!! בנבט יש פי 30 כמעט ויטמינים ומינרלים... מה אפשר לעשות עם חוממוס???כמובן נתחיל עם ממרח חומוס, פשוט לשים בבלנדר עם טחינה גולמית ותבלינים...(כמון, מלח) אפשר להוסיף חומוס לתבשילי ירקות או למרקי ירקות.והכי הכי טעים- לתבל גרגרירי חומוס מבושלים במעט מלח ופלפל ולנשנש כשהם חמים... בתאבון!!!