חומוס
לא חייבים / צריכים להנביט על 'צמר גפן' וכו'.. לוקחים חומוסים יבשים, משרים אותם ללילה בקערת מים ושופכים את המים ! כי אם הם יישארו במים, הם לא יוכלו "לנשום" וימותו ויסריחו. אז או שזורעים אותם באדמה מאוד לחה, או שמשרים אותם לילה קודם, ואז.. זורעים אותם בגינה בעומק 3-4 ס"מ ובמירווחים של כ 40 ס"מ האחד מהשני. להשקות כל בוקר עד לנביטה - בערך שבוע + יגדל לך שיח יפה שיכול להגיע עד גובה כ 1 מטר ובקוטר 40 - 60 ס"מ יצאו פרחים ומהם פירות ..מעין "בלונים", שבתוך כל בלון בין 1 ל 4 גרגרי חומוס ירוקים. קוטפים אותם.. כשהם.. עדיין ירוקים. חופן חומוסים ירוקים לצלחת מרק .. זה משהו...! או ש...עוקרים את כל השיח.. עוטפים אותו בעיתונים ישנים ו..מדליקים מדורה קטנה לכמה דקות, עד שהעיתונים נשרפו. ואז.. מתנפלים על האודים העשנים, ומחפשים את גרגרי החומוס הקלויים והרכים.. אוכלים, מתלכלכים ונהנים מאוד מאוד...