הנבטת עדשים חומות

הנבטת עדשים חומות

הנבטתי במיים שבוע עדשים חומות ויש להם ריח מסריח,למה? בישלתי אותן ועדיין הן מסריחות זה בסדר?אפשר לאכול?
 

דסדס

New member
נשמע שלא ממש הנבטת אותן

אלא יותר גרמת לריקבון שלהם.... הנבטה לא אמורה ליצור ריח מסריח ולא אמורה לקח שבוע... לקיטניות שנובטות לאט לוקח הכי הרבה 3 ימים... אם תכתבי איך הנבטת נוכל להבין איפה הטעות, אבל הערכה שלי לפי זה שהן הרקיבו זה שהם היום טבולות במים לחלוטין. שיטת הנבטה: להשרות את הקיטניות לילה, ואז או לשים אותם על מצע לח (כמו מגבת רטובה), או בגבול המים כמו מסננת שהגבול התחתון שלה נוגע בקערת מים ואז הקיטיות לא טבולות במים אבל נשארות לחות, או אפשרות שלישית שפחות יצאת לי לנסות אבל הבנתי שפועלת יפה זה לשים בקערה ולכסות במגבת או משהו רטוב, ולדאוג שתיהיה הרבה רטיבות בקערה. הרבה הצלחה! נבטים זה טעים!
 
למעלה