שמישהו סיפר לי פעם9 שאם שמים לכל הלילה תפוח אדמה כזה..כמו ציפס לרוחב..אז בבוקר אם אני יעשה תנועת "לחתוך" על פרק היד ששמתי עליו את התפוח אדמה..אז היד שלי תתפרק באיזור??????
לא יודעת אם זה נכון או לא .. אבל שמעתי שיש חיילים שעושים את זה בשביל להוציא גימלים. אני בחיים עוד לא הכרתי מישהו שבאמת עשה את זה והצליח לשבור לעצמו את היד . רק מהמחשבה אני מזדעזעת
מאחר והוא גורם לעצם להיות שברירית ביותר וכל מכה קטנה יכולה לשבור את העצם ובנוסף אמרו לי שזה גורם לנפיחות מקומית כמו פנס. האם זה נכון? או שכבר ניסית את הנושא על בשרך ולא קרה דבר?
לוקחים גרב ומלבישים על כוס מאג. מחממים במחבת על אש קטנה מלח גס(בלבד)כמות של כוס וחצי בערך. בוחשים ומחממים עד שהמלח חם מאדמאדמאד על גבול רותח. שופכים לגרב וסוגרים אותה לכדור(גמרנו עם הספל). מניחים על הכאב. בשכיבה וברוגע. או מכינים ביצה קשה וכשהיא חמה במידה נכונה-ואפשר לגעת בה-משפשפים את הכאב. שתי השיטות מעולות לסינוסיטיס.
לא יודעת עד כמה זה מבוסס, אבל תפוחים מאוד מעוררים, שמעתי את זה פעם וניסיתי, זה עובד פלאים. לאכול שניים-שלושה תפוחים ירוקים ולשתות שני ליטרים של מים, זה משפר את ההרגשה הנוראית של ההנגאובר מאוד!