הנגאובר

sky*

New member
הנגאובר ../images/Emo122.gif

אמנם לא מחלה, אבל גם זה קורה לחלקנו
. יש עיצות כלשהו להתמודד עם כאב הראש? (חוץ מקפה לסוגיו כי אסור לי בגלל טיפולי ההומאופטיה). sky

רויהלה

New member
היי

לחותך תפוי אדמה לשים על המצח ולקשור עם מטפחת ראש. עדיף לשכב ולהיות בחושך! בהצלחה

Maya neporiaN

New member
למה זה מזכיר לי....................

שמישהו סיפר לי פעם9 שאם שמים לכל הלילה תפוח אדמה כזה..כמו ציפס לרוחב..אז בבוקר אם אני יעשה תנועת "לחתוך" על פרק היד ששמתי עליו את התפוח אדמה..אז היד שלי תתפרק באיזור??????

Revi 22 Tal

New member
שמעתי על זה בתקופת הצבא,

לא יודעת אם זה נכון או לא .. אבל שמעתי שיש חיילים שעושים את זה בשביל להוציא גימלים. אני בחיים עוד לא הכרתי מישהו שבאמת עשה את זה והצליח לשבור לעצמו את היד . רק מהמחשבה אני מזדעזעת

sky*

New member
../images/Emo51.gif , לכמה זמן?

ודווקא חושך? חשבתי שאור מרפא גם דברים כאלה...... sky

meravsabag

New member
הבנתי שזה לא בריא לגוף

מאחר והוא גורם לעצם להיות שברירית ביותר וכל מכה קטנה יכולה לשבור את העצם ובנוסף אמרו לי שזה גורם לנפיחות מקומית כמו פנס. האם זה נכון? או שכבר ניסית את הנושא על בשרך ולא קרה דבר?

רויהלה

New member
אז ככה

תמיד במקרה של כאב ראש אינ מתחילה לשתות כוס תה,"המון שתיה" לנסות לנוח להיות בחושך אם זה לא עובר שמה תפוח אדמה וקושרת כן ניסיתי מנסה ועוזר.

2 שיטות -פצצות לגבות ../images/Emo3.gif

לוקחים גרב ומלבישים על כוס מאג. מחממים במחבת על אש קטנה מלח גס(בלבד)כמות של כוס וחצי בערך. בוחשים ומחממים עד שהמלח חם מאדמאדמאד על גבול רותח. שופכים לגרב וסוגרים אותה לכדור(גמרנו עם הספל). מניחים על הכאב. בשכיבה וברוגע. או מכינים ביצה קשה וכשהיא חמה במידה נכונה-ואפשר לגעת בה-משפשפים את הכאב. שתי השיטות מעולות לסינוסיטיס.

I Was Hoping

New member
תפוחים במקום קפה ../images/Emo13.gif

לא יודעת עד כמה זה מבוסס, אבל תפוחים מאוד מעוררים, שמעתי את זה פעם וניסיתי, זה עובד פלאים. לאכול שניים-שלושה תפוחים ירוקים ולשתות שני ליטרים של מים, זה משפר את ההרגשה הנוראית של ההנגאובר מאוד!

למעלה