הנגינה של ברוזה...

אושרי 7

New member
הנגינה של ברוזה...

איפה אני יכול לשמוע אותו מנגן באמת? שמעתי שכשהוא מנגן בלוז למשל זה חוויה, אני מחפש קטעים אולי מתכניות ברדיו למשל שהוא התארח בהן שאפשר לשמוע שם קטעי נגינה אינסטרומנטלים ארוכים. אני מכיר את הקטע הזה ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=uKf3UdcbcpY&feature=PlayList&p=B5E40C7E50D5E905&playnext=1&playnext_from=PL&index=4 החל מ 1:43, קטעים כאלה בדיוק אני מחפש, שאפשר לשמוע בהם את סגנון הנגינה הקאנטרי פלמנקו הברוזאי. כבר ראיתי את בחונטוס אבל אני מחפש משהו מוקלט ברשת או בדי וי די... מישהו מכיר ויכול להפנות אותי?

אושרי 7

New member
אה ועוד דבר...

האם נכון שהוא התחיל לנגן עם מפרט אגודל רק לפני כמה שנים?

romens

New member
תשובות

בינתיים לא ידעו על קטעים כאלו, יש קטעים כאלו שאת המחפש בהתחלת השירים שלו בהופעות חיות, מצדה 93, 99, שיצאו CD . ובקשר למפרט אגודל, זה זה סיפור אהבה שהתחיל מלפני הרבה מאוד זמנים, אתה יכול ליהיות אותו שהוא היה ילד מנגן עם אותו מפרט אצבע אגדי.

handlessman

New member
יש לו הרבה קטעים אינסטרומנטלים משולבים בשירים

הרבה מהם זה אילתורים שלפני שירים... אם אתה רוצה לשמוע קטעים אינסטרומנטליים בהקלטת אולפן, יש את "נשיקה גנובה" מהאלבום בעל אותו השם, את Asi Mi Corason מהאלבום Parking Completo, ואת Una Flor En Masada מאותו אלבום, שרובו אינסרטומנטלי. עוד משהו זה סולו שדויד תרם להרכב בשם מדבוחה פרוג'קט, בשיר Fuego (יש מקומות שהוא מופיע בשם "חלום ליל קיץ"). מקווה שעזרתי...

handlessman

New member
ובקשר לבלוז ואקנטרי ספציפית...

שומעים אותם הכי חזק באלבומים שלו באנגלית, בעיקר Second Street ו-Stone Doors. אבל גם באחרים... Away From Home, Time of Trains... אני אישית הכי מתחבר לאלבומים האלה.

למעלה