הנגן האידיאלי- משחקון קטן!

נדב8

New member
הנגן האידיאלי- משחקון קטן!

לפניכם רשימה של כמה נגנים. מכל נגן אתם יכולים לקחת משהו, אתם חייבים לקחת משהו מ3 נגנים לפחות! zen micro ipod mini iriver h10 ipod photo zen touch iriver 320 לדוגמא: העיצוב של המיקרו האיכות שמיעה של האייריבר האוזניות של האיפוד. הממשק של של הטאץ'...

נדב8

New member
כמה תוספות...

rio carboon dell עיצוב של האיפוד. איכות שמיעה של האייריבר h10. את המסך הצבעוני של ה h10. רדיו מה h10. ממשק של המיקרו. האוזניות של האיריבר h10....

bitonano

New member
אוקי...

זמן סוללה מהמיני. מהזן מיקרו את זה שלא חייבים לפתוח את המסך על מנת לראות מה מתנגן... חוסך בטריה. מה-H10 ממשק אוזניות שמקבלים איתו ואיכות רדיו. מהאייפוד פוטו את הבאז.. מהזן טאצ' את האיכות מהאייריבר H320 את הפיצריה. מהריו קארבון את הגודל. ומהדל כלום.

יאיר B

New member
טוב...

זמן סוללה של הזן טאצ' (24 שעות!) USB OTG + מנשא הסוללות מה-320, עיצוב של איפוד + ריאו קרבון, אוזניות וממש משתמש של H10, מסך מגע ותוכנה להעברת שירים של זן מיקרו, את הדל אני לא מכיר. וכל זה בתוך מכשיר בגודל של סוני HD-3 (קטן מאוד עם נפח דיסק של 20GB!)

MrMinus

New member
אממ...

העיצוב והממשק של הRio carbon זמן הסוללה של הזן טאצ', אבל שהסוללה תצא כמו בזן מיקרו (או שגם בזן טאצ' זה ככה?) האוזניות שבאות יחד עם הIriver והמסך הצבעוני של Iriver את איכות הקול שמעתי רק בRio carbon אבל אני ממש מרוצה ממנה.

matke

New member
יאללה.

zen micro - איכות קול טובה. ipod mini - זמן סוללה. iriver h10 - האוזניות! ipod photo - העיצוב
zen touch - סוללה iriver h320 - מה שמקבלים בחבילה וגם איך הצליחו ליצור מכשיר כל כך לא פוטוגני.

maorp3

New member
מה הולך פה?

לאייפוד מיני יש את הממשק הכי נוח שיש! ודרך אגב בכיף הייתי מחליף את המסך הצבעוני (המעפן) של הH10 שלי עם המסך של האייפוד (כן כן, גם השחור לבן)

bitonano

New member
למה מעפן???

בכל מקרה לפי השוואה שלי אני אוהב יותר את ה-H10.

למעלה