הנגן לא קורא סרטונים

miromiro

New member
הנגן לא קורא סרטונים

שלום,ע"י קופי פייסט העברתי לנגן (של איקו) וידאו קליפים שהומרו מAVI לMP4 לצערי (ובעיקר לצערו של בני) הנגן לא מנגן אותם. הדבקתי אותם גם בתוך תיקיית MOVIE וגם בין התיקיות בספריה הראשית ו-כלום. בעבר היה על הנגן קליפ שהגיע עימו וראו בסדר גמור. כלומר יש איזו שהיא בעיה של פורמט של הקליפ. אפשר בבקשה הארה? תודה.

einat162

New member
את ההמרה צריך לבצע עם התוכנה שבאה עם הנגן

זה שהמכשיר "תומך ב...." פורמטים לא אומר שעושים פשוט copy paste. גם לי יש נגן של איקו- ביררתי את זה עם אשת המחשבים אצלי בעבודה- כי לי היתה אותה בעיה. כלומר, אני לא הבנתי שאני הבעיה.... ולא , MP4 זה לא הפורמט שהמכשיר קורא- ההמרה היא לקובץ עם סיומת amv אם לא קיבלת דיסק התקנה עם המכשיר- אני אוכל לשלוח לך באי מייל כי זה לא כבד, ויש מלא תוכנות חינמיות כאלו להורדה מהרשת. * עוד הערה קטנה מניסיון - ברירת המחדל של תוכנת ההתקנה שלי נתנה לי להמיר סרטון ככה שהוא ישתמש רק ברבע מהמסך- ולא הבנתי למה התוצאה היא לא כמו סרטון הדוגמא שרואים במסך מלא- אז צריך לשנות בהגדרות.

miromiro

New member
אתם צודקים

כשאני ממיר בתכנת ההמרה שקיבלתי עם נגן של סנדיסק אז הוא (הנגן של סנדיסק) קורא אותו ללא בעיה. אין לי את הדיסק המקורי של איקו הוא נעלם לי מזמן. המרתי עם תוכנה שנקראת פורמט-פאקטורי כאמור ל-MP4 כי חשבתי שזה מה שצריך נגן שתומך בפורמט הזה. אנסה לבדוק אם יש לתוכנה הזאת אפשרות להמיר לAMV . אם לא אשלח לך מייל במסר . ותודה רבה לכם!

miromiro

New member
יש לי אותו. אני צריך

ממיר שימיר בשביל האיקו. ההמרות של התכנה של סנסא לא עובדות באיקו.

miromiro

New member
מצאתי תכנת המרה-הכל עובד

תודה לכל מסבירי הפנים. שבוע-טוב מירו

למעלה