הנדון: מפגש בפסח

*neta*

New member
הנדון: מפגש בפסח ../images/Emo41.gif

וול כפי שאתם יודעים, חופש פסח מתחיל השבוע והרבה הרבה זמן דיברנו על מפגש בצפון לטובת הצפוניים שביננו.. וכמובן שנעשה גם מפגש בת"א
אז קדימה, אנחנו פתוחים להצעות,רעיונות, תאריכים ומקומות !

*זינה*

New member
אם תשאלו לדעתי...../images/Emo13.gif

דבר ראשון – לחלקנו יש בגרויות השנה, דבר שגורר לצערי ימים מרוכזים במקצועות חשובים כגון מתמטיקה, מתמטיקה ומתמטיקה. אז אני מציעה שקודם כל נבדוק איזה ימים פנויים לכולם. לגביי מקומות בחיפה: ע"מ שההגעה תהיה נוחה, אני ממליצה על קניון לב המפרץ, כי שם תחנת הרכבת היא בדיוק על הקניון (כמו בעזריאלי). בתחנת חוף הכרמל, למשל, צריך למצוא נהג מונית פראייר שייקח אותנו בנגלות של 4 בכל פעם לקניון ליד, ב – 5 ש"ח לכיוון. לבחירתכם!

shiri_b

New member
בסדר, לא צריך להיפגש על היום

הראשון של פסח
אפשר לקבוע לשבוע אחרי תחילת החופש או יותר... אז ברגע שתדעו מתי אתם יכולה תתחילו לזרוק תאריכים!

Dafi the Mighty

New member
אני רוצה ב-17 באפריל! ה-17 באפריל!

מה-20 אני לא יכולה. שלושת הימים הראשונים של פסח אני בימים מרוכזים. ככה גם יום ראשון הבא (13 באפריל). אני עוד צריכה לבדוק משהו... כדי לוודא בקשר לימים נוספים.

Cally1

New member
חוף הכרמל

מחוף הכרמל זה בדיוק 5 דקות הליכה עד לקניון חיפה והוא הרבה יותר נחמד מאשר לב המפרץ,שמתחנה שם גם צריך ללכת דיי הרבה:)יאללה מפגש,תחכו לי:)

*זינה*

New member
חוף הכרמל / לב המפרץ

אני שואלת כרגע לדעתן של שלוש הבנות שבאו מת"א לחוף הכרמל, מה המרחק עד לקניון. תחנת לב המפרץ יושבת בדיוק על הקניון. ואין סיבה להתווכח איתי בעניין הזה מאחר ואני שם בערך שלוש – ארבע פעמים בשבוע. ושוב אני מבקשת – שאם יהיה מפגש ב – 17, שיהיה בת"א

Cally1

New member
ואני מבקשת בחיפה:)

אני רק חיה פה כמה שנים טובות,זה הכל.מה לעשות בלב המפרץ?כלום.אפילו ים אין.וקניון חרא.

*זינה*

New member
זה הולך ככה

ניתן לחברי הפורום להחליט! מי שמעדיף בת"א – שיצביע:
מי שמעדיף בחיפה – שיצביע:

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo87.gif

וקאלי, אם את גרה בחיפה- אז אי אפשר לקבוע בתאריך אחר בחיפה? לי בקושי יש זמן פנוי בחופש פסח, ובכלל להגיע לת"א בשבילי זה מאמץ. עד שאני כן יכולה, חבל שזה יהיה בחיפה ולא תהיה לי דרך להגיע... מראש ביקשתי שאם נוכל לעשות מפגש בתאריך הזה, אז שיהיה בת"א...

Cally1

New member
בסדר,את לא היחידה שאין לה זמן:)

אבל אני לא אתווכח.פשוט אמרתי כבר בפורום אחר שב-17 אני לא יכולה...מה עכשיו לעשות?:)אני לא אוכל לנסוע לשני המפגשים,את יודעת...בעיונת:)

shiri_b

New member
../images/Emo87.gif

ורק לציין שיהיה גם בחיפה פשוט בתאריך אחר... את התאריך נקבע אח"כ. פשוט עכשיו נוח לרוב שב17 יהיה מפגש בת"א.

אני בעד התאריך שדפי הציעה../images/Emo13.gif

ה-17 לאפריל... אבל בעיקרון, אני יכולה החל מיום ראשון הבא, כל יום חוץ מ- 14.4, 16.4 מפגש בצפון נשמע לי אחלה:)

*זינה*

New member
גם אני בעד../images/Emo45.gif

ה – 17.4.03. ואם אפשר, אז שיהיה בת"א אם ייצא בתאריך הזה... וכאן מדברת החיפאית היחידה שבאה לכל המפגשים!!! חוץ ממיכלי, שאני לא חושבת שתהיה לה בעיה... אני צודקת?

*אין לי כוח להחליף ניק* (מיכל)

לא באתי לכל המפגשים:) לסוכות לא... :) אבל נגיד ש...:))) ועקרונית, אין לי בעייה, כמעט כל יום בפסח... לי אין ימים מרוכזים, אז ניתן לכם את הקרדיט קודם...

למעלה