הנדון: עברית בH300

lior297

New member
הנדון: עברית בH300

אז לא הבנתי 1. מה ההבדל בין הגרסאות 1.27 ל1.28 2. ובין הקוריאנית/אירופאית, עם/בלי סקינים? 3. לטיפולכם המסור אודה, אני.

weird dust

New member
כמה דברים

בעיקרון תיקון באגים (לדעתי היה משהו עם ניההול הבטריה כמו תמיד) יש גם שעון. קוראנית היא ללא הגבלת הסאוונד הצרפתית. סקינים בלי זה היופי.

lior297

New member
אז להוריד את 1.28?

הסקינים מורידים אחריות? (יבוא של ארקאדיה)

weird dust

New member
בעיקרון לא

לא ההיתי חושב על אחריות ולכן אני יגיד שזה מבטל גם אם זה לא!

weird dust

New member
תחשוב שזה מוריד

למרות שהעיברית מותרת אבל על הסקינים לא דיברו יותר מידי.

weird dust

New member
מצטער על הקטע שאני לא שמתי לב

למין. בדרך כלל אני בודק את הכרטיס האישי, עכשיו אני ככה חצי ממהר אז אני עונה ולא בודק מידי
מצטער מראש שוב.

weird dust

New member
אני התגייסתי לפני שבוע

וכבר אני מרגיש כאילו אני פזמניק וותיק. אני היחיד שנשאר בבקום יותר מיומיים אז כולם באים לשאול אותי שאלות לגבי יציאות ושאר שטויות
("פלוגה ה', יודעים מה זה קב"ן? - אחרי חצי שעה שצועקים "קצין בריאות הנפש" כולנו ידענו מה זה)

lior297

New member
אה! מזל טוב ובהצלחה!

אגב, אח שלי היה בבקום איזה שבועיים, מתוכם בבקום בפועל יומיים. כל הזמן שחררו אותו. לא התפנית לאנשהו?

weird dust

New member
אני בבדיקות רפואיות

ואני ההיתי באמת מעוניין שגם אותי ישחררו הביתה במקום לשבת 11 שעות ולבהות באוויר
אם מסתכלים הרבה שעות בשמיים, רואים משהו כמו ברחשים, וכמעט ואפשר להוריד גם על זה פרופיל (או לבקר במחלקה הסגורה של אברבנל
)

weird dust

New member
זה העידכון הרשמי?

כי אם זה העדכון הרשמי אז אין בו עברית, רק בלא רישמי. ואותו ניתן להשיג בקישורי הפורום. אני ממליץ על הקוריאני.

stardust19

New member
אין דבר כזה עדכון לא רשמי אירופאי

עדכון 1.28 H הוא היחיד שתומך בעברית, עדכונים אחרים של 1.28 , כמו אצלי למשל 1.28 , לא תומכים בעברית.אם את רוצה להוריד את העדכון הוא נמצא בטאגליינס וזהו בעצם העדכון היחיד שאני יודע עליו שהוא קיים והוא של אוהד.

למעלה