הנדסאי אדריכלות- השלמה לתואר-עזרה

טלטולי3

New member
הנדסאי אדריכלות- השלמה לתואר-עזרה

אני הולכת ללמוד הנדסאית אדריכלות ועיצוב פנים וניראה לי שבאיזה שהוא שלב אני ירצה להמשיך לתואר... מישהו יודע היכן אפשר בוודאות להמשיך את התואר?? והאם אני אצטרך לעשות מההתחלה או שזה השלמה????

טלטולי3

New member
הנדסאי אדריכלות- השלמה לתואר-עזרה2

תודה על התשובה... את גם למדת את זה?? ואת יודעת איפה אפשר להמשיך??

המתלבט5

New member
בארץ אין השלמה לתואר אדריכל

שלום! אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל גם אני מתחיל השנה לימודים במסלול הנדסאי אדריכלות ואני בימים אלה גולש הרבה בכל מיני אתרים ישראלים הקשורים לאדריכלות והבנתי מכל האנשי מקצוע שבארץ א י ן שום אפשרות להנדסאי אדריכלות להשלים לתואר אדריכל, אם את מעוניינת , כמובן את יכולה להיות אדריכלית, אבל תצטרכי ללמוד כל 5 שנים מהתחלה! יש מסלולי השלמה לתואר אדריכל רק בחו"ל והבנתי שזה עולה די יקר ועוד כל מיני דברים ( אזרחות, שפה וכו' וכו'). נ.ב. בארץ יש אפשרות להנדסאים להשלים לתואר מהנדס ( מכירים בדי הרבה קורסים ונותנים פטורים) , חוץ מהנדסאי אדריכלות.

טלטולי3

New member
בארץ אין השלמה לתואר אדריכל

איזה אכזבה......... ברצינות???? אני לא מאמינה איזה בזיון... איפה אתה הולך ללמוד הנדסאים???

4tis

New member
על מה את/ה מדבר? באיזה תואר הנדסי

יש קיצור בשנים? זה לא נכון מפני שקיצור לתואר מהנדס זה רק מתואר הנדסאי מאותו המקצוע או מאוד חופף... ואדריכלות תואר ראשון זה לא תואר שח מהנדס... ואכן אין השלמה מהנדסאי אדריכלות...

המתלבט5

New member
שאלה לירון (אם הוא עדיין ניכנס לפה)

היי! האם בודקים נוכחות בהנדסאי אדריכלות? אתה אמרת איפשהו כאן שפשוט הפסקת לבוא, האם זה כי החלטת לעזוב את המסלול בכלל או שניתן לשרוד שנה אם נוכחות לא כ"כ סדירה? האם ניתן להיעדר מהלימודים ועדיין לתפוס את החומר? נגיד, לבוא פעם בשבוע ולהעתיק חומר ממישהו או באיזה אתר אינטרנט לימודי להוריד את החומר וממנו לעשות שעורי בית והגשות למיניהן?

4tis

New member
יש ויש... לדוגמא,

אם זה קורס של בתכנון אדריכלי -כלומר שכל הסמסטר אתה מתכנן פרויקט מסוים ועובד עליו בשיעור עם המרצה -קצת קשה להעתיק לא?
יש לך מבחני מה"ט חיצוניים שלדעתי קשה מאוד לעשות מהבית , תשמע יש קורסים פה ושם שאפשר ,אבל בגדול אי אפשר ללמוד אדריכלות בשלט רחוק ,זה לא היסטוריה שאתה לומד חומר עיוני ונבחן עליו... יש מספר מקצועות כללים כמו אנגלית ,מתמטיקה,פיזיקה וכל אלה שאם אתה שולט בהם ולמדת בעבר תוכל להסתדר ,אבל המקצועות האדריכליים נטו כאמור לדעתי זה קצת בעיה, וסתם לידע כללי ,יש לך גם בבית שעות רבות של עבודה ולמידה...

למעלה