אוקי, אז ככה:
"מהו גובה שכר לימוד?" שנה א' כמעט 8400 שנה ב' כמעט 10500 שנה ג' כמעט 2500. "האם ניתן לעשות פר"ח?" אני חושב שכן... נראה לי.. למה אני עוזב את המסלול: נתחיל עם זה "קשה מדי?" בשבילי ממש ממש ממש לא זה קל בצורה מפחידה זה לא דורש שום מחשבה זה כיתה א', אבל זה לדעתי, יש אנשים שאין להם אפילו מושג בראייה מרחבית הם לא יודעים לקרוא מפה או סרטוט בסיסיים ודווקא אלה האנשים במגמה.. מצטער זה ככה... (מי שקורא את זה) אז לא לדעתי זה ההיפך מקשה. "האם הלימודים עמוסים מדי?" אז בהתאם למה שאמרתי קודם, מכיוון שלא לומדים כלום או יותר מדויק לומדים אבל לא משהו שאני הייתי לומד בשתי דקות (בלי הגזמה) מספר אז ממש אבסורד כי הלימודים הם מהבוקר בדר"כ סביבות 8 עד לפעמים 7 בערב לפעמים פחות אבל! זה רק השעות הרשמיות בסופו של דבר לפחות בשנה א' שאני הייתי (וכל זה רק ממה שאני יודע על איפה שאני למדתי) סתם חוזרים יותר מוקדם ולא תמיד יש שיעו... טוב כמו בבית ספר בקיצור אבל עדיין!! סתם בזבוז יום ו!! בזבוז של חודשים כי דווקא במקצוע הזה לומדים שנתיים וחצי אבל טוב אני לא יודע איך זה אחר כך, אה.. בעצם דיברתי עם אנשים זה אותו דבר גם אחר כך בקיצור מלא זמן על כלום.. אבל... מישהו אחר יגיד לך משהו אחר.. אבל כבר נגיע לזה. "ניתן לעבוד במקביל?" לי בסמסטר א' היה יום חופשי ואחר כך הוא הפך ללפעמים חופשי (אבל עשיתי אותו חופשי גם ככה, יותר נכון הם גרמו לזה, לא משנה, אחרי זה.. עכשיו זה היה תשובות קצרות לפי השאלות שלך אבל שאלת למה אני עוזב את המסלול, כמו שאולי הבנת אצלי זה שונה, אז בכל מקרה אני עוזב כי מרב!! שזה היה קל זה היה קשה (נסה להבין) לא היה לי כח לעשות תמשימות הקלות האלה והתחלתי לא להגיע קצת ומכייון, אה.. והנה עוד חסרון עיקרי, אין ספרים למקצוע, נכון שאמרתי קודם שלא לומדים כלום אבל בכל זאת מה שכן אז אתה יכול לפספס והקטע הוא, אוקיי, נגיד ככה, יש ספרים למה שצריך ספרים (תורת הבניה בעצם) אבל מה שלומדים זה לא מה שבספר אלא התמקדות בכל מיני דברים שלא, ואז גם לא ידעתי איזה עבודות צריך להגיש והתחיל להתבלגן הכל וכבר לא עשיתי מבחנים ועבודות ועכשיו אין לי כח לתקן את זה ... וזה גם ככה אני עושה את כל זה רק בינתיים אז אני עובר לתכנה כנראה... אבל זה אני!!!! מצטער שזה כזה מבולגן ומוזר אבל ניסיתי לדחוס את כל הבעיות במשפט קצר, אבל כמו שאמרתי (במיוחד על החלק השני) שזה רק אני! אז אם אתה אוהב אדריכלות ורוצה שתהיה לך דיפלומת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים כדי שתוכל רשמית לחתום על מבנים פשוטים אז כדאי לך כנראה, ובסופו של דבר זאת מגמה די ביתית ואנשים שונים ובלה בלה בלה... טוב לא חשוב אין לי כח. מה שאני לא אגיד אני לא אצליח להסביר בקצרה כל כך הרבה שטויות.... טוב סליחה, אני חייב לך סיכום, אה.. זתאמרת שוב, אם אתה רוצה להיות הנדסאי אדריכלות אז כן! אה.. שאלת אם יש עתיד בזה, ממה שאני יודע זה ככה, התואר רשמית נותן לך כמו שאמרתי רשיון לחתום על מבנים פשוטים (11.5 מ'), זה אומר שאתה יכול לתכנן מבנים ולחתום עליהם, בפועל הנדסאים לא מתכננים מבנים אלא הולכים לעבוד בתור סרטטים וכאלה במשרדי אדריכלים, אבל זה בפועל זה לא אומר שאתה לא יכול לתכנן מבנים, אבל (עכשיו שנרגעתי אני אגיד לך רק עוד ש) בעצם כל אחד יכול לתכנן מבנים וכל מה שחסר לו מבחינת החוק זה מישהו שיחתום לו על התוכניות. איזה מצב אבסורדי...