הנדסאי אלק' מנוסה בעל ניסיון HiTech

הנדסאי אלק' מנוסה בעל ניסיון HiTech

שלום לכולם, רציתי לדעת (מכאלו בעלי ניסיון בהיי טק) באיזה תוכנות משתמשים כיום ובאיזה ציוד משתמשים כדי לבצע ATE ( בדיקות אוטומטיות ). אגב אני מדבר על שני תחומים תחום ה SEMI ותחום ה TELECOM. בתודה מראש,

אני מבין שאין כאן הרבה הנדסאים

חשבתי שבפורום הזה יש שאלות קצת יותר מ"איך זה להיות הנדסאי" או "איפה אני יכול למצוא DATASHEET" חשבתי שבפורום הזה ישנם הנדסאים מנוסים בתעשיה (כמוני) ולא רק סטודנטים שמפחדים בוחן ופרוייקטים. כמובן בלי להעליב אף אחד אבל, חבל אני מאוכזב.

רותם ™

New member
הפורום הזה מאוד חדש...

אתה מוזמן להעלות הצעות כיצד למשוך לכאן את אלה שעברו את שלב הלימודים

אולי זה יתן לך רעיונות.

רותם שלום, אין לי רעיון ספציפי איך לשפר את הפופולריות של הפורום אבל אני אספר לך איך אני הכרתי אותו ( ואני חושב שאם למישהו יש סיפור אחר אז רצוי שיגיב להודעה הזאת ). חיפשתי פורום של הנדסאים בעלי ניסיון בהיי טק ( בייחוד בתחום הפיתוח ) בגלל שאני באופן קבוע כמעט נדרש לתכנן מערכות בדיקה מספר כרטיסים ( כמובן שאחד משלים את השני ) שבתדירות די גבוה עוברים גירסה. בגלל שאני מכיר את האתר של תפוז ( ועוד כמה פורטלים די פופולרים ) התחלתי לחפש בפורטלים, אבל אחרי מספר ימים של חיפושים מצאתי רק את הפורום הזה ועוד מספר פורמים בגוגל. בקיצור הדרך הטובה ביותר לפי דעתי היא לפרסם את הפורום במספר מנועי חיפוש. בהצלחה,

EmbeddedGuy

New member
עוד רעיונות לפרסום..

להדפיס דף במדפסת שכתוב עליו משהו בסיסי כמו: בדרך להיות הנדסאי? בוא לפגוש הנדסאים אחרים, לדבר, להתייעץ ולשאול שאלות בפורום "הנדסאים" ב"תפוז". [כתובת הפורום]. את הדף הזה אפשר לתלות על לוח-המודעות הכללי במכללה, זה בטח יביא אנשים. הייתי עושה את זה בעצמי בסבבה, אבל כבר סיימתי ללמוד מזמן ואני לא מגיע למכללה, אז צריך שיעשה את זה מישהו שעדיין לומד. כמו-כן, רעיון לרותם: אם אתה נוהג להשתתף גם בפורומים אחרים, אז צרף להודעות שלך חתימה שכתוב בה "מנהל פורום הנדסאים (1359) בתפוז" או משהו כזה, גם זה יכול לגרום לאנשים להגיע לפה אם יש להם שאלה שקשורה בהנדסאים.. אגב, אני הגעתי לכאן דרך הודעה של מערכת "תפוז" שבה הייתה סקירה של פורומים חדשים ובינהם היה גם הפורום הזה.. הפרסום עובד

NeuZen

New member
מסכים איתכם, ואולי בכל זאת.

אולי בכל זאת לפרסם את האת האתר כפי שמציע EmbeddedGuy (חברי למקצוע) זאת דרך טובה ותביא פרסום רב לפורום בקרב הנדסאים רבים אך פרסום במכללות לא תביא את הצטרפותם של הנדסאים בעלי ניסיון בחברות כפי שהוא התכוון מבראשית. אולי פרסום מודעות בחברות גדולות ( כגון INTEL ן MOTOROLA ) ז"א הרחבי החברה תביא לפורום הזה יודע הנדסאים בעלי ניסיון מעשי.

d70

Well-known member
ATE משתמשים באותם צב"דים שמשתמשים בשביל למדוד את מה שצריך למדוד בכרטיס.. ספקטרום אנלייזר ל-RF ,סמאט-ביט לאתרנט וכו' כולם נשלטים ע"י מחשב שאוגר את התוצאות ונותן PASS או FAIL... בד"כ את התוכנה כותבים צוות שמפתחים ATE בחברה,יש חברות שמוציאות את העבודה לקבלן משנה.

למעלה