הנדסאי בניין לעבודהקטנטונת

mellory6

New member
הנדסאי בניין לעבודהקטנטונת

שלום אני רוצה לבנות חנייה כלומר כל העבודה היא לשבור גדר ולפזר אבקת אספלט בעיריה אמרו לי שאני צריכה לקחת הנדסאי בנייין כדי שיציג תוכנית היכן מוצאים כדי שזה לא יעלה הרבה תודה

fireman

New member
ספר טלפונים\דפי זהב

התמחור יהיה בהתאם לסוג העבודה....היות ומדובר בשינוי קטן בתוכנית קיימת אני מאמין שהמחיר יהיה בהתאם.

mellory6

New member
בדפי זהב אין

שלום ותודה על התשובה בדפי זהב אין לכן פניתי לכאן

fireman

New member
מצחיק שאת כותבת שאין כשמולי

פתוח אתר דפי זהב ובו 588 מהנדסי\הנדסאי בניין רשומים. אני בכל אופן לא אמליץ מתוך דפי זהב כי אני לא מכיר אף לא אחד מהרשומים שם. אבל כולם צריכים להתחיל למצוא אנשי מקצוע מאיפשהו... גם אני הגעתי לאנשי מקצוע דרך דפי זהב ובכל המקרים הייתי מרוצה מאוד. בכל מקרה באתר דפי זהב כתבי "מהנדסים" זה יפתח לך תת קטגוריה (בניה וקונסטרוקציות) זה מה שאת צריכה. בהצלחה.

fireman

New member
אני יודע...

אבל לא אני החלטתי איך לסווג את זה בדפי זהב. לעבודה הזו מספיק סטודנט שנה א להנדסה אם אתה שואל אותי אבל חוקית זה בלתי אפשרי

mol3

New member
טיפה סדר במונחים וביחוד המקצוע

אני רואה שיש כאן טיפה בילבול, אז ברשותכם אעשה טיפה סדר. אתחיל דווקא מלמטה למעלה. האמור מתייחס לחוקים ותקנות שהם די חדשים (משלוש השנים האחרונות). הנדסאי בניין (רגיל) - סיים שנתיים לימודי הנדסאי בניין (לימודי יום) או ארבע שנים (לימודי ערב) במגמת "ניהול הבנייה" - הנדסאי זה איננו ראשי לתכנן שום קונסטרוקציה !!!!!! הוא איננו קונסטרוקטור. הוא יכול להיות רק מפקח בנייה. הנדסאי בניין קונסטרוקטור - ביצע חצי שנה נוספת של לימודים במגמת "תכנון מבנים" - רשאי לתכנן קונסטרוקציה של מבנה "פשוט", היינו מבנה עד לגובה 4 קומות (12 מ') עם מפתחים מקסימאליים (בין קורות או עמודים) של 6 מ'. למעשה רוב בתי המגורים בארץ נופלים לקטגוריה זו. כמו כן, מותר לתכנן מבנה מסחרי חד קומתי בגובה מסויים או דו קומתי עם הגבלות אחרות. מהנדס (רגיל) - סיים את לימודיו אך לא צבר שלוש שנות ניסיון בתכנון קונסטרוקציות - יכול לתכנן קונסטרוקציות בידיוק כמו הנדסאי בניין (12 מ' גובה מפתחים 6 מ'). מהנדס רשוי (מהנדס קונסטרוקצייה) - לאחר לימודיו נרשם בפנקס המהנדסי במדור "תכנון מבנים" וצבר שלוש שנות ניסיון בתכנון קונסטרוקציות - מקבל רישיון לתכנון ללא כל הגבלה. כוונת החוק לעתיד, ליצור לגבי מהנדסי קונסטרוקציה תתי התמחויות לגודמה, גורדי שחקים, גשרים וכד'. ----------------------------------------- ולכן היחידים שמורשים לחתום על הגדר שלמעלה הם; הנדסאי קונסטרוקטור, מהנדס אזרחי, מהנדס רשוי (קונסטרוקטור). אז לא לפנות לכל הנדסאי, כי אם רק לאלו שיש להם רישיון בתכנון. לגבי הנדסאים מהעבר (אלו שלמדו לפני שהיתה חלוקה) - יש להם היום רישיון לתכנן, רק אם עסקו בכך בעבר (עד החוק החדש).

למעלה