הנדסאי מזון

diony

New member
הנדסאי מזון

אהלן,מישו לומד פה? או יכול להאיר את עיניי? סאלוט.

diony

New member
המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה

מישהו לומד שם? שמע על המכללה? תודה וחג שמייח.

רותם ™

New member
אני לומד שם...

אבל אני בתעשייה וניהול. מקום נחמד סה"כ. מה אתה רוצה לשאול עליו אולי אני אוכל לעזור...

diony

New member
אהלן

על החוג ל"מדעי מזון",מה רמתו? האם סטודנטים מבסוטים שם? ובכלל כל מידע כללי יתקבל בברכה. תודה ושבת שלום : )

diony

New member
אז זהו שגם הם לא יודעים כ"כ

שיש להם תחום כזה שם...למרות שיש מגמה כזאת בביוטכנולוגיה...באתר ובפון כבר ניסתי רציתי לקבל התרשמות מסטודנטים שלומדים שם,אני מהדרום לכן קצת קשה לי להגיע לברר. תודה גייבר.

max19921

New member
אורט ברואדה

היי אני לומד באורט ברואדה במגמת חשמל שנה שלישית גם אני הגעתי מהדרום ללמוד פה המכללה מאוד יפה ומטופחת יש מעונות בתוך המכללה הם נחמדים וחיי החברה מאוד פעילים (מאחר ואתה מאיזור הדרום תקבל אוטומתית מעונות) לגבי הלימודים הלימודים לא קלים בכלל, המכללה דורשת רמה גבוהה ומי שלא עומד בה נושר, במגמה שלי התחלנו 100 אנשים ובשנה שלישית אנחנו 38 איש. שתי מחלקות הדגל של המכללה הם הנדסת חשמל וביוטכנולוגיה. ביוטכנולוגיה בברואדה נחשבת לאחת המגמות החזקות בארץ הייתי ממליץ לך לבוא ללמוד פה רק עם באמת אתה רוצה להשקיעה (תוכל ללמוד במכללות אחרות להשקיעה הרבה פחות ולקבל ציונים הרבה יותר גבוהים) ודבר נוסף עם אתה מתכנן לעבוד בסיום הלימודים בדרום תבדוק עם המקומות שבהם תרצה לעבוד מכירים את אורט ברודה מאחר והם פחות מוכרים בדרום בהצלחה גרשון

diony

New member
גרשון המון תודה על התשובה המפורטת

ובהצלחה!

למעלה