הנדסה ביו רפואית

stam 4

New member
הנדסה ביו רפואית

חשבתי על הנדסה ביו רפואית. הבעיה שאני לא ממש יודעת אם יש עבודה עם זה. אני מאוד אשמח אם יש מישהו שיודע על זה משהו, ואולי איפה כדי ללמוד על זה.. תודה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
הנדסה ביו-רפואית

הנדסה ביו רפואית משלבת את תחום ההנדסה, המדעים מדויקים, הרפואה, הפיזיולוגיה ומדעי החיים – ועוסקת בפיתוח כלים הנדסיים, שיטות אנליטיות ומודלים פיזיולוגיים למטרות אבחון, טיפול, תמיכה בחיים והבנת תהליכים הקשורים לגוף החי, תוך ניצולם של אלה לפתרון בעיות רפואיות וביולוגיות. זהו תחום חדש וצעיר שמתפתח בקצב מהיר וישנה דרישה הולכת ומתגברת למומחים שיעזרו לפיתוח מכשירים רפואיים חדשנים לתועלת האנושות כך שהביקוש לעבודה ילך ויגבר. אפשר ללמוד הנדסה ביו-רפואית במכללה האקדמית ספיר, באונ' בן-גוריון, באונ' תל-אביב וכמובן בטכניון.

דיקלה39

New member
הנדסה ביטכנולוגית

אותי מעניין איזה סוג של בן אדם צריך להיות מהנדס ביטכנולוג , האם עובדים בסביבה של מעבדה? עם צוות אנשים או לבד ? בטח צריך להיות יצירתי? וכן הלאה ,, גם רציתי לדעת תשובות לשאלות דומות בנוגע להנדסת מחשבים. אני למודת נסיון מקרובת משפחה שלמדה משפטים וסיימה בהצטייינות , אבל בעבודה היא גילתה שהיא רגישה מידי וזה לא בשבילה ועכשיו היא מחפשת עבודה ... אז אני אשמח לתשובות שיעזרו לי ולכשכמותי.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
מהנדס ביוטכנולוגיה

מהנדס ביוטכנולוגיה בדרך כלל עובד במעבדה כשהוא חלק מצוות אם כי יש אפשרויות עבודה אחרות בתחום. כל תחום עבודה דורש מהאדם שעובד תכונות מסוימות שיכולות לעזור לו להצליח בעבודה שהוא עושה. מהנדס תוכנה טוב הוא אחד שמסוגל לשבת שעות רבות ולתכנת ביצירתיות. אדם שהולך לכיוון המשפט יכול להיות רגיש אבל לא יותר מידי כך שהרגישות הזו תפריע לו למהלך העבודה (אם כי אפשר לתעל את הרגישות לכיוונים הרלוונטים גם בתחום המשפט). השיקול האישיותי נכנס באופן די חזק להחלטה בבחירת המקצוע הנכון.

דיקלה39

New member
תודה למעשה ..

למעשה אתה מחזק את החששות שלי , לכן נא עזרתך- אפה ניתן ללמוד על הכישורים הנדרשים ממקצוע הנדסת מחשבים עוד בטרם הולכים ללמוד?

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
הדבר הכי טוב הוא לשאול כאלו שעוסקים בכך

הנדסת מחשבים היא תחום מגוון. לא כל מהנדס מחשבים מוצא את עצמו יושב מול מחשב ומתכנת. את צריכה לשקול אם עצמך כמה את אוהבת מחשבים, כמה מתאימה לך עבודה מול מחשב לאורך שעות רבות של היום ועוד.

למעלה