הנדסה- טעות ?

• פותח הנושא Dman
  • פורסם בתאריך

Dman

New member
הנדסה- טעות ?

אם רשמתי הנדסה קרבית במקום ראשון במנילה האם זו טעות גדולה? מישהו יודע פרטים על החיל הזה?

barakas

New member
well...

טעות זה לא כי העבודה של החיל הזה מאוד חשובה ומישהו צריך לעשות אותה...אבל אם מה שאתה מחפש זה להיות חירניק מורעל עם כל הקטעים של התהילה והכבוד שם לא תמצא את זה כל כך...גם התנאים והאנשים לפעמים לא משהו

orit-f

New member
עבודה קשה!

חבר שלי משרת בחיל הנדסה קרבית. הוא אשכרה קורע את התחת!!! הם עובדים כל כך קשה שם והיציאות על הפנים! אני בקושי רואה אותו. אבל הוא גאה ומרגיש שהוא תורם גם אם לא מעריכים את זה תמיד!!! וגם אני גאה בו.....

טל עדתו

New member
תנו לי להבין משהו אחד ויחיד

שמתי לב לתופעה רחבה פה בפורום ובכלל בחיים... הדבר היחיד שמזיז לכם בבחירה ביחידה בה תשרתו זה מובחרות? כבוד??? זהו??? לעזאזל ... גם הנח``ל בדיוק כמו שאר החי``רניקים טוחן כמוהם ומגן על המדינה...אבל אין לו כבוד ובגלל זה לא בוחרים בו בעדיפות 1 להנדסה קרבית יש הרבה עבודה קשה - הם צריכים במקרה מלחמה להיות ממש מקדימה ולנקות את השטח ממוקשים וכ`ו מה שאומר שהן גן צריכין להיות ברמת רובאי גבוהה - הם חי``רניקים לכל דבר וגם מתמחים ספציפית במוקשים וחבלה...וגם להם אין כבוד...והם לא מובחרת... אלוהים יודע למה... צאו מיזה!!! אל תשאלו - גולני עדיף או גבעתי? אבל גבעתי מלאה רוסים - ציטוט של אחת ההודעת פה בפורום זה לא יפה בכלל! כל העינין הזה די מגעיל אותי! אני הולכת להיות שנתיים וחצי לומת הנדסה קרבית והולכים לטחון לי את הצורה מכל כיון, אבל משום מה אני לא אקבל את הכבוד המגיע לי כי אני בהנדסה קרבית!!! אני חושבת שצריל לכבד ולהוקיר ולאהוב את כל החיילים בקרבי - וזה לא משנה אם זה מג``ב או שיטת, אז מה אם השיטת מובחרת ומג``ב לא? מג``ב לא עושים פחות מהם!!! הם בטחים טוחנים וחוטפים אבנין מהערבים!!! טל.

למעלה