הנדסת חומרים והנדסה מכאנית

sebastian85

New member
הנדסת חומרים והנדסה מכאנית

היי בן חורין, זאת שוב אני - עדן! (נרשמת עוד יומיים... :) ) רציתי לשאול על שני המקצועות הללו - האם הם נחשבים לפרקטיים ואפשר אחרי תואר ראשון למצוא עבודה? בנוסף רציתי לציין שאני בחורה חסרת חוש טכני...(מה לעשות .. זאת אני) ורציתי לדעת האם הנתון הזה גורם לך להמליץ לי לחשוב בשנית על אחד משני המקצועות הללו... תודה רבה רבה רבה!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
בקשר לשאלות ששאלת

א ) שיהיה בהצלחה ב) שני המקצועות מבוקשים. ג) אני לא יודע למה את מתכוונת בעניין חוסר חוש טכני. המקצועות שבחרת הם מקצועות טכניים.

sebastian85

New member
אני חייבת לודא שוב (סליחה על ההצקות זה הלחץ)

א. תודה! ב. מבוקשים זה אומר שאפשר לעבוד בהם כבר אחרי תואר ראשון ושיש ביקוש סביר לעבודה? ג. ובכן אתה יודע.. בחורה טיפוסית... לא ממש טובה עם כל מה שקשור לרכב... לתקלות בבית... וכדומה... (אבל אולי זה נרכש...) נ.ב: יש לי אופציה נוספת והיא הנדסת תעשייה וניהול - אז אני אשאל גם עליה אם מספיק תואר ראשון ויש ביקוש לתפקידים. ומה נראה לך יותר מתאים לבנות (כאלו שיותר מעדיפות להתעסק עם ציפורניים מאשר עם מכשירי אלקטרוניקה אבל יש שכל על הכתפיים) ממש ממש תודה!!! אתה אדם טוב !!! (-:

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

מבוקשים יחסית זה נכון להרגע, הביקוש בעוד כמה שנים תלוי בכמה סטודנטים ישתחררו. בתחומי ההנדסה הטכנית את זקוקה ליותר יכולת תיאורטית מאשר טכנית. את צריכה לאהוב מדעים מדויקים.

למעלה