הנדפקים העיקריים..והם..

אשkלוני

New member
הנדפקים העיקריים..והם..

שאול מופז.כנראה לא יהיה שר בטחון.דיכטר.רייכמן.שכנראה לא יהיה שר חינוך.שכחתי עוד מישו?

bhnadav

New member
הייתי דווקא אומר,

שזו בעייה של מי שלא בחר בהם. סקר של מכון גיאוקרטוגרפיה - על מי אתה סומך כשר הביטחון? 54% שאול מופז - כש-23% לא סומכים. 40% אבי דיכטר - כש-19% לא סומכים. 17% עמיר פרץ - כש-59% לא סומכים. רוב בציבור הישראלי אינו סומך על עמיר פרץ כשר ביטחון! היחידים שמקבלים מדד חיובי הם שאול מופז ואבי דיכטר, כשלא מדוברים באחוזים שמגיעים רק מתומכי קדימה אלא מתומכי כל המפלגות! אז אנשים, הסיקו בעצמכם את המסקנות.

mean girl 16

New member
אין כמו לשמוע שנשיא איראן העשיר

אורניום, ולהתנחם בעובדה שעמיר פרץ הוא שר הביטחון הבא.

toxic2004

New member
וואלה?

ומה בדיוק הולכים לעשות בעניין מופז או דיכטר? לפתוח מלחמה?

bhnadav

New member
לנהוג במדיניות נכונה,

בעזרת ניסיון מקצועי בביטחון, ידע באסטרטגיות השונות, הבחנה נכונה באמצעים השונים שצה"ל מסוגל לנקוט בהם תוך ידע נרחב בתורת הלחימה של צה"ל, ניסיון ביחסים עם מדינות העולם השונות בתחום הביטחון. איך אפשר בכלל להשוות בין אדם שזה עתה נכנס לתפקיד, בלי שום כלום ידע בנושא, לבין אנשים שכל חייהם מתעסקים בנושא, מודעים לכל האמצעים ולכל התרחישים האפשריים וכיצד אפשר וצריך לפעול בכל אחד מהם בעזרת הניסיון שהם רכשו. האמירה שהיו לצה"ל שרי ביטחון אזרחיים איננה נכונה, אם באמת נלך ונבדוק את הרקע של כל אחד מהאישים שכיהנו בתפקיד. אלה בוודאי לא אנשים שצנחו סתם כך לתחום.

toxic2004

New member
דרך אגב,

אל תקחי את דבריי לא נכון, אני לא תומך בפרץ למשרת שר ביטחון, ההפך יהיה מצחיק לראות אותו בתפקיד הזה.

toxic2004

New member
דרך אגב,

אל תקחי את דבריי לא נכון, אני לא תומך בפרץ למשרת שר ביטחון, ההפך יהיה מצחיק לראות אותו בתפקיד הזה.

bhnadav

New member
זה קשור אחד בשני,

אבל לא נמהר להסיק מסקנות לגבי התוצאות הסופיות של המו"מ. אולי נראה הפתעות.

טלמ

New member
אני מקווה

אם הבטחון פנים ישאר בקדימה אז מופז בטח ימונה לתפקיד ודיכטר יהיה שר בלי תיק במשרד הביטחון כדי לאזן קצת את פרץ

mean girl 16

New member
למה?

מה הטעם להחליף בין מופז לדיכטר? קשה לי להאמין. מקרה הפוך שדיכטר הוא השר לביטחון פנים ומופז הוא שר בלי תיק במשרד הביטחון, כבר יותר יתכן לטעמי.

שניהם לא ייתכנו, מכיוון שאם פרץ

יהיה שר בטחון הוא לא יסכים לשר נוסף במשרדו מקדימה. הוא יעדיף שר ממפלגתו שלו. אחרת המשמעות היא שתיק הבטחון מתחלק בין המפלגות, ומעניין כיצד יגיבו בקדימה לדרישה מקבילה (וצודקת במקרה הזה) מצד העבודה לשר נוסף באוצר שיבוא ממפלגת העבודה (כדי "לאזן קצת" את השר מקדימה)...

למעלה