הנהלת הפורום מכריזה:

Dia Leoghann

New member
הנהלת הפורום מכריזה: ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הפגאטרון
הריני מתכבד להכריז בזאת על פתיחת תחרויות הפגאטרון!! בפגאטרון יתחרו חברי הפורום והקהילה (וגם סתם אנשים שיחליטו להצטרף) על ליבם ודעתם של חברי הפורום האחרים. התחרויות יהיו ב-3 קטגוריות משנה, ותחרות מרכזית אחת. קטגוריות המשנה הן כתיבת סיפור, כתיבת שיר וכתיבת מאמר. הנושא של השיר, הסיפור והמאמר חייבים כמובן להיות בזיקה אל הפגאניות. התחרות המרכזית תהיה כתיבת פואמה מרובת פרקים, סיפור או מאמר בנושא הפגאניות הארץ ישראלית (עכשווית או קדומה). במשך כל אחד משלושת השבועות הקרובים ניתן יהיה לשלוח יצירות המתחרות באחת מקטגוריות המשנה אל מנהל הפורום באמצעות מסרים אישיים או דואר אלקטרוני בלבד (אין לפרסם את היצירות בפורום אלא לשולחם למנהל הפורום!!!). בסוף כל שבוע יפורסמו היצירות המתחרות ותערך הצבעה באמצעות מערכת הסקרים של הפורום ובכל יום ראשון יוכרזו הזוכים. בשבוע הראשון תערך תחרות "שירים עד כאן" בה יתחרו משוררינו על ליבנו. בשבוע השני תערך תחרות בקטגורית "סיפורים סביב המדורה" בה יתחרו הסופרים ומספרי הסיפורים על הצתת דמיונינו, ובשבוע השלישי תערך תחרות "מכל מלמדי השכלתי" בה יתחרו האינטלקטואלים ובעלי הדעה בכתיבת מאמרים מרתקים! התחרות המרכזית נפתחת כבר בשבוע הראשון וניתן יהיה לשלוח את היצירות המתחרות בה במשך כל ארבעת השבועות הקרובים. בסופו של השבוע הרביעי והאחרון של הפגאטרון יוצגו יצירות התחרות המרכזית ותערך ההצבעה הסופית. שימו
!!! התחרויות נושאות פרסים: בכל אחת מקטגוריות המשנה המדורגים במקום הראשון והשני יזכו בתליונים קלטיים מהודרים! הזוכה במקום הראשון בתחרות המרכזית יזכה בערכת רונות סקנדינביות עשויות בעבודת יד על חלוקי חוף לבנבנים, בתוספת אריזת עץ מהודרת הכוללת גם אבני קריסטל לשמירה על הרונות!!! בנוסף לכך, כל היצירות שישלחו לתחרויות הפגאטרון יפורסמו כלאחר כבוד באתר הקהילה www.israpagan.com.!!! לפניכם לוח התאריכים של הפגאטרון: בקטגוריות המשנה "שירים עד כאן" -
תאריכים לשליחת השירים המתחרים למנהל הפורום: מיום ראשון 11 באפריל ועד יום חמישי ה-15 באפריל.
תאריכי ההצבעה לקטגורית "שירים עד כאן": יום שישי ה-16 לאפריל עד יום ראשון 18 לאפריל בשעה 20:00 בערב. עקב יום השואה יוכרזו הזוכים רק ביום שני ה-19 באפריל. בקטגורית המשנה "סיפורים סביב המדורה" -
תאריכים לשליחת הסיפורים המתחרים: מיום רשאון 18 באפריל עד יום חמישי 23 באפריל.
תאריכי ההצבעה לקטגורית "סיפורים סביב המדורה": יום חמישי ה-23 באפריל עד יום ראשון ה-25 באפריל בשעה 20:00 בערב. עקב יום הזיכרון לחללי צהל, יוכרזו הזוכים רק ביום שני ה-26 באפריל. בקטגורית "מכל מלמדי השכלתי" -
תאריכים לשליחת מאמרים לתחרות: מיום ראשון 25 באפריל ועד יום חמישי 29 באפריל.
תאריכי ההצבעה לקטגורית "מכל מלמדי השכלתי": מיום חמישי 29 באפריל ועד יום ראשון 2 במאי בשעה 20:00 בערב. יצירות התחרות המרכזית:
את היצירות ניתן לשלוח החל מתאריך 11 באפריל (יום ראשון הקרוב) ועד יום שבת ה-1 במאי. הצגת היצירות בפורום תערך בין יום ראשון ה-2 במאי ויום חמישי ה-6 במאי.
ההצבעה בתחרות המרכזית תערך מיום חמישי ה-6 במאי ועד יום ראשון ה-9 במאי ב-20:00 בערב. לשאלות ובקשות ניתן לפנות אלי במסרים אישיים, דואר אלקטרוני ([email protected]) או בהמשך השרשור הזה. בהצלחה לכל המתחרים!!!

Nizzan Cohen

New member
אני אוהב אותך !

תעשה לי הממממממ..... תחרות !
. רעיון ניפלאה
.

מיכל328

New member
שאלה...

קודם כל - זה רעיון מצויין! דבר שני, אני משערת שכל המאמרים/סיפורים/שירים צריכים להיות כתובים בעברית ולהיות בנושא פאגאניזם..... נכון?

P o M i K i

New member
אחלה רעיון

ואי אפשר לכתוב שיר בשביל התחרות המרכזית? טוב, מכיון שאין יותר מידי זמן כניראה שצריך להוציא את העפרונות:) ושוב, אחלה רעיון:)

Dia Leoghann

New member
כמובן שאפשר

מכיוון שזו התחרות המרכזית, עדיף שהשיר יהיה מעין סאגה או משהו ארוך, או אולי מחרוזת של כמה שירים - כמו למשל 8 שירים שכל אחד מדבר על חג אחר, או 4 שירים שכל אחד על עונה אחרת.

CoNDuReR

New member
אני בשמירה אז

למרות שאני בצבא ואני לא יכול ממש להשתתף רציתי רק לומר שממש אהבתי את הרעיון, אני עכשיו שולח מהפלא את התגובה, אני שמח שיש לי משהו יפה לקרוא בשמירות :) תודה להנהלת הפורום..

Justin Angel

New member
חן חן!

בהחלט יוזמה מבורכת ואני מתכנן להשתתף בכל קטגוריה וקטגוריה שזמני הפנוי יתיר! אחרוז חרוזים מהממים, אספר סיפורים מרתקים ואכין תה שכמותו לא נראה מעולם! אגב, שאלה, מה פירוש השם "פגאטרון"? המונח לא מוכר לי. בהצלחה לכולנו, למנהל הפורום, בעיקר לי וליצור הירוק הזה שיושב ליד הדלת!

למעלה