הנהלת הפורומים - אתם סתומים שזה עצובבבב

שמנתולה

New member
הנהלת הפורומים - אתם סתומים שזה עצובבבב

הוצאתם את המנהלת כי "היא לא פותחת מספיק הודעות חדשות",
ומה האלטרנטיבה שהבאתם?
עכשו אתם "מנהלים" את הפורום וכמובן לא עומדים בסטנדרט שהצבתם בעצמכם...
עדיף לדעתכם פורום לא מנוהל כלל על פורום שמנוהל "לא טוב" (עאלק לא טוב ממתי כמות מעידה על איכות?!)
אז לא היה עדיף להשאיר את המנהלת הקודמת שלפחות קשורה לנושא הפורום ומשתתפת בו?

בחיי שאני לא מצליחה להבין איך נותנים לילדים קטנים תאבי כבוד לנהל את הפלטפורמה הזאת, אתם פשוט מגוחכים

כנראה שמישהו נהנה מלוח מודעות

ובמיוחד מזה שאף אחד לא משרשר את ההודעות של הנהלת הפורומים, אז הן יכולות לתפוס בכיף חמישית מהשטח בעמוד הפורום.

שבליבי

New member
מנהלי האשכול ממלאים הנחיות כמו רובוטים

אין גמישות בניהול
אין ראייה של התמונה הגדולה.
מבחינתם, זה הכל או לא כלום,ולא נורא אם ימות הפורום, העיקר שהם עמדו על הפרינציפים שלהם.
זה בא מתוך תרבות ניהול של ראש קטן,
או תרבות ניהול של אירגון גדול שלמנהליו לא ממש אכפת ממה שקורה בו אלא רק איך הם יראו בדוחות הניהול הסטטיסטיים.
להנהלה כנראה יש דוחות הסופרים כמה כל מנהל כותב ועל זה נשפטת עבודת מנהל האשכול.
(הפורום פחות רלוונטי בדוחות ולכן מנהלי האשכול פחות מתעניינים בגורלו)
כל מה שבסמכות המנהלים הזוטרים לעשות , זה להעיר למנהל שלא עומד בקריטריונים ואז לפטר אותו
כל השאר לא מעניין אותם.

כשאמא של פינוקי ואני ניהלנו את הפורום,
אמרנו להם שלקחנו את ניהול הפורום ביחד, כדי שביחד נבצע את הניהול הכי טוב שאנחנו יכולות
כתבנו הודעות לא מעטות והרמנו שני מפגשי פורום למשפחות הומולסביות.
זה לא הספיק להם
מבחינתם,
כל אחת מאיתנו בנפרד הייתה צריכה למלא מכסה של לפחות שתי הודעות ביום, וזה היה הקריטריון היחיד הרלוונטי מבחינתם לניהול פורום.
בכל מקרה, למרות שרצינו להישאר, נאלצנו לעזוב.

אגב זה מעניין איך אנשים נתקעים על דוחות כשיטת ניהול

פשוט צריך שאדם אחד יקבל את הניהול באופן גלוי

אבל שמאחורי אותו הניק יעמדו 3-4 אנשים, כך שלא תהיה בעייה של מספר הודעות ליום. מוכנה להיות אחד מאותם אנשים
.

שבליבי

New member
רעיון יפה, אבל...

תפוז לא יכולים לאפשר למישהו שהם לא מכירים, נגישות לכלי הניהול במערכת, ולתכנים פנימיים (פורומים פנימיים וכו'), לכן הם מראיינים את המנהלים הפוטנציאליים לוודא אמינות, ואח"כ מחתימים על התחייבות לא להעביר שם/ניק וסיסמה.
כך שללא תיאום אתם והסכמה של תפוז אי אפשר לעשות את התרגיל שהצעת

שבליבי

New member

מוח קרימינלי...

אני מבינה שהתבדחת

ובכל זאת, ליתר בטחון, אם מישהו לא הבין את ההומור, מבקשת לומר,
הפרת הסכם, ובמיוחד אם זה נעשה בידיעה מראש שזה מה שהולכים לעשות, זה דבר מאד בעייתי, זה עלול אפילו להיחשב כהונאה.

מלבד זה שאני חושבת שזה לא ראוי, לא הייתי מסתכנת בעבירה כזו ולא הייתי ממליצה לאף אחד אחר לעשות את זה.

אבא גאה

New member
ההסבר היחידי שנראה לי הגיוני

הוא זה שהם קיבלו הוראה לסגור פורומים מסויימים ובמקום להתמודד עם הביקורת של סגירתם הם בחרו להעביר את זה בשקט ולתת להם לגווע עד שלא ישימו לב שהפורום נעלם.....

למעלה