הנהלת הפורומים נחשפת היום ב-

הנהלת הפורומים נחשפת היום ב-../images/Emo43.gif

תושבי רעננה - להתפקד
הפעם, בפורום המוקדש לפנינת השרון, נארח את ראש העיר - מר נחום חופרי
זו ההזדמנות שלכם לדבר עם האישיות הכי בכירה בעיר בקשר לכל הנושאים המטרידים אתכם - גנים ובתי ספר בעיר, גינות ציבוריות, דרכים וכבישים, נקיון העיר ועוד - ראש העיר יגיע לענות על שאלותיכם היום ב-18:00
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1789&MessageId=158570704
מי את, הנהלת הפורומים
לכבוד יום ההולדת ה-15 של תפוז פורום מומלצים מארח את צוות הנהלת הפורומים לשעה חושפנית במיוחד. תמיד תהיתם מי עומד מאחורי הכינוי "הנהלת הפורומים"? כמה תפוזים אוכלים שם ביום?
היום ב-15:00 ייחשפו (כמעט) כל הסודות - ואתם מוזמנים לשאול את הנהלתה הכל
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=22&MessageId=158571773
יש גבול לכל תעלול כולם מוזמנים להשתתף באירוח מעניין בנושא
הדרך הנכונה להצבת גבולות לילדים
- איך נתמודד עם חדר מבולגן וילד שממאן לסדרו? איך אוכפים את עניין שעת השינה? איך נגרום לילד לאכול בלי לריב איתו? על שאלות אלו ועוד תגיע לענות דורית סיון, מנחת הורים בכירה במכון אדלר, ב-יום חמישי הקרוב. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=158594840

adii1201

New member
מארק צ'רי: אין סרט לדספרט

http://www.tvwood.com/2012/01/desperate-housewives-no-movie-says-marc-cherry/ אני חושבת שהוא אידיוט. הוא לא מיצה כלום, ויהיה ממש נחמד לראות את הנשים על המסך הגדול. הוא עושה טעות לדעתי. מצד שני, הוא גם אמר שעונה 7 תהיה האחרונה ושהוא לעולם לא יפריד את לינט וטום and look where we are.....

james p

New member
הוא באמת הבטיח שהוא לא יפריד את לינטום???

ואני קצת בהלם ממך. את לא תמיד אמרת שחבל שהסדרה לא הסתיימה בעונה 7 ושהיא נמרחת יותר מדי ופתאום עכשיו את כן רוצה סרט? לדעתי סרט יכול להיות ענק ממש אבל רק אם באמת יקחו איזה תסריט ממש אבל ממש טוב. תסריט קולנועי ולא טלוויזיוני. שזה לא ירגיש כמו איזה פינאלה כפול אלא פשוט סרט נהדר עם התחלה סוף והמון בדיחות טובות באמצע. השאלה אם התסריטאים מסוגלים לכתוב תסריט שבאמת יגיע לרמה ענקית ולא יהיה איזה סקס והעיר הגדולה 2. אני בספק לכן אני דיי חושש מסרט.

adii1201

New member
כן, בעונות הראשונות הוא נשבע שהוא לא ייגע בהם

אני תמיד הייתי בעד סרט, אני לא חושבת שסרט צריך להיות קשור לעונות ולסדרה באופן ישיר, הוא לא חייב להיות המשך מוחלט וסרט זה משהו לחלוטין שונה מסדרה, הוא יכול לעשות שם בעיקרון כל מה שעולה על רוחו וזה יכול להיות מעניין...

snavgm

New member
מה את רוצה? הוא אומר בדיוק מה שאת חושבת!

הוא אומר: בדיוק מה שאת מקטרת כל הזמן- שאחרי 8 עונות, הוא פימפם את הדמויות שלו עד דוק- וWE"RE DONE! בדיוק מה שאת טוענת.. מיצו. די. נגמר לו. הוא לפחות הגון ולא מנסה לסחוט עוד כמה טיפות ו עוד כסף. אני מעריכה את זה. And I was saying “Sex and The City” only did somet hing like 69 episodes. So I always thought that the advantage for them was that they hadn’t really pumped the depths of those characters. After 8 years, I think we’re done. And I’m happy about it. It’s not a bad thing. It is just that I feel very satisfied with where we are

adii1201

New member
הוא היה צריך להפסיק בעונה 7.

זה לא סותר את הסרט בעוד כמה שנים

snavgm

New member
איך זה לא סותר את הסרט?

הוא אומר שמיצא את הרעיונות.

adii1201

New member
הוא מיצה רעיונות לסדרה

ומעבר לזה, הוא לא באמת מיצה רעיונות. כלומר, כן הוא מיצה כבר בעונה 4 אבל זה לא כי הוא מיצה זה כי הוא הפסיק לחקור ולהשקיע. בכל אופן, אני חושבת שהוא מיצה רעיונות לסדרה, לא לסרט ומעבר לזה, הדיבור על סרט הוא לא מחר וגם לא מיד בסוף העונה. הדיבור על סרט תמיד היה שנה או שנתיים אחרי הסדרה. זה זמן שהוא יכול לשבת, לחשוב, לנסות למצוא עלילה. זה עבודה אחרת לכתוב תסריט לסרט לעומת לכתוב תסריט לעונה שלמה שצריכה להתפתח ולהגיע לאנשהו. אני כן חושבת שזה משהו שיכול להצליח

snavgm

New member
כן. נכון . סרט זה עלילה אחרת מסידרה

אפשר לסגור גם דברים מהסידרה. אם כי הסרט של "סקס והעיר" היה נחמד אבל לא מעבר. היה פשוט כיף לפגוש שוב את הדמויות שהתגעגענו אליהם. אני מניחה שזה מה שיקרה פה- שאחרי 2-3 שנים גם אנחנו נשמח להיפגש עם הדמויות של דספרט. ואפשר לסגור עלילות.. אולי סוף סו יחזירו את קתרין מפריז??

adii1201

New member
נכון אני לא מצפה שהן יהיו מועמדות לאוסקר

זה לא הולך להיות איזה משהו עצום ומדהים. אבל לא יודעת תחשבי על זה, אני הייתי מכורה לסקס אנד דה סיטי והתמכרתי אליה בשלב די מאוחר כי בכל זאת, סקס אנד דה סיטי והייתי יחסית קטנה כשהיא התחילה (בת 9
) אז אני פחות "התגעגעתי" ועדיין הייתה היסטריה מטורפת כשהסרט יצא ואני זוכרת שממש התלהבתי ללכת לראות אותו בקולנוע. זה לא אמור להיות משהו גרנדיוזי אבל בעוד כמה שנים כשדספרט כבר תהיה מאחורינו זה יכול להיות ממש ממש נחמד לראות אותן שוב ביחד ועוד על המסך הגדול. אני לא מצפה שהעלילה תהיה מעל הבינונית, אבל זה לא כזה משנה

snavgm

New member
בדיוק -זה מה שהתכוונתי

שאחרי כמה זמן (שנים?) נתגעגע לבנות... ויהיה כיף לראות אותם. לי היה ככה עם הבנות של סקס והעיר. מי יודע... אולי מארק ישנה את דעתו?

adii1201

New member
אני מניחה שכשהוא יישב בבית

ולא תהיה לו עבודה הוא ישנה את דעתו מהר מאוד

snavgm

New member
בהחלט נשמע הגיוני..

הוא עוד יתגעגע לימי דספרט ויצטער שבעונות האחרונות לא טרח להתאמץ ולהשקיע בכתיבת סטוריי ליין מעניינים (וההברקה הכי גדולה שהיתה לו היתה להפריד את טום ולינט...), ורק היה עסוק בלתכנן סדרות חדשות.... אגב.. למה שלא תהיה לו עבודה? הסידרה החדשה שלו לא מצליחה?.

adii1201

New member
בדיוק

לא, לפי מה שהבנתי אין סדרה חדשה, ABC דחו את הפיילוט שלו.

adii1201

New member
אגב הוא אמר את המשפט הבא:

“That relationship was so treasured and a lot of fans related to it … and the fans have gone with it this year, which has been nice, and there are some interesting twists yet to come,” he said. “That’s one I didn’t think we could get away with​
אל תשאלי אותי באיזו פלנטה הוא חי שהוא חושב שהמעריצים הלכו איתו על זה ושהוא "גט אוואי ויט איט"

snavgm

New member
אולי הוא מתכנן לכם הפתעה טובה?

הוא אומר שיש TWIST= להשאיר אותפ פרודים זה לא טוויסט. אז תהיי אופטימית..כאות תודה על זה "הלכתם איתו" הוא יחזיר אותם יחד. אגב- ראיתי רק אתמול- שישי- את פרק 10. ואני חייבת להגיד לך שטום נראה לא משהו. הזדקן. וגם לינט לא נראתה טוב הפרק. משהו בפה שלה מעוות. אולי עשתה בוטוקס או איזה שיפוץ פלסטי= שממש לא הצליח. מצאתי עצמי בוהה בפנים שלה בפה בשפתיים- משהו נראה שם מעוות. הזכיר לי את טלי סיני ריקליס מה"מעושרות". את גם שמת לב? רנה נראתה דווקא מעולה הפרק.

adii1201

New member
הטוויסט היחידי שהוא יכול לתכנן

זה אם הוא יחליט להעביר את הסדרה למישהו שאשכרה יש לו מה לכתוב
ובכל מקרה, זה לא הפואנטה של הטוויסט, מה שהצחיק אותי זה איפה בדיוק הוא חי
אף מעריץ של הזוג הזה לא הלך איתו וויתר לו על זה
אני לא רואה, זוכרת?

א ר י ק ל

New member
דווקא יכל להיות מעניין !!

את סקס והעיר נורא אהבתי גם בקולנוע. שעתיים של כיף !! הבעיה היא ששם יש עלילה של בחורים סקס או שופינג וכו'.. ואפשר למרוח... איזה רצח או אלימות או תועבה ידחפו לשעתיים של דספרט ?! הן לא מסוגלות לשבת ולרכל יתר מ-2 דקות במשחק פוקר ביחד... הביקורות של סקס היו נוראיות.. אז אני מניח שזה קל וחומר להיה מתקבל בברכה.

למעלה