הנהלת תפוז אנא מכם תעיפו את סטרסבוקס וליילה א

הנהלת תפוז אנא מכם תעיפו את סטרסבוקס וליילה א

האתר הזה מיועד לאפשר להראות דברים יפים ועתיקים שהיו נהוגים בעדה התימנית* לנוער ישראלי הרחוק מהכרת המינהגים * ולא לאפשר לאנשים רעים וגזענים לשפוך את הזוהמה שלהם! ולכן אבקשכם למנוע מסטר בוקס וליילה להיכנס לאתר*

טוב זה ידוע

שהתימנים הם האשכנזים של יוצאי ערב.... לפני שאתם מתנפחים לכו (באמת הפעם) אל ספרי ההסטוריה או אל ההורים שלכם והוריהם, ותחקרו קצת, אל תמציאו את ההסטוריה מחדש ותפסיקו כבר להצדיק ולטשטש עוולות שנעשו ע"י הציונות! אין לי יותר מה לומר בנושא, אני לא אתווכח עם אנשים נדכאים ונגררים אחר השליט שמשפיל אותם. אני לא נועדתי להיות מושא ללעג ודיכוי ע"י אף אחד, לעומת אנשים אחרים כאן. לא רוצים ללמוד? לא צריך!

זה כבר באמת מעניין

מביאים לך עובדות היסטוריות וכשברור לך שהפסדת ושהשקרים שלך נחשפו את עוד משחקת אותה נעלבת ":התימנים הם האשכנזים של יוצאי ערב" יש גבול לתת רמה שלך?! את לא עושה טובה לאף אחד שאת לא רוצה ל"התווכח" איתנו, כי באמת יש לך רק להפסיד מהויכוח. לכי תקימי עם סרטבורקס אתר לשנאת אשכנזים ותדוני איתו שם כול היום. שבת שלום לך.

אנשים ../images/Emo70.gif תיקראו את הספרים של הרצל ../images/Emo63.gif

לכו תיקראו מה הרצל כתב בתוך הספרים שלו
............................ הוא כתב בתוך ספר שניקרא : " מדינת היהודים " ש-כולנו צריכים ללכת אל הכנסייה
\ והוא גם כתב : " ירושלים צריכה להיות בדיוק כמו וינה - בירת אוסטריה "

אל תטרח, הם לא יקראו

כי האמת לא מעניינת אותם, אותם צריך להאכיל בכפית ציונית כל דבר. יש אנשים שלא נועדו להשכלה, לא נועדו להנהיג, אלא רק להיות נשלטים ו"לזרום" אחרי העדר. גם כשמסבירים להם דברים הם לא מוכנים לקבל אותם, בלי לבדוק אפילו.

אני ממש מיתחנן לפניכם ../images/Emo70.gif לכו תיפתחו ספר../images/Emo63.gif

אני בעצמי " אשכנזי " ואני מבין אותכם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................................... הקיפוח שלכם היה " מוצדק " כל השנים . הממשלה הראשונה העדיפה כאן " אשכנזים " כי אתם הספרדים הייתם הרבה יותר " דתיים " מאשר " האשכנזים " שהגיעו מ- " השואה " . תבינו ש-הכל זה " עבודה בעיניים " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...................................................... הרצל הבטיח לנו " מדינה יהודית " אבל בתוך הספרים שלו הוא רצה " מדינה נוצרית " !!!!!!!!!!!!!!!!! סבא שלי הגיע לארץ בתור חרדי מ- " פולין " והוא " היתקלקל כאן בארץ " .

האשכנזים שהגיעו לארץ היו פחות " דתיים " ../images/Emo70.gif

האשכנזים שהגיעו לארץ אחרי " השואה " היו הרבה פחות " דתיים " מאשר " הספרדים " . כי לפני השואה היו הרבה יהודים שהם " היתבוללו " עם הגוים בארופה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! \אתם הספרדים " לא היתקלקלתם " כמו האשכנזים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......................

למעלה