הנהלת תפוז! לכאן!

הנהלת תפוז! לכאן!

אני דורש בתוקף שתסלקו מהפרצוף שלי את הפרסומת של חברת הגנבים הזאת ששמה "בזק בינלאומי". החברה הזאת שדדה מכיסי במרמה ותוך שימוש באיומים ובדרכים שעל גבול האלימות מעל 2000 ש"ח. אני לא צריך לראות את הפרסומת שלה מול הפרצוף שלי גם במסך הניהול שלי. אני דורש במפגיע שתעיפו ממני את הפגע רע הזה. שודדים לא אמורים לבקר במסך הניהול של הבלוג שלי. זו דרישה שלא פתוחה למשא ומתן!!!

wranger

New member
יופי של חתימה. הנה אני מתקן אותך:

אין לך סיכוי. ותר.

לא כל כך מהר...

אני פשוט, מכאן ולהבא, אדאג לשני דברים - 1. לחשיפת הדברים ככתבם וכלשונם כולל מסמכים מצולמים נגד חברת בזק בינלאומי ומעשי ההונאה שלה. 2. להשקעת מאמצים לשכנוע אנשים לעבור מהבלוגיה למקומות אחרים.

noaost

New member
בנוגע לטענתך

אנא פנה אליי במסר, אשמח לשוחח איתך ולהבין בדיוק במה מדובר. בברכה נועה מנהלת הבלוגיה

וזה מזכיר לי:

אני דורש בתוקף שתשנו את שם האתר מ"תפוז אנשים" ל-"תפוז"! אני מכיר הרבה אנשים, והם מעצבנים אותי. אני לא צריך לראות את המילה הזאת מול הפרצוף שלי בכל פעם שאני גולש באתר! אני שונא אנשים! אני דורש במפגיע שתעיפו ממני את הפגע הרע הזה. זו דרישה שלא פתוחה למשא ומתן! אם תפוז לא ייענו לדרישות שלי, אני אפסיק לגלוש באתר ואני אגיד גם לסבתא שלי (שהיא פעילה בפורום "היי סקול מיוזיקל". אפילו שקלו לתת לה שם ניהול) להפסיק לגלוש בפורום הזה לאלתר! כמו כן, אני אשקיע מאמצים לשכנוע אנשים לשנוא גם כן אנשים! (וככה כולם ישנאו את כולם ויהיה פה כאוס נוראי!) ראו הוזהרתם.

siv30

New member
אל תמהר לזלזל

באנשים שנפגעו ומוכנים לעשות הכל או כמעט הכל כדי להרוס את המקום הזה. יש לך דוגמא חייה של פנאט כזה שמתקיף את הבלוגים ומציף רשומות ועדין לא נמצא פתרון. זה יכול להיות מאוד משעשע רק חבל שאנשים שנפגעים לפעמים מוכנים ללכת אל מעבר לקצה ואת זה לא לוקחים בחשבון <מזכיר לי את המתאבדיםם הפנאטים של הגיהד -להבדיל אלף הבדלות אבל זה בא כמעט מאותו המקום> אני בטוחה שהניק הזה יהיה שמו אשר יהיה במציאות, יתרום לנזק המצטבר שגם ככה יש לתפוז וחבל.

חדשוטק

New member
מה גדול... ענק! ../images/Emo3.gif

"תגובת השנה". כרגע גרמת לפחות לחמישה אנשים לשכוח לכמה שניות את כל מה שלא-טוב בבלוגיה (נכון לעכשיו)... יאללה, שיכנעת אותי - מוות לאנשים!

אני מאחל לך

שגם ממך ישדדו כמה אלפים בלא דין ובניגוד לכל רשאות ואז נראה מה תגיד כשיתקעו לך מול הפרצוף את הפרסומת של השודדים שלך. אה, אני מקווה שכשישדדו את זה ממך לפחות אקבל חלק מהשוד, כפיצוי על מה שנגזל ממני...

עופר D

New member
מציע ללכך עם זה צעד אחד נוסף

לא לצפות בטלביזיה בכלל, ששם מפרסמים את השיקוץ שלך. עדיף לשכנע גם אחרים להחרים את הערוצים המסחריים;
להפסיק לנסוע באיילון צפון, שלמולו תלוייה פרסומת ענקית על אחד הבתים. כנ"ל לגבי כבישים: 1, 4, 85, 17 ועוד כמה מתחלפים. אם אפשר, שכנע אחרים גם להימנע מכבישים אלה. לרווחת כולם;
להחרים את עיתוני הבוקר, צהריים, ערב, לילה, שבועונים, ירחונים ושאר כתבי העת בהם מוזכרת החברה האיומה, שבין שלל מטרותיה האסטרטגיות שמה לה להתעלל במר שלוש ארבע ו. זה אולי לא יועיל לך ישירות, אבל ליערות קנדה יועיל במקצת. וברצינות - אחרי שתמצה את מלחמתך זו, אולי תנסה בדרכים יותר קונבנציונליות כמו הרשויות להגנת הצרכן, מבקר החברה ונציב הקבילות שלהם, הכנסת וחבריה.. בהצלחה

חן חן על הצעות היעול...

אז ככה:
בטלזיזיה איני צופה כבר קרוב לעשר שנים.
אין לי מה לחפש כל כך בנתיבי איילון.
עיתונים לא קראתי כבר קרוב לעשר שנים. בודאי שלא קניתי. אה. החלטת להיות רציני? יפה מצדך. אני לא "נלחם" פה על הכסף שנשדד מכיסי כי אין לי כח בשביל זה. אני רק מצפה שלפחות במקום שאני כותב בו שלא ידחפו לי את זה מול האף כך שאפילו לכתוב ארגיש לא בנוח! אני גם מצפה שתהיה אלי התייחסות מינימאלית ולא יגידו לי "תכתוב לי מסר אישי" ויתעלמו ממנו. האם זה בגלל שזמן הפרסומת הסתיים? בגלל שהם לא שילמו מספיק בשביל עוד כמה ימים לנקר לי את העיניים? אני לא אוהב מלחמות. אבל אני לא מוכן שעד כדי כך יזלזלו בי וינפנפו מולי בזנונים שלהם! ואם כבר נכנסנו לזה עוד יותר - זו חוצפה לדחוף פרסומות גם לתוך מסך הניהול. גם ככה דוחפים פרסומת בכל מקום וזה מעצבן. אבל, באמת - תנסו פעם להישדד על ידי חברה בכמה אלפי שקלים (מעל אלפיים ואם נדייק כמעט שלשת אלפים ש"ח) ואז שידחפו לכם פתאום את הפרסומת של השודדים שלכם מל העיניים בתוך העריכה של הבלוג שלכם. זו באמת אצילות נפש מופלאה לבוא במבט מתנשא וכמעט מיוסר ולהטיף לי איך לנהוג במקרים כאלה...

עופר D

New member
אני מסכים איתך על שני דברים

1. שלא צריכים לדחוף פרסומות גם למסך הניהול. זה באמת מפריע, ולא קשור לאיזה חברה, נבזית יותר או פחות, הפרסומות שייכות 2. לא ראוי היה להתעלם מבקשותיך, גם אם אינם מסכימים איתן. הייתר, למרות הכעס והתסכול, נראה לי כמלחמה בתחנות רוח. הלוואי שלא אהיה מצבך, וליבי עליך, אבל הם פשוט שם, וגדולים וחזקים ומעצבנים. לא בטוח שהאנרגיות לא מבוזבזות לריק. בתקווה לימים טובים עופר

אה, בענין ההתעלמות... ../images/Emo13.gif

מסתבר שתפוז לא ממש מתעלמים. הם לוקחים את דברי בתשומת לב מרובה! הנה, סתם דוגמא - אני כבר לא יכול לכתוב בבלוג שלי. גם לא בבלוגים אחרים שלי. אתה רואה? יש להם רגישות. הם מתייחסים לבקשות ולדרישות של בלוגרים בצורה ראויה! אז עכשיו, בהתאם לכל תרשים זרימה שמכבד את עצמו, יש לי לפחות שתי אפשרויות (לפחות, אמרתי...) -
לכתוב במקומות אחרים על סתימת הפיות של תפוז.
לתבוע את תפוז על פגיעה בחופש הביטוי.
להיכנע. (תשכחו מזה...)
לחכות... נראה לי שמספר ארבע לוקח.
(ואני שמח לראות שהדברים שלי מזיזים למישהו משהו...
)

למעלה