הנהלת תפוז שברה אותי.די.
אני הולכת.

פז 21

New member
הנהלת תפוז שברה אותי.די.../images/Emo46.gif אני הולכת.

התחלתי לפני המון שנים.שרק התחיל האינטרנט(עוד במודם 56 במהירות נוראית,בתשלום לפי זמן גלישה),גדלנו עם תפוז, התחיל הבלוג טי וי , היה כייף מטורף. בשנתיים האחרונות,המון תקלות,באגים,רמה ירודה של גולשים ללא נוכחות מורגשת של מפקחים מטעם תפוז. בתקופה של ענת היה שונה.הכל זרם והיה עם מי לדבר בתפוז. כשמוטי היה,היה סדר,וננקטו סנקציות משמעותיות כנגד הפרות בוטות. היום ? אם יש שידור,הוא צולע ותקוע. איכות העברת האודיו נוראית.בכל החדרים ללא קשר לאיכות השידור של המשדר. אין מפקחים.נקודה.גם כשאני מחפשת אצלי ברשימה,ויש שם לא מעט,אף אחד לא מחובר. אמרנו אין שידור ? אולי הגיע הזמן לעבור הלאה.אני לא קוראת חלילה לכלום. לדעתי,אני מצביעה בעכבר.שהמפרסמים שמממנים את תפוז ישקלו אם להמשיך לפרסם,גם כך למעלה מ60% מהמכרים שלי מתפוז כבר אינם גולשים,ומדובר באנשים איכותיים,משכילים,ובחלקם הגדול מבוססים כלכלית. חבל שהנהלת תפוז אדישה כל כך הרבה זמן לתלונות הגולשים(ואני עדה לכך שנים.ש-נ-י-ם.אותן תקלות.אותן תלונות) חבל שאתם בוחרים את קהל היעד הצעיר יותר,המשכיל פחות,ופשוט נותנים לכל בעל מצלמה או גיל או סטייה כלשהיא לעשות כאוות נפשו. כל כך הרבה מהוותיקים ששוחחתי עמם רוצים להחזיר את תפוז למה שהיה.פעם היה פה כייף. היום ? אין פה כלום .

למעלה