הנה אגדה אורבנית:

הנה אגדה אורבנית:

ילדה אחת עברה לגור בעיר חדשה עם ההורים שלה והכלב שלה. היה זה ערב יום שישי וההורים של הילדה הלכו למסעדה, בגלל שהילדה הייתה חדשה היא לא הכירה אף אחד ולכן לא יצאה ונישארה בבית לבדה. היא ניסתה לראות טלויזיה ולקרוא אך שום דבר לא עזר...היא פחדה מאוד. אז היא החליטה ללכת לישון. היא ראתה את הכלב שלה בחדרה ונירגע. היא נשכבה על המיטה שלה, היא הורידה את היד אל מתחת למיטה (כהרגלה) הרגישה ליקוק על ידה ונירדמה. בבוקר היא התעוררה מוקדם והחליטה להפתיע את הוריה. היא הכינה ארוחת בוקר וסחטה מיץ תפוזים טרי. הוריה עדיין לא התעוררו היא הבינה כי הם יצאו עד מאוחר. כשהשעון הראה אחת וחצי היא החלה לחשוד. היא ניגשה אל החדר של ההורים עם מגשים ועליהם ארוחת הבוקר וראתה את שני הוריה שחוטים וחתוכים לחתיכות קטנות ומדממות על הסדינים הלבנים של מיטתם הזוגית. היא נבהלה כל כך שהפילה את המגשים על הריצפה. הרעש גרם לה להיסתובב והיא ראתה את הכלב שלה ללא ראש ולמרגלות הכלב פתק שעליו רשום: "גם בני אדם יודעים ללקק"

Conspiracy

New member
הממממ...

מאיפה זה מוכר לי? מה שהכי מעניין אותי באגדות אורבניות זה איך הן משתנות? איך מהמקור, נולדות גרסאות חדשות לסיפור? טוב, בעצם התשובה ברורה, אבל בכל זאת זה יהיה מעניין לראות את התהליך...

אבל...

זה סיפור טוב למסיבות פיג´מות ול"ג בעומר!!! מניסיון. בכל מקרה זאת הגירסה שאני מכירה אם את מכירה גירסה אחרת תגיד לי

As I Am

New member
שמעתי אותו כבר.. ../images/Emo103.gif

וגם פרסמו גירסה כלשהי שלו.. אבל מה שאני שמעתי היה בגרסה ארוכה ומפורטת יותר...

גלי®

New member
idan , הנה פרויקט עבורך :לספור כמה

פעמים הופיעה האגדה האורבנית הזו כאן ... מה , אין אחרות ?

scooby4

New member
יש לך יס?

אתמול היה אגדות מסביב למדורה, או מה שזה... עם הסיפור הזה.. ביי!

HoNeY14

New member
חחחח../images/Emo6.gif, גלי...

אבל האגדה הזו טובה בגלל זה מספרים אותה הרבה

גלי®

New member
אני יודעת , ובכל זאת .... יענו ,

בפעם ה5 שאת שומעת את האגדה הזו , את אומרת :"וואלה , בגירסה הזו לא שמעתי אותה ..." ? לכל סיפור כזה יש איזה 300 גרסאות , לא נראה לי שחייבים להעלות את כולן לפורום ....

Idan91

New member
נכון..

אבל מי שנכנס לפורום בפעם הראשונה, לא בודק בד"כ אם כבר פורסמה האגדה שהוא רוצה לפרסם.. וזה ממש לא נורא, מ-ק-ס-י-מ-ו-ם לא מגיבים.. ולהערכתי האגדה הזאת הייתה כאן כארבע פעמים...

למעלה