הנה אחת ממהודעות הקצרות שלי ...

voodoo

New member
הנה אחת ממהודעות הקצרות שלי ...

חחח סתם, אני לא יודע כמה ארוכה היא תהיה... אבל רציתי להעלות משהו שחשבתי עליו, הרי ברמה הערונית אפשר לשלב כל סגנון עם פאנק, נכון ? אז נניח סגנונות כמו פאנק גותי אפשר לקבל ...אבל מה יהיה נניח על להקות כמו פאוור ספיד פאנק ? או טראש קור פאנק ? אז בעצם אפשר לשחק ככה עם מלא סגנונות שברמה העקרונית יגיעו לשיאים ממש קיצוניים אבל עדיין ישמעו כמו פאנק ? או שאולי איבדנו את האלמנט של הפשטות שבפאנק ? טוב ... זה סתם רעיון, אני מקווה שהבנתם את הקטע הזה אם לא ... לא נורא

Sham 69

New member
אממ ..

זה דיי .. איך אני אסביר .. קשה לשלב בין מטאל לפאנק כי בעצם אתה מאבד את השורשים של הסגנון ..נקח למשל לדוגמא .. - פאוור ספיד פאנק? ממש לא יכול להיות .. כי למשל פאוור זה סגנון עם הרבה ריפים מתוחכמים בלה בלה .. ואפילו בהרבה מקרים זה נשמע כמו מוזיקה קלאסית עם דיסטרושן, וזה דיי נוגד את הפאנק .. כי הגרעין של הפאנק זה איזה כמה אקורדים פשוטים .. ו.. זה פשוט לא יכול להיות .. וזהו

voodoo

New member
תגובה...

לדעתי אפשר לנגן פאנק עם ריפים ... הממ, לדגומה אופספרינג ? ובכלל מי אמר שפאנק לא יכול להשתכלל ?

Sham 69

New member
אממ ..

אם פאנק "ישתכלל" אז סביר להניח שהוא יאבד מהשורשים שלו וככה במשך הזמן הפאנק ימחק יותר ויותר ויאבד מהמוסר ומהשורשים שלו ובסוף יהפוך לסגנון אחר .. ואז אפשר להגיד שהפאנק מת טוטאלית, אז עזוב שכלולים וכו´, בוא נשאיר את הפאנק איך שהוא עכשיו .. מספיק יש הרבה סגנונות פאנק ששונים אחד מהשני בצורה דיי משמעותית .. זה לא מספק אותך? אני לא ממש מחפש "ריגושים" ודברים חדשים אצל הפאנק .. מה שיש דיי מספק אותי .. למרות שמי שרוצה לשלב ולערבב וליצור משהו חדש .. אז סבבה, אני בטוח שזה יהיה מעניין, אבל מצטער- מה שיש עכשיו מספק אותי, ואני נשאר עם זה

סתם משהו לגבי טראש קור...

זה סטייל שהתפתח ככה: פאנק-הארדקור-טראשקור אז בעצם הוא התפתחות של פאנק, ככה שאין כל כך מה לשלב...

למעלה